Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'de!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
necatmanset_16914879251fdf5a832a12.jpg

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Necati Şaşmaz'ın Polat Alemdar karakterini canlandırdığı efsane dizinin yeni sezondaki kanalı belli oldu

Geçtiğimiz sezonda TNT'den Atv'ye geçen dizi bu sezon da Ciner grubunun satın aldığı Show Tv'ye transfer oldu.

2006 yılında Kurtlar Vadisi Pusu Show Tv'de yayın hayatına başlamıştı.

Dizinin ilk konsepti olan Kurtlar Vadisi de 15 Ocak 2003'te Show Tv'de başlamıştı.

Böylece efsane doğduğu kanala geri dönmüş oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda yeni bölümleriyle kendi gününde Show Tv'de!

d50zrU9D2VrVygST94K6gtui.jpg

Son düzenleme:
eski kanalına dönmesi güzel haber hd yayını sadece digitürk kullanıcıları izleyecegi için kötü haber hayırli olsun

Hayırlı uğurlu olsun.

- - - Ekleme - - -

Μαнoni post: 1400359' Alıntı:
eski kanalına dönmesi güzel haber hd yayını sadece digitürk kullanıcıları izleyecegi için kötü haber hayırli olsun
Show TV 16:9 yayın yapıyor Kemal.

mrt-06 post: 1400361' Alıntı:
Hayırlı uğurlu olsun.

- - - Ekleme - - -

Show TV 16:9 yayın yapıyor Kemal.

16/9 HD DEĞİL AMA hd çekim çok farklı 16/9 800 mb sa bir bölümü hd 2.3 gb oda riplenmis hali

Süper bir haber sevindim hayırlısı olsun :) Karadayıda Atv'den kurtulaydı iyiydi.:T

Eski kanalına geri döndü Kurtlar Vadisi Pusu. Bu habere çok sevindim. Hayırlı olsun. :)

Show TV'yi yeniden zirve yarışına koyabilecek çok önemli bir transfer. ATV ise elindeki kozları teker teker kaybediyor. Geçen yıla göre çok gerileyecek gibi ATV.

Diziyi izleyenler için ise kötü olmuş. HD olarak izlemek paralı hale geldi. Fakat şöyle de bir şey var bu yılın sonundan itibaren Karasal Sayısal Yayın gelecek ve Show TV dahil tüm kanallar HD olarak izlenebilecek. Tabii bunun her ile yayılması epey uzun sürecek. :)

Hayırlı olsun Show Tv adına.

Benim İçin Üzülme dahil bütün total dizilerini topladı. :D

Hayirli ugurlu olsun cok iyi transfer mert kardeşime laf yapanlar nerde :D

- - - Ekleme - - -

Karadayı da showa gecse super olur ezelin intikaminida almis olurlar :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06