Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'de!

Medyaradar ve Uçankuş'ta yayınlandı o yüzden kesin haber yani.

- - - Ekleme - - -

ne polat ölmesi aga polat ölmez rahat ol
valla show da 20 beklerim ben kesinlikle bomba şeyler yapılacak herşey olabilir
Sezon finalini izleyim de ona göre karar vericem ama herkes öldü diyor. Ben ne yapıyım yazetede ki yorumlarda.

bu habere en çok @Forumdash şaşıracak ben onu çok sevdim atv de olunca vadi ayrılmaz diyodu haklı olarak ama demekki pana o diziyle atv nin gönlünü almış

- - - Ekleme - - -

haberi darksaal dışında biri açsaydı kesinlikle emin olmazdım ama darksaal açınca şüphe bile duymuyorum rahatım

Diziyi izlemiyorum ama eski kanalına dönmesi iyi olmuş. ATV bu yıl kan kaybedecek gibi. Yeni dizileri pek tutmadı. En çok izlenilen dizilerinden 2 tanesini Show TV'ye kaptırdı. Elinde Karadayı kaldı sadece.

Karadayıda keşke başka kanala geçse:5:

mrt-06 post: 1400477' Alıntı:
Kanalın üst düzeyi 2.5 saat Necati Şaşmaz ve kardeşi ile yemekte konuşup anlaşmışlar.

Ayrıca niye şaşırdın ki ben haberi günler öncesinden duyurmuştum.
Yemekten bir resim:

polat hala sakallı adam 8 yıl boyunca sinek kaydı traş oldu bırakında kesmesin bi süre dinlensin yüzü
yeni sezona sakalsız girecek görürsünüz çekimler başladığında sakalı kesecek öyle girecek

ben en çok kaç paraya anlaştılar onu merak ediyorum
rekor bi ücretmiş ama sır gibi saklanıyormuş

kim ne derse desin vadi show da bi başkadır gerçekten müthiş bi haber
yazete duyurmamış daha ama her yerde var haber

Böylece ilk kanalına geri dönmüş oldu.Show için reyting anlamında çok büyük bir adım.

mrt-06 post: 1400517' Alıntı:
Bakalım Melih ne diyecek. @XanTier

valla coşacaktır o da

bizlerin sesini duyan pana filme sonsuz teşekkürler forumlarda yapılan anketlerde hep show a geçmemizi istiyolardı şimdi çok daha iyi olacak

ABAY_06 post: 1400521' Alıntı:

Valla onu açıklamıyolar sanırsam demi takas

belli olmaz aga rekor bi ücret denmiş sadece bi rakam yok

Artık Atv gibi eski saatinde başlamaz gibime geliyo 9.30 9.45 gibi başlar diye tahmin ediyorum