Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

paran vadiye kurban olsun diyon ama sinema filmine gitmiyon :)))))))))

ben hayatımda hiç sinemaya gitmedim öyle bi alışkanlığımız yok bizim sülale gitse rekor ölümsüz olarak kalmıştı ırak ta :d

beyler panadan cevap geldi.. gerçi net bişey söylemediler ama olsun cevap vermeler, önemliydi benim için...

panaff.png

sevinmiş yazık vurmayın daha fazla :d

- - - Ekleme - - -

sevinmiş yazık vurmayın daha fazla :d

yaw bu kurtlarcınların düştüğü durama bakın fellik fellik kanal arıyorlar :))))) ufak bir işarette nasılda seviniyorlar. ama nedense hepsi boş çıkıyor işte :)))))

Son düzenleme:
ben panayı bi daha arıyorum :D
ya söyletecem ya söyletecem ama kaç kontör gider biri söylesin ya :D

takas ev telefonla arasan dakisı 8 kuruş 6 daki konuşan 50 kuruş. 50 kuruş feda olsun kurtlara :))))))))))

dün 2 kez ev telefonuyla aradım adam küfür etçek bana senle mi uğraşacam diye :D neyse bikaç gün geçsin ararım yine yeni sezonda sık sık ararım reytingler düşünce çıkıonca taktik veririm :d

dün 2 kez ev telefonuyla aradım adam küfür etçek bana senle mi uğraşacam diye :D neyse bikaç gün geçsin ararım yine yeni sezonda sık sık ararım reytingler düşünce çıkıonca taktik veririm :d
taaks sende mi 2bin kişiyle ölçülen reytingleri ciddiye alıyon :)))) bol bol taktik ver kesin dediklerini yaparlar bu sayede iyice düşer reytingleri

Kurtlar Vadisi Pusu'nun akibeti durumunda bir yazi yazdim.. Ilgili kisiler okuyabilirler.. Reklam olmasin diye link veremiyorum..

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06