Kurtlar Vadisi Pusu kesinlikle ATV de!!!

yada alemto aga nereden buldun bu resmi linkini atabilirmisin
Hacı benim bu forumdan başka 2.forum var oradan bir arkadaştan buldum
tabi sende koy hatta herkes koyabilir

alem to okudugunu anlayabildigini sandim. yukarda yazdigin mesajlarda yasin yalan soyluyor dedim mi. foya yalan demek degil pirlantalarin paralamasini saylan kagidimsi bisey. demek istedigim dedikleri dogru degildi. yalanla bu cok ayri sey

Bir kerede bu manada söyledim yaz bende helal diyeceğim

Aynen.

hatta bi arkadaşım 2 kez aramışta da de aga ses kaydını unutma atv dediniz deki konuşsun

Peki neden Furkan S. ? Furkan senin soyadın Doğa değilmiydi?

Sen öyle diyince biz de Milliyet,Hürriyet gibi gazeteler sanmıştık

O sitelerde dizi ve magazin haberleri bizzat o siteden aliyor.

Hatta Yüksel Aytug bile bir keresinde benim yazimi degerlendirmisti. Dizi-loto oynayalım mı? - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah

Ben burada yalan konusacak degilim. Bugünlere elbette çaba vererek geldik ve tv sektörüne olan yakinligimiz.

- - - Ekleme - - -

Peki neden Furkan S. ? Furkan senin soyadın Doğa değilmiydi?

Furkan Doga S. evet..

Benimde yazarlk geçmişim var 2-3 senesi önce arkadaşımın kurduğu sitede yazardım.Oyunlar hakkında düşüncelerimi yazıyordum. ama sonra çökmüştü

Yani gerçekten oyunlar hakkinda güzel incelemeler ve yazilar yapabiliyorsan ve oyunlar hakkinda gerçekten yakinlik hissediyorsun senin için de birseyler ayarlayabilirim. Istersen tabii ki.

Veya kendin de arastirabilirsin google'da.. . Bu isler kapi çalmakla oluyor. Benim hiç torpilim olmadi ve herkesin kapisini çalarak ve motivasyonumu anlatarak oldum yazar.

- - - Ekleme - - -

harbi he yüksel aytuğ değerlendirmiş yazısını
vay be

Evet, gurur vericiydi benim adima..

Ben yazar olursam kendi haber sitemde olurum

Birşey demedik öyle sandık dedik

Herkes diyor Fks 14 büyük gazete filan sandık diye hacı sizin başarılarınızı söyleyinde bizde öğrenelim 😉 Televizyon Gazetesi bence yeterince büyük hatta Yüksel Altuğ gibi bir adam yazısını okuyup cevap yazmış daha ne olsun 😉?