Yine bu konuda tartışmak istemiyorum. Vadinin son zamanlarında atv`de de 8-9 reyting aldığını biliyoruz. O zaman senin dediğin hesaba göre TNT`de o bölümler 3-4 reyting mi alırdı?
o agbdeydi sbtde en aşağa o 8 9luk bölümler 12 13 alırdı
Yine bu konuda tartışmak istemiyorum. Vadinin son zamanlarında atv`de de 8-9 reyting aldığını biliyoruz. O zaman senin dediğin hesaba göre TNT`de o bölümler 3-4 reyting mi alırdı?
yav benim telde 3 tl var çok kontör gider mi bi daha arıyacam söyletene kadar
furkanda hollanda dan aradi. demek kurtlar almanya ya ozel davraniyor))))))))
şöyle bişey var yasin almanya dan arıyorum falan dediği için çalışan eleman ağzından kaçırmış diğerleri bilgi vermiyolar aklı sıra bence kesin ATV de
hollanda dan arıyorum dememiş
Bu benim düşüncem. Ben yine aynı reytingi alır diyorum. Boşuna umutlanmak yanlış olur
hollanda dan arıyorum dememiş
Ben Türkiye'nin büyük bir gazetede muhabirlik yapiyorum ve bizlere yani muhabirlere yalan söylemezler.
Geniş Aile bitmeyecekti hani
Ki zaten benimle samimi bir sekilde konustum. Bir gazetede muhabir yaptigim için ve referanslar oldugu için bana da yalan söyleyecek degil.
Ben Türkiye'nin büyük bir gazetede muhabirlik yapiyorum ve bizlere yani muhabirlere yalan söylemezler.
kafa mi yapıyon bu saate kimse olmaz)))))
Bak bu mesajlardan ne anlıyorsun beyazsoy resmen foyası dökülüyor diyor iyi bakın şimdi alttaki mesaja bakınve yasinin foyası dökülür)))))
Ben sana yalan mı söylüyorum diyor yukarıdaki mesajlar ne pekisana yalancı diyen yok . kurtlar vadisi için kimseye hakaret etmem ... haluk foxa dizi transfer ettiginde sabahtı öyle bişey olmuş olabilir)))))
aga 004905341175112 bu benim numaram adami ara ve deki yaklasik yarim saat önce bu numaradan arkadas sizi aramis ona ne cevab verdiniz diye sor?
Bu benim düşüncem. Ben yine aynı reytingi alır diyorum. Boşuna umutlanmak yanlış olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?