Stara mı geçtik dedilerstara geçtik bile kösemi postaladılaryakında haberi çıkar kesin bilgi
![]()
Stara mı geçtik dedilerstara geçtik bile kösemi postaladılaryakında haberi çıkar kesin bilgi
![]()
tüyo var elimizde %99 diyebilirimStara mı geçtik dediler![]()
İyide Vadi totalde iyiydi Kösem ise ab'de iyiydi. Şimdi vadinin reytinglerde durumu değişmezse Star için sadece gruplarda değişim olacak.tüyo var elimizde %99 diyebilirim![]()
aman nereden bilecek bilse zaten davul zurna eşliğinde konusu açılırdı hatta @Doğu koyun keserdiİyide Vadi totalde iyiydi Kösem ise ab'de iyiydi. Şimdi vadinin reytinglerde durumu değişmezse Star için sadece gruplarda değişim olacak.
Hadi Show desen anlarım ama Star'ın Vadiyi transfer etmesine şaşkınım.![]()
zaten vadi total d ye 1.6 milyon bölüm başı ücretle gitti 950 bine düştü bu sezon ortası anlaşma için daha da düşürmek istemiştir total d cimridir @Aserat bilir kayıp şehiri 50 bincik yüzünden bitmiştiEvet bir sessizlik var zaten vadicilerde. @DoğuHerkes bir tedirgin böyle. Oysa ki vadi 2014 yılında Kanal D'ye transfer olduğunda forumda 3 gün konuşulmuştu.
![]()
Çünkü kanal belli herkesin kafası rahat 😉Evet bir sessizlik var zaten vadicilerde. @DoğuHerkes bir tedirgin böyle. Oysa ki vadi 2014 yılında Kanal D'ye transfer olduğunda forumda 3 gün konuşulmuştu.
![]()
Kestik yedik bile ohooaman nereden bilecek bilse zaten davul zurna eşliğinde konusu açılırdı hatta @Doğu koyun keserdi![]()
domuz mu kestiniz la sanki @MEnes in boğazında kalmış gibi hiçbir bildirime cevap vermiyor totoşÇünkü kanal belli herkesin kafası rahat 😉
Kestik yedik bile ohoo![]()
Kışlamıza çekildik darbe planları yapıyoruzdomuz mu kestiniz la sanki @MEnes in boğazında kalmış gibi hiçbir bildirime cevap vermiyor totoş![]()
Haram haram yemeyiz biz öyle şeyler.domuz mu kestiniz la sanki @MEnes in boğazında kalmış gibi hiçbir bildirime cevap vermiyor totoş![]()
cersei planıyla üzerinize gelicez bekleyinKışlamıza çekildik darbe planları yapıyoruzÜstümüze oynanıyor
![]()
duyan da 5 vakit namaz kılıyor ramazanı ibadetle geçiriyor sanır la game of thrones izleyip yorumladın ramazan boyuncaHaram haram yemeyiz biz öyle şeyler.![]()
La gördüm de bu gece mübarek gece ondan pek girmedim o Pll olayına.
![]()
![]()
Evlerinize çılgın ateşler sarmaya geliyoruzcersei planıyla üzerinize gelicez bekleyin
duyan da 5 vakit namaz kılıyor ramazanı ibadetle geçiriyor sanır la game of thrones izleyip yorumladın ramazan boyunca![]()
Ben hepsini yaparım.cersei planıyla üzerinize gelicez bekleyin
duyan da 5 vakit namaz kılıyor ramazanı ibadetle geçiriyor sanır la game of thrones izleyip yorumladın ramazan boyunca![]()
Evlerinize çılgın ateşler sarmaya geliyoruz
Ne alakası var lan ben de izledim![]()
o zaman yılmaz morgül gbi bişiysin bu ka değişiksenBen hepsini yaparım.Namaz da kılarım Game of Thrones da izlerim. Biraz değişiğim anlamadın mı?
![]()
![]()
vurdu gol oldu
O kadar değişik değilimdir heralde ya.
şunu paylaşmıştım izlememiş @Çiğdem- de izlememiş yoksa intihar etti haberi gelmeliydi
o zaman yılmaz morgül gbi bişiysin bu ka değişiksen![]()
Aynen normal hayatta da sanalda da çeker beni tüm değişikler.
Işte bu mesajın reytinglerden anlamadiginin kanıtı. Vadi en kötü ilk 2 de çoğu zaman zirvede ortalama 6.5 rtg ile sezonu bitirdi. Kösem ilk 20 ye çoğu zaman giremeyen ortalaması 2 anca olan bir dizi. ab de en fazla 1-2 rtg oynar ki bunun tabloda zerre önemi yok. Star her türlü büyük karda olacak yani üstelik vadinin çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu da tüm Kanallar bilir ve her zaman transfer etmek isterler.İyide Vadi totalde iyiydi Kösem ise ab'de iyiydi. Şimdi vadinin reytinglerde durumu değişmezse Star için sadece gruplarda değişim olacak.
Hadi Show desen anlarım ama Star'ın Vadiyi transfer etmesine şaşkınım.![]()
Ayni fikirdeyimben tv 8 diyorum