"Kurtlar Vadisi Pusu" Kanal D'den Ayrıldı!

İyide Vadi totalde iyiydi Kösem ise ab'de iyiydi. Şimdi vadinin reytinglerde durumu değişmezse Star için sadece gruplarda değişim olacak. :D

Hadi Show desen anlarım ama Star'ın Vadiyi transfer etmesine şaşkınım. :F
aman nereden bilecek bilse zaten davul zurna eşliğinde konusu açılırdı hatta @Doğu koyun keserdi :A

Evet bir sessizlik var zaten vadicilerde. @Doğu :A Herkes bir tedirgin böyle. Oysa ki vadi 2014 yılında Kanal D'ye transfer olduğunda forumda 3 gün konuşulmuştu. :A
zaten vadi total d ye 1.6 milyon bölüm başı ücretle gitti 950 bine düştü bu sezon ortası anlaşma için daha da düşürmek istemiştir total d cimridir @Aserat bilir kayıp şehiri 50 bincik yüzünden bitmişti:A

Kışlamıza çekildik darbe planları yapıyoruz :A Üstümüze oynanıyor :A
cersei planıyla üzerinize gelicez bekleyin:A

Haram haram yemeyiz biz öyle şeyler. :A :A La gördüm de bu gece mübarek gece ondan pek girmedim o Pll olayına. :A :A
duyan da 5 vakit namaz kılıyor ramazanı ibadetle geçiriyor sanır la game of thrones izleyip yorumladın ramazan boyunca:F

cersei planıyla üzerinize gelicez bekleyin:A

duyan da 5 vakit namaz kılıyor ramazanı ibadetle geçiriyor sanır la game of thrones izleyip yorumladın ramazan boyunca:F
Evlerinize çılgın ateşler sarmaya geliyoruz :A

Ne alakası var lan ben de izledim :A

İyide Vadi totalde iyiydi Kösem ise ab'de iyiydi. Şimdi vadinin reytinglerde durumu değişmezse Star için sadece gruplarda değişim olacak. :D

Hadi Show desen anlarım ama Star'ın Vadiyi transfer etmesine şaşkınım. :F
Işte bu mesajın reytinglerden anlamadiginin kanıtı. Vadi en kötü ilk 2 de çoğu zaman zirvede ortalama 6.5 rtg ile sezonu bitirdi. Kösem ilk 20 ye çoğu zaman giremeyen ortalaması 2 anca olan bir dizi. ab de en fazla 1-2 rtg oynar ki bunun tabloda zerre önemi yok. Star her türlü büyük karda olacak yani üstelik vadinin çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu da tüm Kanallar bilir ve her zaman transfer etmek isterler.