"Kurtlar Vadisi Pusu" Kanal D'den Ayrıldı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,305
Puanı
1,061
batuhankaralar yeni bir haber konusu açtı

"Kurtlar Vadisi Pusu" Kanal D'den Ayrıldı!

5729a525a781b63cd4a10044-1024x538.jpg

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda yine kanal değiştiriyor!

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, 10.sezonuyla Kanal D'de sezon finali yapmıştı. Yapım şirketinden gelen haber ile dizinin yeni sezonda Kanal D'de yer almayacağı açıklandı. Kulislerden gelen haberlere göre fenomen dizinin Star TV ile anlaşma aşamasında olduğu belirtiliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu, 11. sezonunda yeni kanalıyla Eylül'de ekranlarda!

Orijinal formatta oku

Allahım sana binlerce kez şükürler olsun şu mübarek günde daha muazzam bir haber olamazdı :A Ohhhh beeeee :)

Vadi fanlarının çok istediği bir şeydi Kanal D'den ayrılması.

Böylece Perşembe'ye Vatan Haini gelir.

Reytingleri aşırı düşmüştü, Kanal D ile yollarının ayrılması bir yönden iyi olmuş. Reytingleri yükselince yine Kanal D'ye bekleriz. :A

Dizinin izleyicileri de Kanal D'den ayrılmalarını bekliyorlardı, reyting olayını kanala bağlıyorlardı. Bakalım yeni sezonda yeni kanalında ne yapacak, orada da düşük giderse son sezonu olabilir.

Başka kanalda da iş yapacağını sanmıyorum. Eski oranlarına dönme ihtimali çok az.

Reytingleri aşırı düşmüştü, Kanal D ile yollarının ayrılması bir yönden iyi olmuş. Reytingleri yükselince yine Kanal D'ye bekleriz. :A

Dizinin izleyicileri de Kanal D'den ayrılmalarını bekliyorlardı, reyting olayını kanala bağlıyorlardı. Bakalım yeni sezonda yeni kanalında ne yapacak, orada da düşük giderse son sezonu olabilir.
star tv alırmı bilmem bu kadar az reytinge

İzleyicilerin isteği sonunda gerçekleşti, ancak eskisi kadar kolay kanal bulabileceğini düşünmüyorum. Sonuçta eski reytinglerinin yarısını ancak alabiliyor, acı ama gerçek.

Yeni sezonda birde iyi senaristler getirdik mi iyi senaryoyla reyting sistemini çökertiriz :D

Kanal D'ye geçtiğimizde ne kadar üzüldüysem bu defa o kadar seviniyorum. Yeni kanalla Vadi yeniden doğar Allahın izniyle

İzleyicilerin isteği sonunda gerçekleşti, ancak eskisi kadar kolay kanal bulabileceğini düşünmüyorum. Sonuçta eski reytinglerinin yarısını ancak alabiliyor, acı ama gerçek.
Başka kanalda da iş yapacağını sanmıyorum. Eski oranlarına dönme ihtimali çok az.

Düşük reyting diyorsunuz da dizi sezonu Total'de 6 reyting ile kapattı, izleyicilerin bir kısmının kanal yüzünden izlemediğini düşünürsek eski reytinglerini yakalama ihtimali çok yüksek.

Show olursa da fena olmaz @takas aga sen istiyordun Showu :A Ben Stardan tarafım Kösemi şutlayıp Vadiyi alırlarsa ne goygoy döner bee :A

Düşük reyting diyorsunuz da dizi sezonu Total'de 6 reyting ile kapattı, izleyicilerin bir kısmının kanal yüzünden izlemediğini düşünürsek eski reytinglerini yakalama ihtimali çok yüksek.
Kanal yüzünden izlememe işi tamamen saçma bence, artık internet gelişti ve insanlar diziyi netten takip ediyor.

Bu arada ne 6 reytingi, 4.20 reytingle kapatmış? :D AB'de 2.50, ABC1'de 4.00 reyting ile sezonu kapatmış. :)

Ayy çok sevindim bee şu kanal dan kurtulduk sonunda birde iyi senarist geldimi
dizi kendine gelir oh be:Z

4,21 ile kapattı atma :A
sezon ortalamamız 6.5 reyting :) ki bu oran vadi tarihinin açık ara en düşük sezonu

işte bu bu bu :oley::oley::oley::oley::oley: sonunda kurtulduk helal PANA :d
son haftaların en müthiş haberi görünce sevinçten uçtum resmen :D

Show olursa da fena olmaz @takas aga sen istiyordun Showu :A Ben Stardan tarafım Kösemi şutlayıp Vadiyi alırlarsa ne goygoy döner bee :A
show olursa efsane geri döner yeni kanal hangisi olursa olsun mutlaka olumlu etki yapacaktır kanal d yi istemeyen milyonlarca insan vardı