Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

50nin altına düşersek Allah korusun hükümetin oyları düşüyor diye daha da ustumuze gelicekler o nedenle 50 nin uzerinde bitirelim ki bu ihtimal ortadan kalksın

---Tapatalk---
aga sende cidden abartıyon tamam niyetin safi olabilir böyle olmasını isteyebilirsinde bu hiçde gerçekci olmaz 🙂 yani hayal kırıklığı yaşama boş yere

ya bırakın aga siz hala ayılamadınız mı adamlar necati abi ve vadiyi bitirmek için ellerinden geleni yapıyorlar yıllarca onlara küfreden adamı dizilerine başrol olarak getirdiler adamların yaptığı bu düşmanlıkları görmüyormusun? o gelmeleri sadece şu şekilde olur necati abinin elini öpüp biat ederler necati abi de affederse bende onlara bir vadici olarak saygı duymaya tekrardan başlarım
kadircim sana aynen katılıyorum bu kaçıncı oldu bahadırla racinin
yaptığı hele raci şaşmaz kardeşin var işin içinde bitirmek istediğin
işte sizinde emeğiniz var sırf bu yüzden böyle birşey yapmamaları
lazım ama ama yanii gerisi gelmiyor söylenmiyor

@Polat Şaşmaz ablacım bahadırda racide geri gelmez gelecekler olsalar
bu işleri yapmazlar düşüncen ama katılmıyorum sanada

agalar bomba bir sezon finali olacak

11268966_1761108484115563_1531975590774214771_n.png

eğer showda starda isterse vadiyi star alır ferit şahenk in elinden almak zor :D

bu arada şampiyonluk için ne diyosunuz @china_shangai @-KADİR-
Hacı bu Şekil muhteşem olur 😉)))

Kurtlar Vadisi
47.Bölüm

"Kurtlar Vadisi'nde zarar önceden görülmelidir!"
Can dostundan sonra Memati'yi de kaybetmek istemeyen Polat, gelen telefon üzerine Elif'i bırakarak can havliyle koşmaya başlar... Bir yanda Elif, öbür yanda özel görevi ve mafya dengeleri arasında bunalan Polat, çareyi Ömer Efendi'ye gitmekte bulur... Bu arada başladığı hiçbir işi yarım bırakmayan Polat, konseyi sarsacak planını hayata geçirir: Eroin yüklü 'Nasibim-1' gemisi Mersin'e yarım saatlik mesafededir. Gemiyi Aslan beyin zodyak botları kadar başka takip edenler de vardır. Sehemin başı Testere, şimdiye kadar hiç gemisi batmayan Laz Ziya, uyuşturucu patronu Hüsrev Ağa ve Kılıç, Baron'un vereceği kararı beklemektedir.

logo.png

eğer showda starda isterse vadiyi star alır ferit şahenk in elinden almak zor :D
bu arada şampiyonluk için ne diyosunuz @china_shangai @-KADİR-
Hacı bu Şekil muhteşem olur 😉)))
Baskan bu seneki sezon finali gercekten sok edici olacak unutulmazlar arasina girecek

@-KADİR- inşallah kardeşim :))) geçen sene ki sezon finali gibi olmasında 😉)) hayatımın şokunu yaşamıştım :)))​
Abi gecen sene nasil hayal kirikligi yasamis isek bu sefer o kadar mutlu olacaz sarsici bir final olacak

@-KADİR- inşallah kardeşim :))) geçen sene ki sezon finali gibi olmasında 😉)) hayatımın şokunu yaşamıştım :)))​
Abi gecen sene nasil hayal kirikligi yasamis isek bu sefer o kadar mutlu olacaz sarsici bir final olacak​
Valla bizler bunu çok hak ediyoruz :)))) eğer Dediğin Şekil gizem heyecan ve ters köşeli sezon finali olursa :)))) onun verdiği haz ve gıdayla yaz sezonunu çözümlemelerle geçiririz :))))

Abi gecen sene nasil hayal kirikligi yasamis isek bu sefer o kadar mutlu olacaz sarsici bir final olacak​
Valla bizler bunu çok hak ediyoruz :)))) eğer Dediğin Şekil gizem heyecan ve ters köşeli sezon finali olursa :)))) onun verdiği haz ve gıdayla yaz sezonunu çözümlemelerle geçiririz :))))​
Ben baska bir ihtimale sans tanimiyorum illaki sarsici olacakdir 🙂

abi benim kaynak yarın açıklanıcak diyodu inşallah açıklanır bende tam bilmiyorum ama inşallah kanal d de kalmayız​
İnşaallah bu son politik gelişmelerden sonra bu tavrı Pana filimin alması gerekir :)