Polat Şaşmaz
Favori Üye
@china_shangai abi bol bol selamimizi ilet keşke bende görüşebilme şanına erisebilseydim Necati abimin elini öperdim falan
@lale1
-Tapatalk-
-Tapatalk-
yok aga abartma ne öpmesi gerçi sen öpsen sana birşey demeyebilir@china_shangai abi bol bol selamimizi ilet keşke bende görüşebilme şanına erisebilseydim Necati abimin elini öperdim falan@lale1
-Tapatalk-
O bizim abimiz canımız elini opmucez de napcazyok aga abartma ne öpmesi gerçi sen öpsen sana birşey demeyebilir![]()
Aga abi bence full eleştirecekyok aga abartma ne öpmesi gerçi sen öpsen sana birşey demeyebilir![]()
yok ya abi kendni bilir ona göre bi ayar çeker 🙂Aga abi bence full eleştirecek![]()
abi olacak gibi duruyor tabi olmazsa da normal bir durum aslındaBelkide bu hafta bolum olmayacak
hahahah bendende selam söyle o iki malum kişiye abişkom
Zaten gitmeden senin genel sohbetteki mesajlarini kurtlar vadisi info ya mail atacamhahahah bendende selam söyle o iki malum kişiye abişkom
forumumuzun kızı sizlere hayran sabah akşam sizden bahsediyor rüyasına bile giriyormuşsunuz de![]()
hahahah ayyy durr mesajlarımı bir düzenleme yapayım benZaten gitmeden senin genel sohbetteki mesajlarini kurtlar vadisi info ya mail atacam))) zaten fotonda mevcut 😉))) pana filim sirketinin kapisina wanted afisi astiracam
)))))
Ne buldun
zil sesimi abi işte 2 gündür kafayı buna takmıştım 🙂Ne buldun
La olm orasini anladikta hangi sarkiyi sectinzil sesimi abi işte 2 gündür kafayı buna takmıştım 🙂
atsana bana dazil sesimi abi işte 2 gündür kafayı buna takmıştım 🙂
@china_shangai abi kv terör şarkısını seçtim nasıl olur mu
aga int bulamadım bilg. şarkıyoı buraya nasıl atarımatsana bana da
-Tapatalk-
aga cidden değişik bir adamsın zaten iki bölüm birşey izlersinde anlattıkların falan bir acayipYa birşey dicem inanamicanizBen Kurtlar Vadisi Terörü seyredemedim daha agalar yazın seyredecem İnşallah. O sıralar benim sağlığım bozuktu. Vücudunda serum takilmamis yer kalmamis annem söyledi ben o günleri hatırlamıyorum tabii artik nasıl hastalık gecirdiysem o günler kayıp. En son hasta yatağında bir şeyler sayikliyodum arabayla gidelim eve falan bana diyorlardı yarin sabah gelip alcaklar falan yoğun bakımdan sonra 2-3 gün sonra çıkmıştim herhalde ulan ne günlerdi be
Simdi aklıma geldi ben neden Terörü seyretmedim ya la
-Tapatalk-