aaa ne yapacaksın ordakoymak fiili olmamış başkan yardımcısı)))))) bu hafta sonu pana filimle randevüm var
))))) kimse duymasın sakın
))))
aaa ne yapacaksın ordakoymak fiili olmamış başkan yardımcısı)))))) bu hafta sonu pana filimle randevüm var
))))
koymak fiili olmamış başkan yardımcısı)))))) bu hafta sonu pana filimle randevüm var
))))
necati beyin özel daveti üzerine pana filime davet edildimaaa ne yapacaksın orda
ayy ne güzel resim isterim resimmm beraberce ikinizinnecati beyin özel daveti üzerine pana filime davet edildim)))))) hani @-KADİR- sen iyi bilirsin geçen yaz döneminden itibaren bizi dikizleyen @lale1 kardeşimiz vardı ya o meğersem pana filim adına bizi dikizliyormuş
)))) bana özelden randevü günü ve saatini attı
)))
yani anlayacağın kadirim birileri bizi pana filim adına gözetliyormuş)))))))
yayınla lütfennnnnnnnnn@Maskeli Fedai neye koptuğunu öğrenebilir miyim acaba)))) siz benim şaka yaptığımı mı sanıyorsunuz
)))) hafta sonu necati beyle fotolarımı burada yayınlanırım meluncan
)))))))
hayırlı uğurlu olsun abi ben zaten ondan şüphelenmiştim demek pana bizi gözetliyormuş hayırlısı olsun artık 🙂necati beyin özel daveti üzerine pana filime davet edildim)))))) hani @-KADİR- sen iyi bilirsin geçen yaz döneminden itibaren bizi dikizleyen @lale1 kardeşimiz vardı ya o meğersem pana filim adına bizi dikizliyormuş
)))) bana özelden randevü günü ve saatini attı
)))
yani anlayacağın kadirim birileri bizi pana filim adına gözetliyormuş)))))))
bak kızda geldi sorabilirsiniz onahayırlı uğurlu olsun abi ben zaten ondan şüphelenmiştim demek pana bizi gözetliyormuş hayırlısı olsun artık 🙂
ABİ pana ya isteklerimizi anlat tabi lütfen burdaki gibi negatif takılma önce bol bol pana ya övgüler söyle sonra selamlarımızı söyle sonra da küçükte olsa eleştirilerini söylesen olabilir 🙂bak kızda geldi sorabilirsiniz ona)))))))) @lale1
necati bey bana anlat bakalım senin gözündeki vadiyi dese varyaABİ pana ya isteklerimizi anlat tabi lütfen burdaki gibi negatif takılma önce bol bol pana ya övgüler söyle sonra selamlarımızı söyle sonra da küçükte olsa eleştirilerini söylesen olabilir 🙂
aynen öyle gerçi sen işini bilirsin ağır ağır bir ters bir düz ile meramını anlatırsın 🙂necati bey bana anlat bakalım senin gözündeki vadiyi dese varya))) valla roman yazarım
))) 2002'den başlar günümüze kadar eleştirileri yüzüne yüzüne vururum
)))) bak arkadaş onun yanı, beri hep yalakalarla doludur şimdi dost acı söyler kelamı öyle boş kelam deildir .tam yeri geldi mi herşeyi söylemekte fayda vardır.bende senelerin birikmişliği mevcut
))) hepsini boşaltmasamda azar azar alıştıra alıştıra yaparım
)))) sonra bu işin sonunda güvenlik görevlileriyle muhattap olmak var
))))))
he ya cidden enterasan olur özlliklede senin onlara olan sevgini göz önüne alınca
bakarsın gözlerim yaşarırhe ya cidden enterasan olur özlliklede senin onlara olan sevgini göz önüne alınca![]()
başkan adamlara çapsız demesen yetersiz falan de çapsız olmuyor söyleyeyimbakarsın gözlerim yaşarır)))) onlardan bu çapsızlıkla vadi de nasıl başrol olunur onun dersini alırım
)))