Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaa ne yapacaksın orda
necati beyin özel daveti üzerine pana filime davet edildim :))))))) hani @-KADİR- sen iyi bilirsin geçen yaz döneminden itibaren bizi dikizleyen @lale1 kardeşimiz vardı ya o meğersem pana filim adına bizi dikizliyormuş :))))) bana özelden randevü günü ve saatini attı :))))

yani anlayacağın kadirim birileri bizi pana filim adına gözetliyormuş:))))))))

necati beyin özel daveti üzerine pana filime davet edildim :))))))) hani @-KADİR- sen iyi bilirsin geçen yaz döneminden itibaren bizi dikizleyen @lale1 kardeşimiz vardı ya o meğersem pana filim adına bizi dikizliyormuş :))))) bana özelden randevü günü ve saatini attı :))))

ayy ne güzel resim isterim resimmm beraberce ikinizin

@Maskeli Fedai neye koptuğunu öğrenebilir miyim acaba :))))) siz benim şaka yaptığımı mı sanıyorsunuz :))))) hafta sonu necati beyle fotolarımı burada yayınlanırım meluncan:))))))))

hayırlı uğurlu olsun abi ben zaten ondan şüphelenmiştim demek pana bizi gözetliyormuş hayırlısı olsun artık 🙂

ABİ pana ya isteklerimizi anlat tabi lütfen burdaki gibi negatif takılma önce bol bol pana ya övgüler söyle sonra selamlarımızı söyle sonra da küçükte olsa eleştirilerini söylesen olabilir 🙂
necati bey bana anlat bakalım senin gözündeki vadiyi dese varya :)))) valla roman yazarım :)))) 2002'den başlar günümüze kadar eleştirileri yüzüne yüzüne vururum :))))) bak arkadaş onun yanı, beri hep yalakalarla doludur şimdi dost acı söyler kelamı öyle boş kelam deildir .tam yeri geldi mi herşeyi söylemekte fayda vardır.bende senelerin birikmişliği mevcut :)))) hepsini boşaltmasamda azar azar alıştıra alıştıra yaparım :))))) sonra bu işin sonunda güvenlik görevlileriyle muhattap olmak var :)))))))

necati bey bana anlat bakalım senin gözündeki vadiyi dese varya :)))) valla roman yazarım :)))) 2002'den başlar günümüze kadar eleştirileri yüzüne yüzüne vururum :))))) bak arkadaş onun yanı, beri hep yalakalarla doludur şimdi dost acı söyler kelamı öyle boş kelam deildir .tam yeri geldi mi herşeyi söylemekte fayda vardır.bende senelerin birikmişliği mevcut :)))) hepsini boşaltmasamda azar azar alıştıra alıştıra yaparım :))))) sonra bu işin sonunda güvenlik görevlileriyle muhattap olmak var :)))))))
aynen öyle gerçi sen işini bilirsin ağır ağır bir ters bir düz ile meramını anlatırsın 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy