Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hahahah bendende selam söyle o iki malum kişiye abişkom:F:F

forumumuzun kızı sizlere hayran sabah akşam sizden bahsediyor rüyasına bile giriyormuşsunuz de :A:A:A
Zaten gitmeden senin genel sohbetteki mesajlarini kurtlar vadisi info ya mail atacam :)))) zaten fotonda mevcut 😉))) pana filim sirketinin kapisina wanted afisi astiracam:))))))

Ya birşey dicem inanamicaniz :D Ben Kurtlar Vadisi Terörü seyredemedim daha agalar yazın seyredecem İnşallah. O sıralar benim sağlığım bozuktu. Vücudunda serum takilmamis yer kalmamis annem söyledi ben o günleri hatırlamıyorum tabii artik nasıl hastalık gecirdiysem o günler kayıp. En son hasta yatağında bir şeyler sayikliyodum arabayla gidelim eve falan bana diyorlardı yarin sabah gelip alcaklar falan yoğun bakımdan sonra 2-3 gün sonra çıkmıştim herhalde ulan ne günlerdi be :D Simdi aklıma geldi ben neden Terörü seyretmedim ya la :D

-Tapatalk-

Ya birşey dicem inanamicaniz :D Ben Kurtlar Vadisi Terörü seyredemedim daha agalar yazın seyredecem İnşallah. O sıralar benim sağlığım bozuktu. Vücudunda serum takilmamis yer kalmamis annem söyledi ben o günleri hatırlamıyorum tabii artik nasıl hastalık gecirdiysem o günler kayıp. En son hasta yatağında bir şeyler sayikliyodum arabayla gidelim eve falan bana diyorlardı yarin sabah gelip alcaklar falan yoğun bakımdan sonra 2-3 gün sonra çıkmıştim herhalde ulan ne günlerdi be :D Simdi aklıma geldi ben neden Terörü seyretmedim ya la :D

-Tapatalk-
aga cidden değişik bir adamsın zaten iki bölüm birşey izlersinde anlattıkların falan bir acayip :A sen müziğe yorum yap nasıl gider mi telefona

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy