Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Abi bazı dizileri gerçekten çok iyi yapıyor. Mesela kollama ki benim için stv ile tanışma günüydü diyebilirim sonra tek türkiye şu ana ekip 1 ve kısmen sungurlar )))
2005 2009 arası ne çok izlerdik samanyolunu sırlar dünyası büyük buluşma 5.boyut
boşnmak istemiyorum gibi butür programların hepsini izlemişimdir ama en son hakim amcadan sonra samanyolunda 6 yıldır falan birşey izlemiyorum artık

tek türkiye kollama sonra yağmurdan sonra diziside harikaydı kurtlar vadisinden kılıç ta oynuyordu süper etki yaratan bir diziydi yağmurdan sonra da 🙂🙂🙂

2005 2009 arası ne çok izlerdik samanyolunu sırlar dünyası büyük buluşma 5.boyut
boşnmak istemiyorum gibi butür programların hepsini izlemişimdir ama en son hakim amcadan sonra samanyolunda 6 yıldır falan birşey izlemiyorum artık

tek türkiye kollama sonra yağmurdan sonra diziside harikaydı kurtlar vadisinden kılıç ta oynuyordu süper etki yaratan bir diziydi yağmurdan sonra da 🙂🙂🙂
kız boşanmak istemiyorum u izliyormuydıun sen bende izledim
5.boyutmu süperdi hala tekrarları var ve ben yine izlerim😉

kız boşanmak istemiyorum u izliyormuydıun sen bende izledim
5.boyutmu süperdi hala tekrarları var ve ben yine izlerim😉
evettt en on hakim amcayı izlemiştim o bittikten sonra samanyoluna nokta koydum on 6 yıldır izlemiyorum ama 2005 2009 arsında samanyoluda dizi program ne varsa bakmışımdır
:F:F:F

Samanyolu ndaki tüm dizilerin senaryosu saçmalık ötesidir bu bi gerçek ama tek Türkiye güzeldi

Samanyolu ndaki tüm dizilerin senaryosu saçmalık ötesidir bu bi gerçek ama tek Türkiye güzeldi
tek türkiye kurtlar vadisinden sonra okulca izlediğimiz 2.dizi olmuştu
orta okulda kurtlar vadisini okulca konuşuyorduk sonra lise döneminde tek türkiyeyi okulca konuşmaya balamıstık o iki dizi hariçte okullarda topluca izlenen bir dizi olmadı tabi benim okullarımı söylüyorum şivan harikaydı vadidede oynamıştı yanılmıyorsam tnt sezonunda🙂

tek türkiye kurtlar vadisinden sonra okulca izlediğimiz 2.dizi olmuştu
orta okulda kurtlar vadisini okulca konuşuyorduk sonra lise döneminde tek türkiyeyi okulca konuşmaya balamıstık o iki dizi hariçte okullarda topluca izlenen bir dizi olmadı tabi benim okullarımı söylüyorum şivan harikaydı vadidede oynamıştı yanılmıyorsam tnt sezonunda🙂
evet şivan oynamıştı vadide

Okulda tek Türkiye mi ben kimseyle tek Türkiye konuştuğumu hatırlamıyorum :kiki:

@papuleoo aga orhan bıyıklı harbiden vadiye çok yakışır çok iyi bir oyuncu