aaa öylemi konuşmalarından anlamıştım kızıyla veda eder gibiŞehit oldu![]()
Aynen abla orasını da çok iyi kullandılar. Umarım vadi de iyi işler yapar Arslan Çınar efsanesi )))aaa öylemi konuşmalarından anlamıştım kızıyla veda eder gibi
konuşmuştu
aynen bence çok iyi iş yapacak ahmet dayıyı sevdim benAynen abla orasını da çok iyi kullandılar. Umarım vadi de iyi işler yapar Arslan Çınar efsanesi )))
Ahmet dayı rolü için biçilmiş kaftan resmen )) adam bu tarz roller için yaratılmış resmen, yavaş yavaş vadi de etkisi de artar.aynen bence çok iyi iş yapacak ahmet dayıyı sevdim ben
aaa ben son 2 haftadır ahmet ve yusufun sahneleriyle ilgileniyorum yani ahmetle yusuf sahneleri heyecanlandırıyor beni bu haftada onları bekliyorum ben
aynen öyle zaten adamın adını unuttum ya bu rollerin adamıAhmet dayı rolü için biçilmiş kaftan resmen )) adam bu tarz roller için yaratılmış resmen, yavaş yavaş vadi de etkisi de artar.
Benim vadiye gelmesini istediğim iki oyuncu vardı biri ertuğrul şakar çok şükür geldiikincisi orhan bıyıklı adam tek kelime ile süper rol yapıyor. Hem oyunculuğu hem kişiliği ile vadiye çok yakışacağını düşündüğüm ikinci oyuncu inşallah en kısa zaman da vadiye transfer olur.
bende ilgileniyorum cnm mutlaka izledikten sonra senleaaa ben son 2 haftadır ahmet ve yusufun sahneleriyle ilgileniyorum yani ahmetle yusuf sahneleri heyecanlandırıyor beni bu haftada onları bekliyorum ben
kendi açımdan açıkcası akif ve cahitin ne yaptıklarıyla ilgilenmediğim için fragmanı beğenmedim çünkü onların ne yaptıklarıyla ilgilenmiyorum
2-3 saniyede olsa ahmet ve yusufu fragmanda görebilseydim memnun olucaktım vadide son haftalarda sadece onlar heyecanlandırıyor beni 🙂🙂🙂
orhan bıyıklımı kimmiş o niye sordunAhmet dayı rolü için biçilmiş kaftan resmen )) adam bu tarz roller için yaratılmış resmen, yavaş yavaş vadi de etkisi de artar.
Benim vadiye gelmesini istediğim iki oyuncu vardı biri ertuğrul şakar çok şükür geldiikincisi orhan bıyıklı adam tek kelime ile süper rol yapıyor. Hem oyunculuğu hem kişiliği ile vadiye çok yakışacağını düşündüğüm ikinci oyuncu inşallah en kısa zaman da vadiye transfer olur.
Orhan Bıyıklı kim
olur cnm ahmet yenilmeze dua etsin pana bence @china_shangai ve benim gibi eleştiriye açık vadiciler son 2 haftada vadiye çok vurmadıya eğer bu ahmet yenilmez sayesindediraynen öyle zaten adamın adını unuttum ya bu rollerin adamı
deli yürekte çok seviyordum ben
bende ilgileniyorum cnm mutlaka izledikten sonra senle
yorumlaşalım tamammı yusuf ahmet dayı ile ilgili
aynen valla ahmet dayı sevildi yaolur cnm ahmet yenilmeze dua etsin pana bence @china_shangai ve benim gibi eleştiriye açık vadiciler son 2 haftada vadiye çok vurmadıya eğer bu ahmet yenilmez sayesindedir
bizi braz dizginleyen kişi oldu kendisi![]()
Ahmet dayı rolü için biçilmiş kaftan resmen )) adam bu tarz roller için yaratılmış resmen, yavaş yavaş vadi de etkisi de artar.Orhan Bıyıklı kim

orhan bıyıklımı kimmiş o niye sordun
ekip dizisinde oynuyordu çıktı sanırım durun resmini gösterem size
![]()
işte orhan bıyıklı ekip te akif karakterini oynuyordu ayrılmuış
en önemli yapımı bence kollama dizisinde olmuştur kollamada yiğit karakteriyle büyük bir iş başarmıştı 🙂🙂🙂Ahmet dayı rolü için biçilmiş kaftan resmen )) adam bu tarz roller için yaratılmış resmen, yavaş yavaş vadi de etkisi de artar.
Orhan Bıyıklı kim
rica ederim ne demek efenimEkli dosyayı görüntüle 43601
İşte bu adam abi, hem dizide ahmet yenilmez ile beraber oynadılar ekip 1 de üstelik çatışma ve aksiyon sahnelerinde çok iyi )) ben şahsen dizideki yusuf yerine orhan abinin olmasını daha.çok isterdim.
Çok saol kardeşim tabi sanada @ vadikızı
Abla da atmış sonradan gördümEkli dosyayı görüntüle 43601Çok saol kardeşim tabi sanada @ vadikızı
İşte bu adam abi, hem dizide ahmet yenilmez ile beraber oynadılar ekip 1 de üstelik çatışma ve aksiyon sahnelerinde çok iyi )) ben şahsen dizideki yusuf yerine orhan abinin olmasını daha.çok isterdim.
evet kollamada iyiyid bakmışlığım vardı biraz😉en önemli yapımı bence kollama dizisinde olmuştur kollamada yiğit karakteriyle büyük bir iş başarmıştı 🙂🙂🙂
tek türkiye ile birlikte en iyi samanyolu dizisiydi bence kollama zamanında samanyolu çok iyi diziler yapıyordu gerçekten 🙂🙂🙂evet kollamada iyiyid bakmışlığım vardı biraz😉