kapağın dibi
ar ara bakmıştım orda süperdi ertuğrul bey yaİzliyor musun abla?
@34rcp44 ben sana cahitle akifin denyoluklarını sayarken)) bana dedin ki akife ne dersen de ama cahitime dokunma demiştin
)) hatırlıyon deil mi
şimdi aynı paydaya geldik sanırım
)))
bana dedin ki akifle yazdıklarına katılıyorum ama cahiti akifle bir tutma demiştinabi yanlış hatırlıyosun ben cahitin sadece akife göre daha çok sevdiğimi belirtmiştim yoksa aman aman bi sevdam yok kaybolsun gitsin![]()
evet abi dediğim gibi yalnızca akife görebana dedin ki akifle yazdıklarına katılıyorum ama cahiti akifle bir tutma demiştin))) cahitin akiften daha çok tolerese var bende dedin
yani ehveni şer diyorsunevet abi dediğim gibi yalnızca akife göre![]()
aynen bi mukabele abiyani ehveni şer diyorsun))))
10 martta başlıyacak diye duydum amabu arada kara kutuya ne oldu)))))
bu gidişle oda buhur olup gidecek10 martta başlıyacak diye duydum ama
ben tutacağını düşünüyoum kanal d reklamı iyi yaparsa eğerbu gidişle oda buhur olup gidecek))) kesinlikle bu denek yapısıyla tutmaz
)))
bence pana filimin bir tane daha dizisi çöpler tarihine girerben tutacağını düşünüyoum kanal d reklamı iyi yaparsa eğer
yok bence bu sefer tutacak şu kanal d reklam yapsa sadecebence pana filimin bir tane daha dizisi çöpler tarihine girer)))
babam cahit için bu adamda ezilmiş memur tipi var diyor sürekli haahavay arkadaş ya yakalanmışken şu ekibin köküne kibrit suyu))) toptan temizlik olsa ne iyi olurdu beeee
))) o zaman bir daha asla vadiyi eleştirmezdim
)) önlerinde saygıyla eğilirdim
tabi yasin komutan hariç
![]()
eyvallah aga 😀@-KADİR- aga bencede yüce majeste Kayahan Yıldızoğlu değil ama sezon finalinde öğreniriz gibi
Katılıyorum![]()
eyvallah aga 😀
şimdi şöyle birşeye var tabiki kayhan bey tipiyle tecrübsiyle çok yakıştı o role@-KADİR- aga bencede yüce majeste Kayahan Yıldızoğlu değil ama sezon finalinde öğreniriz gibi
Katılıyorum![]()