allahhhhhhhhhhhhh çiğdemmmmmmmmm gelmiş başlığaaaaaaaaaaaaa yaşasınnnaaa zaten karaca ahmet daha diziye katılmadan fehmiyle bağlantısı olucağını açıklamıştım sonra @china_shangai abiciğim bölümü izledikten sonra aslan bey karahanlı bağlantısını kurmuştu zaten fehmi ve ahmet üzerinde 🙂🙂🙂
cnm karahanlı aslan fehmin ahmet benzerliği aynı olmaya tek 1 adım kalmıştır şuana kadar olan benzerlikleri sayalım
1- aslan amca karahanlının eskia arkadaşı karaca ahmet fehminin eski arkadaşı
2-karahanlı aslan akbeyi öldü biliyordu son bölümde gördükki fehmide ahmeti öldü biliyor
3-karahanlı inatla çocuğunun hala ölmediğine inanıyordu fehmide ölmediğine inanıyor
4-aslan bey karahanlının konseyini yıkması için oğlu efeyi yanı polatı görevlendiriyordu
şimdi aynısını ahmet fehmiye yapıcak son bölümde konustular zaten yusuf nezaman çıkıcam babamın karşısına dedi ahmette zamanı değil dedi zamanı gelince yusufu fehminin konseyini yıkması için kullanıcak
5-aslan bey polatı mafyaya hemen sokmadan ilk önce braz kabadayılık öğrensin diye duran emmiyle tanıştırdı karaca ahmette yusufu mertlik öğrensin diye sarı ağayla tanıştırdı hikayesini anlatarak
6-aslan bey polatı hemen çakırın yanına mafya dünyasına koymadan stajerlik yapması için bir bakıma alışması için duran emminin kahvehanesine gödnerdi orda nam yapsın istedi ahmet ise yusufu alışması için önce motorcular çetelerine soktu nam yapması için
7-aslan bey kahvehanede alışan polatı zamanı gelince çakırın yanına koydu
karaca ahmette şimdinin yiğiti dediği kişinin yanına yusufu koyucak herkesin aklına polat gelmiştir ama bu benzerlikler sürücekse yusufu pusatın yanına koyucak fehminin konseyini yıkmak için yusufu kullanıcaksa sefirlik kovalayan konseye çalışan pusatın yanına koyması gerekir tıpkı aslan beyin polatı sefirlik kovalayan konseye çalışn çakırın yanına koyması gibi senaryo birebir aynı adım adım işleniyor
ayy geriye tek bir nokta kaldı buda olursa birebir aynı olucak aslan bey kardeşinin ölümden suçladığı için karahanlıya kin tutuyordu
eğer ahmet dayınında kardeşi fehmi yüzünden öldüyse bunuda şuan ilk ben söylüyorum buda olursa karahahanlı aslan bey benzerliği ahmet ve fehmi benzerliğiyle aynısı olmuş olucak tek eksik bu kaldı ahmetinde kardeşi yada bir akrabası fehmi yüzünden ölmüş çıkarsa herşey tamamlanmış olucak hiç eksik kalmamış olucak🙂🙂🙂
çözümlemeler süpetr cnm