Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaa zaten karaca ahmet daha diziye katılmadan fehmiyle bağlantısı olucağını açıklamıştım sonra @china_shangai abiciğim bölümü izledikten sonra aslan bey karahanlı bağlantısını kurmuştu zaten fehmi ve ahmet üzerinde 🙂🙂🙂
cnm karahanlı aslan fehmin ahmet benzerliği aynı olmaya tek 1 adım kalmıştır şuana kadar olan benzerlikleri sayalım

1- aslan amca karahanlının eskia arkadaşı karaca ahmet fehminin eski arkadaşı
2-karahanlı aslan akbeyi öldü biliyordu son bölümde gördükki fehmide ahmeti öldü biliyor
3-karahanlı inatla çocuğunun hala ölmediğine inanıyordu fehmide ölmediğine inanıyor
4-aslan bey karahanlının konseyini yıkması için oğlu efeyi yanı polatı görevlendiriyordu
şimdi aynısını ahmet fehmiye yapıcak son bölümde konustular zaten yusuf nezaman çıkıcam babamın karşısına dedi ahmette zamanı değil dedi zamanı gelince yusufu fehminin konseyini yıkması için kullanıcak
5-aslan bey polatı mafyaya hemen sokmadan ilk önce braz kabadayılık öğrensin diye duran emmiyle tanıştırdı karaca ahmette yusufu mertlik öğrensin diye sarı ağayla tanıştırdı hikayesini anlatarak
6-aslan bey polatı hemen çakırın yanına mafya dünyasına koymadan stajerlik yapması için bir bakıma alışması için duran emminin kahvehanesine gödnerdi orda nam yapsın istedi ahmet ise yusufu alışması için önce motorcular çetelerine soktu nam yapması için
7-aslan bey kahvehanede alışan polatı zamanı gelince çakırın yanına koydu
karaca ahmette şimdinin yiğiti dediği kişinin yanına yusufu koyucak herkesin aklına polat gelmiştir ama bu benzerlikler sürücekse yusufu pusatın yanına koyucak fehminin konseyini yıkmak için yusufu kullanıcaksa sefirlik kovalayan konseye çalışan pusatın yanına koyması gerekir tıpkı aslan beyin polatı sefirlik kovalayan konseye çalışn çakırın yanına koyması gibi senaryo birebir aynı adım adım işleniyor

ayy geriye tek bir nokta kaldı buda olursa birebir aynı olucak aslan bey kardeşinin ölümden suçladığı için karahanlıya kin tutuyordu
eğer ahmet dayınında kardeşi fehmi yüzünden öldüyse bunuda şuan ilk ben söylüyorum buda olursa karahahanlı aslan bey benzerliği ahmet ve fehmi benzerliğiyle aynısı olmuş olucak tek eksik bu kaldı ahmetinde kardeşi yada bir akrabası fehmi yüzünden ölmüş çıkarsa herşey tamamlanmış olucak hiç eksik kalmamış olucak🙂🙂🙂
allahhhhhhhhhhhhh çiğdemmmmmmmmm gelmiş başlığaaaaaaaaaaaaa yaşasınnn
çözümlemeler süpetr cnm

ÇÖZÜMLEMEN SÜPER :)))) BU KADAR MI BENZERLİK DERLER ADAMA :)))) ESKİYE BODOZLAMASINA GİRDİLER RESMEN
hahah ayy birşeyi unutmuşum
karahanlı oğluğunun kaçırılmasıyla yani kaybolmasıyla kılıçı suçluyordu
fehmide hakkıyı suçluyor yusufun kaybolmasıyla ilgili :F:F:F

aaa birşey daha var yuufu kovalayan motorcular onlar ahmetin adamları
bunuda ilk ben söylüyorum galiba ahmetin adamları yusufu kovalayıp denize düşürüyor ve ahmette orada sözde balık tutarken yusufu kurtarıyor ve ben senin babanın eski arkadaşıyım diyor hahaha kesinlikle ahmetin adamları ve herşey ahmetin planı cnm:F

hahah ayy birşeyi unutmuşum
karahanlı oğluğunun kaçırılmasıyla yani kaybolmasıyla kılıçı suçluyordu
fehmide hakkıyı suçluyor yusufun kaybolmasıyla ilgili :F:F:F

aaa birşey daha var yuufu kovalayan motorcular onlar ahmetin adamları
bunuda ilk ben söylüyorum galiba ahmetin adamları yusufu kovalayıp denize düşürüyor ve ahmette orada sözde balık tutarken yusufu kurtarıyor ve ben senin babanın eski arkadaşıyım diyor hahaha kesinlikle ahmetin adamları ve herşey ahmetin planı cnm:F
bak bunu düşünmemiştim kesinlikle haklısın :)))) hepsi ahmetin düzmecesi:)))))

bak bunu düşünmemiştim kesinlikle haklısın :)))) hepsi ahmetin düzmecesi:)))))
hahah evet abiciğim yusufu motorcular kovalıyor ve ahmet motorcuların yanına yusufu koyuyor demekki motorculardan tanıdıkları bağlantısı vardı bu adamın 🙂🙂🙂

ayy ayrıca çok yakında çakır polat ikilisi yeni versiyonuyla geri dönüyor
çakır şevkoyla düşmanken polat çakırın yanına gelmişti
şimdi pusat baltazarla düşman ve yusuf puatın yanına gelicek büyük ihtimal baltazar yakında ölücek çakır polatın sayesinde nasıl sefir olduysa pusatta yusufun sayesinde sefir olucak yusuf önemli bir rol oynayacak ve poalt bu durumda doğu bey konumunda kalıyor
doğu beyin aslan beyle bağlantısı olduğu gibi polatında ahmetle olucak yanı kimse polatın eskisi gibi sahalarda çok beklemesin polat doğu bey konumunda olup ahmetle birlikte pusat ve yusufu kontrol edicekler devlet görevlerileri olarak 🙂🙂🙂

hahah evet abiciğim yusufu motorcular kovalıyor ve ahmet motorcuların yanına yusufu koyuyor demekki motorculardan tanıdıkları bağlantısı vardı bu adamın 🙂🙂🙂

ayy ayrıca çok yakında çakır polat ikilisi yeni versiyonuyla geri dönüyor
çakır şevkoyla düşmanken polat çakırın yanına gelmişti
şimdi pusat baltazarla düşman ve yusuf puatın yanına gelicek büyük ihtimal baltazar yakında ölücek çakır polatın sayesinde nasıl sefir olduysa pusatta yusufun sayesinde sefir olucak yusuf önemli bir rol oynayacak ve poalt bu durumda doğu bey konumunda kalıyor
doğu beyin aslan beyle bağlantısı olduğu gibi polatında ahmetle olucak yanı kimse polatın eskisi gibi sahalarda çok beklemesin polat doğu bey konumunda olup ahmetle birlikte pusat ve yusufu kontrol edicekler devlet görevlerileri olarak 🙂🙂🙂
O ZAMAN pusu'ya tüy dikerler :))) kendileri oynar kendileri seyrederler :)))))

O ZAMAN pusu'ya tüy dikerler :))) kendileri oynar kendileri seyrederler :)))))
gidişaat öyle malesef cnm ahmet yusufu pusatın yanına koyucağı bence çok belli🙂🙂

ayrıca yusufun oyunculuğunu beğenmiyorsun oradan anla yusufa önemli rol biçiliceğini kurtlar vadii başrol oyuncularını oktay kaynarca hariç hep tanınmamış oyunculardan seçmiştir abdülhey set ışıkçısıydı ilk bölümler limonata dağıtan figurandı ilk polatla tanıştığındada sesi şuannkı kendi sesi ve çok önemli birisi gibi durmuyordu sonradan efsane oldu

memati zaten 3.sezonda ön pilana çıkmış bir karakterdi

polat bile ilk sezon akifin şuankı konumundaydı seyirciler nerden bulmular bunu raci torpiliyle oynuyor gibi ilk sezon baya eleştiri vardı 2.sezon saçı kesip sei değişip daha ağır bir role büründü ama yine çakırın yanında zayıf kalıyordu polat 3.sezon tamamıyla seyirciler tarafından kabul görmüştür kim ne derse desin necati şaşmaz bile tam 2 sezon bekledi kabul görmek için

şuan başrol oynayan akifle cahit zaten tanınmayan oyunculardı ama memati ve abdülhey gibi sevilmedielr bu sefer tutmadı
yani vadi oktay kaynarca haric baş rolleri hep tanınmamıs oyunculardan seçiyor
yusuf mimik olarak çok zayıf ama vadi ekibinin tama radığı bir oyuncu bakalım memati ve abdülhey gibi sevilicekmi yoksa cahit ve akif gibi tepkii görücek orasına bakıcaz
ama kisme unutmasın necati şaşmaz bile 3.sezonda herkesin onayını almayı başarmıştı
🙂🙂🙂

Son düzenleme:
@china_shangai ayy neyse bukadar çene yeter cnm ben ara sıra yine gelirim çaktırmadan birikimlerimi döktüm kaçıyorum hahahah:F:F:F
şimdirik iyi günler abiciğim 😉😉😉

@china_shangai ayy neyse bukadar çene yeter cnm ben ara sıra yine gelirim çaktırmadan birikimlerimi döktüm kaçıyorum hahahah:F:F:F
şimdirik iyi günler abiciğim 😉😉😉
SANADA İYİ GÜNLER HER ZAMAN BEKLERİZ ABLACIĞIM :))))

B_FlAMKVEAAcqRe.jpg:large

diğer forumdan alıntıdır .:))) yalnız iyi yakalamışlar:)))))

Aslan Akbey(Selçuk Yöntem) Dublörü :D

exg0icccp
f0OSmf2Up

Fragman yayınlanmadan önce yapılan bir yorum;

Armageddon Timi Cahiti,Timuru,Akifi,Yasin Komutani Yakalıyor.Polat Alemdar Denizaltıdan Kaçıp Bi Taksinin Bagajından Çıkıp 2 Adamı Öldürüyor,Armageddon Timin'den Birininde Boynunu Kırıyor.2 Armageddon Timi Ekibi Arabayla Polat Alemdarı Kovalıyor Polat Alemdar Helikopterle Kaçıyor.

İlerleyen Bölümlerlerde Polat Alemdarın Yanınada Yeni Bi Süpriz İsim Katılıcak

Bu Kadar Bilgiyi Kurtlar Vadisi Pusu'da Oynuyan Oyuncu Tanıdıklarımdan Öğrendim.Yakında Yaratanın İzniyle Diziye Bende Katılım Sağlıcam.

Bana İnancı Olmayan Arkadaşlarımda Olucaktır Onlara Raconum Fragman Düşünce Gelip Çocukça Yorum Yapsınlar

Bu Kadar Tüyo Yeter Yasak Olmasına Rağmen Benim Gibi Kurtlar Vadisi Fenomenlerine Bu İpuçlarını Verdim

Armageddon Timi Cahiti,Timuru,Akifi,Yasin Komutani Yakalıyor.Polat Alemdar Denizaltıdan Kaçıp Bi Taksinin Bagajından Çıkıp 2 Adamı Öldürüyor,Armageddon Timin'den Birininde Boynunu Kırıyor.2 Armageddon Timi Ekibi Arabayla Polat Alemdarı Kovalıyor Polat Alemdar Helikopterle Kaçıyor.

Bu Kadar Bilgiyi Kurtlar Vadisi Pusu'da Oynuyan Oyuncu Tanıdıklarımdan Öğrendim.Yakında Yaratanın İzniyle Diziye Bende Katılım Sağlıcam.

Bana İnancı Olmayan Arkadaşlarımda Olucaktır Onlara Raconum Fragman Düşünce Gelip Çocukça Yorum Yapsınlar

Bu Kadar Tüyo Yeter Yasak Olmasına Rağmen Benim Gibi Kurtlar Vadisi Fenomenlerine Bu İpuçlarını Verdim
kim ne zaman nerde yazmış bunu takasım

aga ben de gördüm oldukca dikkat çekici