Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@34rcp44 ben sana cahitle akifin denyoluklarını sayarken :))) bana dedin ki akife ne dersen de ama cahitime dokunma demiştin :))) hatırlıyon deil mi :D şimdi aynı paydaya geldik sanırım :))))

abi yanlış hatırlıyosun ben cahitin sadece akife göre daha çok sevdiğimi belirtmiştim yoksa aman aman bi sevdam yok kaybolsun gitsin :D

abi yanlış hatırlıyosun ben cahitin sadece akife göre daha çok sevdiğimi belirtmiştim yoksa aman aman bi sevdam yok kaybolsun gitsin :D
bana dedin ki akifle yazdıklarına katılıyorum ama cahiti akifle bir tutma demiştin :)))) cahitin akiften daha çok tolerese var bende dedin

yani ehveni şer diyorsun :)))))
aynen bi mukabele abi :)
buarada 5 sezona damga vurucak diyaloglar geçicek dedik yarısı fragmanda çıktı inanmayanlara gelsin ondan sonra polat daha ordan kurtulmadı verdiğim o tüyoda çıkıcak o çapsızlar ustanın yanına gidene kadar usta çoktan nalları dikmiştir :D

vay arkadaş ya yakalanmışken şu ekibin köküne kibrit suyu:)))) toptan temizlik olsa ne iyi olurdu beeee :)))) o zaman bir daha asla vadiyi eleştirmezdim :))) önlerinde saygıyla eğilirdim :A tabi yasin komutan hariç :D

B_KlJFVW8AALKNQ.jpg:large
babam cahit için bu adamda ezilmiş memur tipi var diyor sürekli haaha:F:F:F
ahhh ayy boşuna dememişler büyüklerimiz ne derse doğru der diye:F:F:F

eyvallah aga 😀
@-KADİR- aga bencede yüce majeste Kayahan Yıldızoğlu değil ama sezon finalinde öğreniriz gibi :)

Katılıyorum :A
şimdi şöyle birşeye var tabiki kayhan bey tipiyle tecrübsiyle çok yakıştı o role
ama çoğumuz amon karakteri gibi yüce masejteyide yabancı oyuncu bekliyorduk o bekleyiş içimizde kaldı braz malesef :F:F:F

kayhan bey nekadar iyi oynasada sezon finalinde çoğumuz şöyle birşey bekliyoruz
kayhan bey polatlara karşı bir zafer kazansa ve gizemli maskeli bir adamın yanına giip göreviniz başarılı oldu dese yüce masejteye ve yüzü görünmeden bitse sezon ahh süper olur birde yabancı bir oyuncu oldumu tadından yenmez bence:F:F:F

3.sezon finalinde son sahnesinde davut tataroğlu gizemli bir adama görev tamam demişti aron fellerdi bu dediğime örnek gibi 🙂🙂🙂