Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadideki yusuf karekterini hiç beğenmiyorum özellikle ahmet dayının yanına hiç olmamış :( madem eskiye dönüş yapacaklar yusuf karekterinin polat a yaptıkları gibi ameliyata alıp yüzünü değiştirsinler çünkü çok sönük kalıyor ve çoğu izleyici ister istemez ısınamıyor. Mesela yusuf rolünü orhan bıyıklı rahat oynayabilir tabii başka alternatifler de olabilir ))
bence çok iyi olmuş ahmed dayınn yanına yakışmış yusufu oynayan oyuncu
kim adı ne bilmiyorum esmer yakışıklısı bence sönük kalmıyor

Yok öyle bir şey abla ))) konuşurken insanın yüzünde bir değişme olur resmen taş gibi donuk ve hareketsiz vadiye hiç yakıştırmadığım iki oyuncudan biridir.
ben düşüncemi söylüyorum sana öyle gelmiş olabilir evet yüzünde
bir donuk ifade var onu görüyoruz elbette ama ilk oyunculuk denemesi
olacak o kadar ben beğendim onu

Abla bende başkasının düşüncesi demedim zaten, senin yazına alıntı yaptığıma göre tabi senin düşüncedir :) Lakin bir oyuncunun iyi oyuncu olabilmesi için jest mimikleri, sesi, duruşu, yeteneği vb... ozelliklerinin olması gerekir yoksa benim için de türkiyede 76 milyon oyuncu vardır. Ama iyi oyuncu değiller hepsi sadece belli bir kısmı bunu başarabilir. Şahsi fikrim konu yusuf üzerinden değilde ahmet dayı üzerinden gidecek gibi.

Abla bende başkasının düşüncesi demedim zaten, senin yazına alıntı yaptığıma göre tabi senin düşüncedir :) Lakin bir oyuncunun iyi oyuncu olabilmesi için jest mimikleri, sesi, duruşu, yeteneği vb... ozelliklerinin olması gerekir yoksa benim için de türkiyede 76 milyon oyuncu vardır. Ama iyi oyuncu değiller hepsi sadece belli bir kısmı bunu başarabilir. Şahsi fikrim konu yusuf üzerinden değilde ahmet dayı üzerinden gidecek gibi.
ben başkasının düşüncesi dedin dedimmi ablacım bende yusufu oynayan
çocukta yetenek gördüm giderek gelişecektir nasıl ki necati şaşmaz kendini
geliştirdi oda geliştirecektir
şahsi fikrine katılıyorum bende

cnm yusufun şuan oyunculuğu braz düşük oyüzden anlayın zaten vadide çok önemli bir rol alıcak çünkü vadide başrol gibi önemli karakterleri daha önceden pek tanınmamış ve oyunculuk anlamında braz tecrübesiz kişileri seçiyorlar
bizimkielrin ilk dönemlerini hatırlayalım
kenan çoban set ışıkçılığından dizidede limonata dağıtan figurrandan gelip vadide başrol olup zamanla efsane haline geldi
gürkan uygun ufak tefek figuran roller alan biriyken vadide polat ve çakırdan sonra gelen bir oyuncudur bana göre okadar efsane oldu
necati şaşmaz iş adamıydı hiç oyuncu değildi vadi gibi bir dizide baş rol alıp şimdi herkesin saygı duyduğu harika bir oyuncuya dönüştü
oktay kaynarcada gerçi oktay diğerlerine göre daha tecrübeliydi ama sonucda oda kurtlar vadisinde tam anlamıyla kendini tanıtan ünlü olan efsane olan bir isim oldu
şimdi hala başrol oyuncuları tecrübesizlerden seçiliyor
ali buhara mete kim tanıyordu çocuk necatiden daha çok rol aldı son 3 yıldır
cahit kayaoğlu adam dizide eski poli oalrak diziye katıldı ama gerçek hayattada eski polisti ve geldi şuan başrollerden birisi oldu
gerçi cahitle akif tutulmadı memati abdülhey çakır polat gibi tutmadı ama asıl demek istediğim şey vadide başrol oyuncuları tecrübesiz kişilerden seçiliyor
yusuf şuan tam vadi ekibinin aradığı gibi oyunculukta tecrübesiz yetersiz ve tanınmayan bir oyuncu yani vadide önemli rol alıcak kriterlere uyuyor
yusuf şimdi yaa memati abdülhey gibi sevilicek yada cahit ve akif gibi sevilmicek yani sabredip bekleyip görelim tutup tutmucanı zaman verip bekleyip görelim bence
sonucta necati şaşmaz bile tam anlamıyla 3.sezonda seyirci tarafından kabul görmüştü
zamanla olur bu işler yusufa zaman vermek lazım 🙂🙂🙂

cnm yusufun şuan oyunculuğu braz düşük oyüzden anlayın zaten vadide çok önemli bir rol alıcak çünkü vadide başrol gibi önemli karakterleri daha önceden pek tanınmamış ve oyunculuk anlamında braz tecrübesiz kişileri seçiyorlar
bizimkielrin ilk dönemlerini hatırlayalım
kenan çoban set ışıkçılığından dizidede limonata dağıtan figurrandan gelip vadide başrol olup zamanla efsane haline geldi
gürkan uygun ufak tefek figuran roller alan biriyken vadide polat ve çakırdan sonra gelen bir oyuncudur bana göre okadar efsane oldu
necati şaşmaz iş adamıydı hiç oyuncu değildi vadi gibi bir dizide baş rol alıp şimdi herkesin saygı duyduğu harika bir oyuncuya dönüştü
oktay kaynarcada gerçi oktay diğerlerine göre daha tecrübeliydi ama sonucda oda kurtlar vadisinde tam anlamıyla kendini tanıtan ünlü olan efsane olan bir isim oldu
şimdi hala başrol oyuncuları tecrübesizlerden seçiliyor
ali buhara mete kim tanıyordu çocuk necatiden daha çok rol aldı son 3 yıldır
cahit kayaoğlu adam dizide eski poli oalrak diziye katıldı ama gerçek hayattada eski polisti ve geldi şuan başrollerden birisi oldu
gerçi cahitle akif tutulmadı memati abdülhey çakır polat gibi tutmadı ama asıl demek istediğim şey vadide başrol oyuncuları tecrübesiz kişilerden seçiliyor
yusuf şuan tam vadi ekibinin aradığı gibi oyunculukta tecrübesiz yetersiz ve tanınmayan bir oyuncu yani vadide önemli rol alıcak kriterlere uyuyor
yusuf şimdi yaa memati abdülhey gibi sevilicek yada cahit ve akif gibi sevilmicek yani sabredip bekleyip görelim tutup tutmucanı zaman verip bekleyip görelim bence
sonucta necati şaşmaz bile tam anlamıyla 3.sezonda seyirci tarafındankabul görmüştü
zamanla olur bu işler yusufa zaman vermek lazım 🙂🙂🙂
Canımsın benim yorumu okudunmu dedim ki donuk ifadesi var kendini geliştircek
dedim yani yusuf oynayan çocuğun oyunculuğu daha yeni ilk deneyimi olacak kadr
yusufa sonuna sadar zamana verecez ben eminim geliştircek oyunculuğunu🙂
onun dışında sana katılıyorum

Canımsın benim yorumu okudunmu dedim ki donuk ifadesi var kendini geliştircek
dedim yani yusuf oynayan çocuğun oyunculuğu daha yeni ilk deneyimi olacak kadr
yusufa sonuna sadar zamana verecez ben eminim geliştircek oyunculuğunu🙂
onun dışında sana katılıyorum
ben sana katılıyorum anlamında yazdım cnm :F:F:F

:F:F:Fhatlar karıştı cnm ya
diğerleri beğenmiyorum demişte sen beğeniyorum diyince bende sana katılıyorum anlamında yazdım tutar tutmaz orasını bilemem ama vadide başroller tecrübesiz oyunculardan seçiliyor buda bir gerçek yani tutup tutmucağınıda görücez artık🙂🙂

diğerleri beğenmiyorum demişte sen beğeniyorum diyince bende sana katılıyorum anlamında yazdım tutar tutmaz orasını bilemem ama vadide başroller tecrübesiz oyunculardan seçiliyor buda bir gerçek yani tutup tutmucağınıda görücez artık🙂🙂
tabii cnm aynen öyle katıldığın için tşkler yusufu oynayan çocuk
esmer yakışıklısı ben beğeniyorum onu

tabii cnm aynen öyle katıldığın için tşkler yusufu oynayan çocuk
esmer yakışıklısı ben beğeniyorum onu
yaa birzda tip uygun olucak ben akifle cahiti tiplerinden dolayıd sevmiyorum
ama yusufta vadi tipi var sadece oyunculuğunu geliştirmesi lazım yani uzun zaman sonra ilkd efa bir oyuncuyu gözüm tuttu umarım kendini geliştirir 🙂🙂🙂

yaa birzda tip uygun olucak ben akifle cahiti tiplerinden dolayıd sevmiyorum
ama yusufta vadi tipi var sadece oyunculuğunu geliştirmesi lazım yani uzun zaman sonra ilkd efa bir oyuncuyu gözüm tuttu umarım kendini geliştirir 🙂🙂🙂
aynen yusufta tip var katılıyorum sana geliştirecek zamanla
beklicez onuda😉

ya bu yusufu oynayan çocuğun adı ne @takas @Çiğdem-@china_shangai
@Polat Şaşmaz @populeeo

Son düzenleme:
ben başkasının düşüncesi dedin dedimmi ablacım bende yusufu oynayan
çocukta yetenek gördüm giderek gelişecektir nasıl ki necati şaşmaz kendini
geliştirdi oda geliştirecektir
şahsi fikrine katılıyorum bende
Orda başka bir şey dedim neyse ama dediğin gibi kendini geliştirme ihtimali var ki vadi bunu piyasaya kazandırdığı oyunculardan ispat edinmiş lakin ben ne yusuf ne de akifin bu piyasada iş yapacağına inanmiyorum şahsi fikrim bunlar vadiden sonra iş görmezler. Necati Şaşmazın tutması bence bu konuda ender örneklerden biridir ve belki tektir onun için aynı olay üzerinden gelişme olmaz gibi düşünüyorum :)