Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

'Kurtlar Vadisi' gerilimi interneti de etkisi altına aldı!

Barşollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Çiğdem Batur ve Ali Buhara Mete'nin yer aldığı Kanal D dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' internette de Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdürüyor. Dizinin Resmi YouTube kanalında her bölüm ortalama 1.5 milyon izlenme rakamına ulaşıyor. Kanal D'nin kendi internet sitesinden ise 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu her hafta ortalama 1 milyon kişi izliyor. Dizinin ayrıca görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da bulunuyor. Dizi YouTube'da İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da izlenebiliyor. TOPLAM İZLEME SÜRESİ 1.350 YIL 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun YouTube kanalında yayınlanan bölümler 1 Ocak'tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakika olarak gerçekleşti. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında 'Kurtlar Vadisi Pusu' izleyicilerinin toplamda 1.350 yılını diziyi izleyerek geçirdiğini ortaya koyuyor. SOSYAL MEDYA İSTATİSTİKLERİ 'Kurtlar Vadisi Pusu', Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram'da da Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi konumunda. Dizinin Facebook'taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. Dizinin ana karakteri Polat Alemdar sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapım şirketi olan Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter'da 115 bin, Instagram'da ise 41 bin kişi takibe almış durumda.

http://www.medyatava.com/haber/kurtlar-vadisi-gerilimi-interneti-de-etkisi-altina-aldi_120606

@takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44
@Çiğdem- isterseniz bu konuyu açın millet izlenme rekoru sosyal medaya rekoru görsün @34rcp44 @vadikızı @Master.1000

ben kesinlikle kanaat getirdim kayhan yıldızoğlu yüce majeste değildir sadece onun gölgesidir diye düşünüyorum bu tabi sonraları ortaya çıkar

'Kurtlar Vadisi' gerilimi interneti de etkisi altına aldı!

Barşollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Çiğdem Batur ve Ali Buhara Mete'nin yer aldığı Kanal D dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu' internette de Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini sürdürüyor. Dizinin Resmi YouTube kanalında her bölüm ortalama 1.5 milyon izlenme rakamına ulaşıyor. Kanal D'nin kendi internet sitesinden ise 'Kurtlar Vadisi Pusu'yu her hafta ortalama 1 milyon kişi izliyor. Dizinin ayrıca görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da bulunuyor. Dizi YouTube'da İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da izlenebiliyor. TOPLAM İZLEME SÜRESİ 1.350 YIL 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun YouTube kanalında yayınlanan bölümler 1 Ocak'tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakika olarak gerçekleşti. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında 'Kurtlar Vadisi Pusu' izleyicilerinin toplamda 1.350 yılını diziyi izleyerek geçirdiğini ortaya koyuyor. SOSYAL MEDYA İSTATİSTİKLERİ 'Kurtlar Vadisi Pusu', Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram'da da Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi konumunda. Dizinin Facebook'taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. Dizinin ana karakteri Polat Alemdar sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yapım şirketi olan Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter'da 115 bin, Instagram'da ise 41 bin kişi takibe almış durumda.

http://www.medyatava.com/haber/kurtlar-vadisi-gerilimi-interneti-de-etkisi-altina-aldi_120606

@takas @-KADİR- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @34rcp44
@Çiğdem- isterseniz bu konuyu açın millet izlenme rekoru sosyal medaya rekoru görsün @34rcp44 @vadikızı @Master.1000
bu izlenme oranlarından vadinin 10 altı reytingleri hiç inandırıcı gelmiyor
aaa belki bazıları şey diyebilir vadiyi çoğunluk netten izliyor diyebilir ama hepimiz biliyoruzki hemen hemen tüm vadiciler televizyonda izledikten sonra youtubeye yüklenmesini beklerler ve en az 1 defada eksinlikle youtubeden tekrarını geçerler
yani bu izlenme oranları televizyondan vadi izleyenlerdir sadece netten izleyen değildir
bir bakıma reyting sisteminin bozuk olduğunun bir kanıtıdır biz zaten inanmıyoruz bu reyting sistemine
ayollll şuna çok eminim bazı dizilerin reytingleri daha yeni bölümelri izlenmeden belli oluyor diziler daha başlamadan 20:00 dan önce bazı dizilerin alıcağı reytingler daha bölüm izlenmeden belirleniyor şu dizi bu reytingi alsın bu dizi şu reytingte kalsın daha yeni bölüm gelmeden bir kenara kafadan yazılıyor o reytingler
ve şunada çok eminim bazı diziler reyting şiparişi bile veriyor insanların fazla dikkatini çekmiceği reyting oranlarından belirleyip falancı dizi şu reytingi istiyoruz hopp yazılıyor kenara daha bölüm izlenmeden :F:F:F

@Çiğdem- ablacım zaten herkes sistemin çarpıklığından şikayetçi:))) hatta bu konuda herkesin hem fikir olduğu yegane olgu bu olsa gerek :))) ve fakat benim itirazım bu düşüşün sadece buna bağlanıp vadideki çarpıklıkları örten zihniyete :)))

@Çiğdem- ablacım zaten herkes sistemin çarpıklığından şikayetçi:))) hatta bu konuda herkesin hem fikir olduğu yegane olgu bu olsa gerek :))) ve fakat benim itirazım bu düşüşün sadece buna bağlanıp vadideki çarpıklıkları örten zihniyete :)))
abicim ben perşembe reytinglerinde bu konu hakkında sert eleştirielr yapmıştım
ben 8 ve 9 reytingleri görürsem ozaman reyting sisteminden bahsederim kesinlikle memnun olmam ama 8 altında alınan her reytingte vadi ekibininde kulaklarını çekerim
8 altında alınan hiçbir reytinge bahane bulmam ben ne reyting sistemine nede maça nede başka şeye bakmam vadide kabahat ararım kesinlikle🙂🙂🙂
zaten bizler tüm sucu hep başka yöne attığımız vadiye en kötü durumunda bile tebrik yağdırdığımız için adamlar iyice boşladılar reyting derdinde bile değiller artık
vadi 8 altında aldığı her reytingte başarısızdır aa tabiki reting sistemi yine suclu ama tamamen sucu başka yöne atıp vadide kabahat yoktur demem ben kendime bir kiriter belirledim onun altında kalırsalar hiçbir bahane kabul etmeden çekerim kulaklarını🙂🙂

vay arkadaş ya yakalanmışken şu ekibin köküne kibrit suyu:)))) toptan temizlik olsa ne iyi olurdu beeee :)))) o zaman bir daha asla vadiyi eleştirmezdim :))) önlerinde saygıyla eğilirdim :A tabi yasin komutan hariç :D

B_KlJFVW8AALKNQ.jpg:large

vay arkadaş ya yakalanmışken şu ekibin köküne kibrit suyu:)))) toptan temizlik olsa ne iyi olurdu beeee :)))) o zaman bir daha asla vadiyi eleştirmezdim :))) önlerinde saygıyla eğilirdim :A tabi yasin komutan hariç :D

B_KlJFVW8AALKNQ.jpg:large
Tam yasin komutan hariç diyecektim neyse ki cevabı vermişsin :)

Bence yasin komutanın üstüne oynamalilar adam hem iyi oyuncu hem de seveni çok üstelik aksiyon ve çatışma sahnelerinde de çok iyi.

amin :))))))))

@papuleoo zaten sen aklıma geldin yasini son anda çıkardım listeden :)))))) @34rcp44 'i de unutmamak lazım :))))
abi yasine düzgün senaryo yazsalar bi memati kadar olmaz belki ama cahitten bile daha çok sevilir ve iş yapar düşün şefkat tepede yıldızı parlayan sevilen bi adam vadide uçar ama pana yazım grubu torpil işinden bi türlü vazgeçmiyo.

@34rcp44 ben sana cahitle akifin denyoluklarını sayarken :))) bana dedin ki akife ne dersen de ama cahitime dokunma demiştin :))) hatırlıyon deil mi :D şimdi aynı paydaya geldik sanırım :))))

amin :))))))))

@papuleoo zaten sen aklıma geldin yasini son anda çıkardım listeden :)))))) @34rcp44 'i de unutmamak lazım :))))
Eyvallah abi :) adam gerçekten çok iyi oyuncu bilmiyorum şefkat tepeyi izlediysen eğer adam süper oynuyordu dizideki en büyük favorimdi hatta dizi bitince vadiye geçmesini çok istiyordum :) sonunda geldi ama kendisine verilen rol daha tam olarak istediğim gibi değil maalesef :(

Eyvallah abi :) adam gerçekten çok iyi oyuncu bilmiyorum şefkat tepeyi izlediysen eğer adam süper oynuyordu dizideki en büyük favorimdi hatta dizi bitince vadiye geçmesini çok istiyordum :) sonunda geldi ama kendisine verilen rol daha tam olarak istediğim gibi değil maalesef :(
şefkat tepede süperdi ya