Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

-abi twitrda #bahadırozdenercuneytaysanracişaşmazvadiyegeridönsün etiketi başlatmak istiyoruz yeterli sayı çok icazet var mı

Bahadır Özdener : ''ne bizi ne kendinizi beyhude yere yormayın isterim. Selametle''
Bahsettigim seydi.. fakat Twitter yerine Facebook'ta yapsalar daha iyi olurdu.. destekleyen herkez "begensin" gibi.. sonuc bosta olsa, dizinin izleyici gücüsü bir kez daha ispatlanmis olurdu.. "Vadinin izleyicisi eski senaristleri icin harekete gecti" türünde cikabilecek haberleri tahmin edebiliyorum bile..

Bahsettigim seydi.. fakat Twitter yerine Facebook'ta yapsalar daha iyi olurdu.. destekleyen herkez "begensin" gibi.. sonuc bosta olsa, dizinin izleyici gücüsü bir kez daha ispatlanmis olurdu.. "Vadinin izleyicisi eski senaristleri icin harekete gecti" türünde cikabilecek haberleri tahmin edebiliyorum bile..
o yönden bir piar çalışması olabilirdi doğru bu tarz bir organizasyondan sonra basına düşüp ordan beklenen etkiye ulaşabilirdi ama şöylede bir durum var bu iş çok çok zor boşuna beklentiye girmeyip önümüze bakmak lazım aga

aga o iş bitti artık boşuna hayal kurmayalım derim

Necati Şaşmaz ünü başka birinde olsaydı şimdiye kadar inanılmaz şişmişti kendini insanlardan yüksek görmüştü.Necati Şaşmaz kesinlikle çok mütevazi hatta ekşide yorum yapmışlar bu konuyla ilgili

reklam maymunu, magazin objesi olmamasıyla takdir ettiğim ünlü kişi. başkasının eline o fırsat geçse neler yapardı

Necati Şaşmaz ünü başka birinde olsaydı şimdiye kadar inanılmaz şişmişti kendini insanlardan yüksek görmüştü.Necati Şaşmaz kesinlikle çok mütevazi hatta ekşide yorum yapmışlar bu konuyla ilgili

reklam maymunu, magazin objesi olmamasıyla takdir ettiğim ünlü kişi. başkasının eline o fırsat geçse neler yapardı
ya aga bırakın en ekşisi tatlısı oranın alayı devlet düşmanı herşeylerini siyasete göre yazan gereksizler onların yorumlarını takan yok hiçbi halt beğenmeyen bilmişlerle dolu onların yorumlarının bizim konumuzda yeri olmaması lazım

ya aga bırakın en ekşisi tatlısı oranın alayı devlet düşmanı herşeylerini siyasete göre yazan gereksizler onların yorumlarını takan yok hiçbi halt beğenmeyen bilmişlerle dolu onların yorumlarının bizim konumuzda yeri olmaması lazım
Aga burda Necati Şaşmazı övdüğü için paylaştım yoksa hepsi Vatan düşmanı din düşmanı

B-8WnB2VIAAPehM.jpg

B-8WnCaVIAI8aeG.jpg

eyvallah aga önceden bu tür konuları baya açardım tekrardan sıklaştırmak lazım
kanal d nin sitesini boşver aga ordan izlemesin kimse resmi youtube kanalına destek olalım
sezon sonu şu kanaldan kurtulalım be aga show tv ye dönelim artık

@-KADİR- aga şu vadi foroumundaki onun bunun çocuğu çakır oğlu çakır a sinir oluyorum ya
it vadi forumunda admin vadi düşmanı Necati Şaşmaz düşmanı görünce snir krizleri geçiriyorum
@takas o çakır necatiye birşeymi demiş sevmemeye başlamış kendisi o yüzden

aferim onlara çok güzel yazmışlar

@takas o çakır necatiye birşeymi demiş sevmemeye başlamış kendisi o yüzden

aferim onlara çok güzel yazmışlar
o çakal kim ki Necati abi ona bişey diyecek hem sallıyor sende herşeye inanma :D
Aga burda Necati Şaşmazı övdüğü için paylaştım yoksa hepsi Vatan düşmanı din düşmanı
onların övgüsüne ihtiyacımız yok
bi ara peygamber efendimiz (S.A.V.) e bu herif diye hitap etmişti biri yav Allah korkunuz yok mu sizin
o yüzden orayı takmaya gerek yok Necati abinin onların övgüsüne ihtiyacı hiç yok halk gereken övgüyü gösteriyor zaten :d

o çakal kim ki Necati abi ona bişey diyecek hem sallıyor sende herşeye inanma :D

onların övgüsüne ihtiyacımız yok
bi ara peygamber efendimiz (S.A.V.) e bu herif diye hitap etmişti biri yav Allah korkunuz yok mu sizin
o yüzden orayı takmaya gerek yok Necati abinin onların övgüsüne ihtiyacı hiç yok halk gereken övgüyü gösteriyor zaten :D
inandımı kim söyledi ki inanmıyorum vadiyi bıraktım dedi yine
izlemeyi başlamış

TÜYO : Vadinin 249.Bölümünde,Son 5 Sezona Damga Vuracak Diyaloglar Geçecek..!! Her Dakikasını Nefesinizi tutarak izleyeceksiniz..😉