Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

tamam ama o yorumda yorumu yapan kişinin düşüncesi sen konuyla alakalı düşünceni yazsan başkasının düşüncesine karışmasan daha iyi olacak
ne var beğenecez tabi sen her hafta beğendim yazmaya devam et çatlasınlar abla :D

bir tüyoda benden olsun gerçi biliyoruz ama olsun

Necati Şaşmaz bundan sonra aktif rol alacak ve eski ofise dönecek

aga bunu aldığın yer güvenilir mi

çok saçma bi senaryo olur başka bişey bulsunlar ama korkmuyo da değilim o çocuğu özellikle gösteriyolar İnşallah böyle bişey olmaz
ben zaten konu ile alakalı yorum yazıyorum bölümü yorumluyorum
aldığım karşılık bu yine beğendim beğenmesen şaşardım oluyor
yazıyorum valla

zaten polat ın çocuğu ölmedi ben buna inanmıyorum eninde sonunda bu ortaya çıkacak
saçma olacağınıda düşünmüyorum mis gibi olur çocuğun dedelerine bakın; mehmet karahanlı , davut tataroğlu, ikiside tapınakçıların has adamları. Ömer Dedesi var oda osmanlının gizli yapılanmalarından birinde sır katipliği yapan adam, Ve tabi babası tüm dünyaya meydan okuyan Polat ALEMDAR yüce majeste ve hanedanlar böyle çocuğu bir daha zor bulurlar o kıymette birisi

bu ihtimal kesin olur falan da diyemem ama ihtimal yok olmaz hiç diyemem
şunu biliyorum ki o çocuk ölmedi birgün her an karşımıza çıkabilir

zaten polat ın çocuğu ölmedi ben buna inanmıyorum eninde sonunda bu ortaya çıkacak
saçma olacağınıda düşünmüyorum mis gibi olur çocuğun dedelerine bakın; mehmet karahanlı , davut tataroğlu, ikiside tapınakçıların has adamları. Ömer Dedesi var oda osmanlının gizli yapılanmalarından birinde sır katipliği yapan adam, Ve tabi babası tüm dünyaya meydan okuyan Polat ALEMDAR yüce majeste ve hanedanlar böyle çocuğu bir daha zor bulurlar o kıymette birisi

bu ihtimal kesin olur falan da diyemem ama ihtimal yok olmaz hiç diyemem
şunu biliyorum ki o çocuk ölmedi birgün her an karşımıza çıkabilir
aga olur veya olmaz bunu bi kenara bırakalım bu senaryo üzerinden devam etmek sence mantıklı olur mu beni pek heycanlandırmadı açıkçası
bıraksın çoluk çocuk işlerini de şu ofise geçelim artık eski düzene dönelim tekrar

ayrıca düşmanlardan bazıları da öldürülsün tonla adam var kimse öne çıkamıyor sagir mi tliki mi raskoln mü tapınakçılar mı lion timi komutanı mı konsey mücadelesi mi artık belli başlı karakterlere yoğunlaşmamız lazım sagir tilki raskoln bu üçlü çok fazla ön planda olmalı

aga olur veya olmaz bunu bi kenara bırakalım bu senaryo üzerinden devam etmek sence mantıklı olur mu beni pek heycanlandırmadı açıkçası
bıraksın çoluk çocuk işlerini de şu ofise geçelim artık eski düzene dönelim tekrar

ayrıca düşmanlardan bazıları da öldürülsün tonla adam var kimse öne çıkamıyor sagir mi tliki mi raskoln mü tapınakçılar mı lion timi komutanı mı konsey mücadelesi mi artık belli başlı karakterlere yoğunlaşmamız lazım sagir tilki raskoln bu üçlü çok fazla ön planda olmalı
aga zaten bu senaryoda uzun vadeli bir olay olur diyorum vadi devam ederse emin ol polat ın oğlu çıkacak haa ne şekilde olur orası belli olmaz

aga artık polat alemdar sahada olsun ben şu an sadece onu bekliyorum somut düşmanlar edinsn çatışsın ve yok etsin

aga zaten bu senaryoda uzun vadeli bir olay olur diyorum vadi devam ederse emin ol polat ın oğlu çıkacak haa ne şekilde olur orası belli olmaz

aga artık polat alemdar sahada olsun ben şu an sadece onu bekliyorum somut düşmanlar edinsn çatışsın ve yok etsin
aynen öyle polatın artık birebir düşmanlarıyla kapışması lazım bir de şu cahite ayar çekseler çok iyi olacak daha dün çaycıydı şimdi polat alemdar oldu

aynen öyle polatın artık birebir düşmanlarıyla kapışması lazım bir de şu cahite ayar çekseler çok iyi olacak daha dün çaycıydı şimdi polat alemdar oldu
Heeeee simdi oldu 😉))) ben bir senedir bu dedigini haykirdim:)))) resmen iki senedir o capsiz cahiti pusunun basrol oyuncusu yaptilar:))))

Bence butun is racide dugumleniyor:)))))) onlarda raciyi karsilarina almak istemiyorlar anlasilan:)))%

Pana Film'den açıklama

Bugün bazı internet sitelerinde yer alan şirketimiz senaryo grubuyla ilgili haberler için açıklama zorunluluğu doğmuştur.

1-Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, Pana Film A.Ş'nin ortaklarıdır ve şirketimiz ortaklığından ayrılmaları söz konusu değildir.

2-10 yılı aşkın bir süredir Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu ve en çok izlenen yapımı olan Kurtlar Vadisi projesinde senaryo grubunda zaman zaman bazı değişikliklerin olması hem zaruri hem de doğaldır. Bu değişiklikler bazen kan tazeleme, bazen de yorgunluk nedeniyle olabiliyor. Projenin her aşamasında yapıla gelen kan tazeleme, bir ay önce dizinin senaryo grubunda da gerçekleşmiştir

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan, dizimizin senaryo gurubundaki görevlerini kendi istekleriyle diğer senarist arkadaşlarımıza bırakmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu, her hafta artan performansıyla uzun soluklu koşusuna devam etmektedir.

Kamu oyuna saygı ile duyurulur

Oysaki ilk başta pana dan yapılan açıklama bu şekildeydi

eline sağlık aga süper konu, bu arada kanal d nin sitesinde şu an 900 bin civarında son bölüm izlenme sayısı , diğer bölümlerde en az 500 bin izlenme almış tabi ordada milyonu geçen bölümler var 😀
eyvallah aga önceden bu tür konuları baya açardım tekrardan sıklaştırmak lazım
kanal d nin sitesini boşver aga ordan izlemesin kimse resmi youtube kanalına destek olalım
sezon sonu şu kanaldan kurtulalım be aga show tv ye dönelim artık

@-KADİR- aga şu vadi foroumundaki onun bunun çocuğu çakır oğlu çakır a sinir oluyorum ya
it vadi forumunda admin vadi düşmanı Necati Şaşmaz düşmanı görünce snir krizleri geçiriyorum

eyvallah aga önceden bu tür konuları baya açardım tekrardan sıklaştırmak lazım
kanal d nin sitesini boşver aga ordan izlemesin kimse resmi youtube kanalına destek olalım
sezon sonu şu kanaldan kurtulalım be aga show tv ye dönelim artık

@-KADİR- aga şu vadi foroumundaki onun bunun çocuğu çakır oğlu çakır a sinir oluyorum ya
it vadi forumunda admin vadi düşmanı Necati Şaşmaz düşmanı görünce snir krizleri geçiriyorum
birde bu denyolar vadi sırtından para mı kazanıyorlar aga