Yorumlara bakıyorum da ağlasam mı gülsem mi gerçekten bilemedim? Yorum yapmayı düşünmüyordum ama yorumları görünce dayanamadım
Vadinin reytinglerinin düşmesini sadece senaryoya bağlamak çok saçma geliyor. Şöyle bir düşünsek evet vadi düştü düşsün ama bu sistem de hata yok sadece senaryo da hata var demek asıl beni özen o oluyor üstüne bunu diyen ben vadi sevenlerim diyenleri görmek beni daha da özüyor

asıl vadicilik bu değildir olamaz önce bunu kabul etmemiz lazım yoksa başta hata yaparız.
Neymiş senaryo kötüymüş allah aşkına kendinizi millete güldürtmeyin sistemin şaibeli olduğu uzaydan bile belli oluyor. Üstüne kumandalar kadınların eline geçince vadi ister istemez düşüyor kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra tatlı dilli olmak artık saçmalık bunun farkına vardığım için bu sistemi savunanın mantığını anlayamıyorum. En basitinden vadi geçen haftalar kocamın ailesini geçiyordu bu hafta ne oldu da düştü önce bir buna cevap vermek lazım aslında
@takas aga zaten cevabını yazmıştı saçma sapan bir sistem var bunu tahmin etmek o kadar zor olmamalı ve bunun için büyük bir emek vermeye de gerek yok. Vadi senaryosu kotuymus e tnt dönemin de vadi süper diyen insanlar gördüm hatta dehşet bölümler diyen arkadaşlarım oldu peki o bölümler hiç mi kötü almadı cevap basit aldı çünkü sistem ve yeni kanal olunca iyi bölümler de kötü reytingler aldı ve almaya devam edecek ha bu demek değil ki vadinin bu sezon ki bölümleri süper çünkü senaryoda da sorunlar ama sistem senaryodan daha beter. Ayrıca hep bir ağızdan tutturmuşuz eskiye dönüş artık bunu da unutmaliyiz eskiye dönüş diye bir şey yok hep eski raconlari eski sahneleri beklemek yanlış çünkü kopyalar onu yasatamaz ha senaristler yavaş yavaş senaryoyu oturtuyor ama bir anda olmaz bunun için belli bir süre lazım. Yoksa bir mehmet karahanli arslan amca kılıç vb yaratmak için bir haftada eskisi gibi olsun diyen seyirciler olursa kimse kusura bakmasın ama fehmi olur mehmet karahanli, hakkı olur kılıç, yusuf da polat alemdar olur sonra bizde gelip elestirelim

Ha ayrıca sistemde hata yoksa beşiktaş maçı üstelik penaltılara giden bir maçın bu kadar düşük reyting alması bana mantıklı gelmiyor, geliyor diyen de bana samimi gelmiyor.