Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

selamlar herkese
şunu demek istiyorum ben bu hafta kesinlikle maçın etkisi büyük
ama bölümde yavaştı beğenmeme rağmen bölümü 12 yıllık vadi
izleyicisiyim bu bölüme kadar uykum gelmemişti ilk bu kadar bölüm
içinde ilk akşam uykum geldi
şu var kocamın ailesine geçmemesi lazımdu bugüne kadar geçilmemiştik biz

birde ben bu ratinglere inanmıyorum maç önemliydi maçtan
sonra kocamın ailesinın bu kadar izlendiğini düşünmüyorum ben

kolay takım gelmiş bjk ye iyi kura ama İnşallah elenirler bu tur

vadide çok fazla karakter var ve hiçbirine yoğunlaşılamıyor bu yüzden
biraz ondan biraz bundan alalımd erken tam baskın olamıyor
birkaç ana düşman bırakıp gerisini öldürmeleri lazım yeni komutanı pek sevmedim sagir tilki raskoln gibi adamlar çok fazla ön plana çıkmalı
birde tabi ki ustanın şu pasif durumu ne olacak anlamış değilim öldür kendini be adam oynamayacaksan öldür ya 2 sene oldu

birkaç ana düşman bırakıp gerisini öldürmeleri lazım yeni komutanı pek sevmedim sagir tilki raskoln gibi adamlar çok fazla ön plana çıkmalı
birde tabi ki ustanın şu pasif durumu ne olacak anlamış değilim öldür kendini be adam oynamayacaksan öldür ya 2 sene oldu
işte bunda haklısın aga doldurdular tavuk kümesi gibi adamları ne konu bütünlüğü var ne lahana turşusu önceden böylemiydi iskender varken ordumu vardı feller varken ordumu aynı şekilde ersoy varken ordumu vardı ama şimdi okadar adam soktular polat hangi biriyle çatıştı hiç biri ve son olarak dediğin gibi ustanın durumu böyle gitmez biz istedikçe adam geri çekiliyo bu ne abicim ya dediğin gibi oynamıyorsan çık böyle olmazki resmen bizimle dalga geçiyolar başka bişey değil.

bende anlamıyorum valla necati şaşmaz ne yapmaya çalışıyor
akşamki bölümde bir baş bir son bu nedir artık istemiyorsan vadiyi
iyi bir dizide oyna ya

adam çok doğru bi eleştiri yapmış harfiyen katılıyorum
PANA FİLM..!!! Olmuyor...Olmuyor..!

Bir türlü müzik zevkimizi çekilen sahnelere uyarlayamayan Pana Film teknik ekibi.Birkaç örnekle başlamak istiyorum.

Ersoy Ulubey Ölümünde uyarlaran müzik -

Mematinin Teröristi yakaladığı bölümdeki müzikler -

Turan Kaçgar ölümü:
(Bu sahneye özellikle vurgu yapmak istedim, turan kaçgar öldüğünde videonun son kısmında mematinin aldığı o haz Polat alemdara böyle adam lazım, dostluğu hissediyorduk, tam bir sağ kol olacak.O dönem bize sahneleri yaşatıyordunuz resmen.Şimdi Erhan bile 10 yıllık dava arkadaşına yabancılaşmış abi derdi sizli bizliye dönmüş olay.Ya ne yapıp edip Bahadır Özdener ve Cüneyti geri getirin.Pana Yazım grubu yürütemiyor bu işi.)Cahitin sahnelerinde ajancılık oynamayıp daha düzgün müzikler koyun.Bu konuda artık ayrı gıcık kapmaya başladık izleyiciler olarak.Tepkimizi ne kadar koysakta aynı tas aynı hamam.

Sadece bu üç örneği koymak istedim.Şu sahnelerdeki müziklerin cuk diye yerine oturmasına bakın.Bu müzikleri sahnelere uyarlıyan şahıs kimse koydunuzmu her neyaptıysanız bulun işinin başına getirin sadece bunu söylemek istiyorum.Ve sözlerime şöyle devam ediyorum.
Abi bir figüran pusatın sahnesinde pusatın kurşununu yedi resmen afalladı sonra elini kurşun yediği yere koyup yere düştü Allah aşkına özen göstererek gerçekliğini yitirmeden çekmeye başlayın şu diziyi sezon finaline kürek çektiniz resmen uyku dolu bölümlerle.Dizi pembe dizi tadında ilerliyor akışı çok zayıf, diyaloglar zayıf tat alamıyoruz yetmiyor Polatıda mümkün olduğunca az gösteriyiyosunuz.Diziyi izlediğimiz adamlar resmen ortadan çekilmiş farklı kişileri izliyorum hani dizinin adıda değişse yeridir şu saatten sonra Kurtlar vadisini vadi yapan oyuncular yok, yetmiyor Polat yok gelde tat al bu diziden.
Akif karakteri eş-dost olabilir Necatı Şaşmazla bir bağıda olabilir Ömer Lütfi Mete'nin oğluda olabilir.Karakteri getirdiğinizden beri benimseyemedik ve halada şiddetle karakteri çıkartmanızı bekliyoruz.Artık o kadar bıktıkki Akif ve diğer kuru kalabalık karakterler ve boş diyaloglar zaman doldurmak için çekilen boş sahneler bıktık yani.KGT sahneleri azaltılsın mümkün olduğu kadar eski Polata kavuşalım.Polat eskiden KGT'ye telefon açardı KGT'nin varlığını hissetmezdik ama kurumun gücünü hissederdik.Şuan bıktık yani KGT'yi görmekten Polat eskiden Abdülheye bir telefon açtırırdı Alperi ara diye olay biterdi.Şimdi öylemi resmen sempati duyduğumuz karakterlerin önünü kesiyorlar.Polat kendi işini kendi görürdü.Yetemediği yerde Alper veya bir başkasıyla telefonla işini görürdü.Artık o kadar bunalttıki KGT sahneleri.Bir diğeri ise çok kafa bulandırıcı gidişat oluyor bazı yerlerde kimin eli kimin cebinde hayla anlamış değiliz.Ve Artık umutla beklediğimiz Polat Alemdarı bu sezonda bitiyor bari bitmeden sahalara yerleştirin.Akif için izlemiyoruz Polat ALEMDAR için izliyoruz...

işte bunda haklısın aga doldurdular tavuk kümesi gibi adamları ne konu bütünlüğü var ne lahana turşusu önceden böylemiydi iskender varken ordumu vardı feller varken ordumu aynı şekilde ersoy varken ordumu vardı ama şimdi okadar adam soktular polat hangi biriyle çatıştı hiç biri ve son olarak dediğin gibi ustanın durumu böyle gitmez biz istedikçe adam geri çekiliyo bu ne abicim ya dediğin gibi oynamıyorsan çık böyle olmazki resmen bizimle dalga geçiyolar başka bişey değil.
bakın hiç istememe rağmen bu sezon sonu pusu konseptini dondurup en az 1 sene gibi ara verip tekrardan başlamak vadi için en hayırlısı olacak :))) anlaşılan bu iş böyle gitmeyecek çok sorun var anlaşılan necati bey tek başına mücadele edemiyor .o da bence sorunları biliyor ama elinden bişey gelmiyor .çünkü sezonun hem sonları hemde yapayalnız bir adam :)))) mutlaka ve mutlaka sezon sonu ara versinler . böyle gittikçe daha da çok batıyor. yaz ayları geldikçe bu reytingleri de arar oluruz :)))

@34rcp44 turan kaçgar sahnesi ile ilgili bir yorumum olacak recebim
abim şu an izlemiyor bıraktı sürekli bırakacağım falan diyordu bu turanın
sahnesi izlerken polat bu adamı öldürmezse bırakırım demişti yoksa
devam ederim demişti gerçekten devam etti diziye şu an bıraktı işte

sana katılıyorum polata çok iyi bir adam lazım memati gibi olacak
dediğin gibi yasin polatın yanında olsa valla memati gibi olur diyorum ben

bakın hiç istememe rağmen bu sezon sonu pusu konseptini dondurup en az 1 sene gibi ara verip tekrardan başlamak vadi için en hayırlısı olacak :))) anlaşılan bu iş böyle gitmeyecek çok sorun var anlaşılan necati bey tek başına mücadele edemiyor .o da bence sorunları biliyor ama elinden bişey gelmiyor .çünkü sezonun hem sonları hemde yapayalnız bir adam :)))) mutlaka ve mutlaka sezon sonu ara versinler . böyle gittikçe daha da çok batıyor. yaz ayları geldikçe bu reytingleri de arar oluruz :)))
eminim necati bey biliyordur farkındadır tek başına olmuyor iyi bir senarist olacak
yanında yada dediğin gibi ara olacak bunun başka çaresi yok

@34rcp44 turan kaçgar sahnesi ile ilgili bir yorumum olacak recebim
abim şu an izlemiyor bıraktı sürekli bırakacağım falan diyordu bu turanın
sahnesi izlerken polat bu adamı öldürmezse bırakırım demişti yoksa
devam ederim demişti gerçekten devam etti diziye şu an bıraktı işte

sana katılıyorum polata çok iyi bir adam lazım memati gibi olacak
dediğin gibi yasin polatın yanında olsa valla memati gibi olur diyorum ben

eminim necati bey biliyordur farkındadır tek başına olmuyor iyi bir senarist olacak
yanında yada dediğin gibi ara olacak bunun başka çaresi yok
abla bu torpil olayı oldukça o dediğin zor.

kgt konusunda kesinlikle haklı vadi tarihinde bu kadar rahatsız olduğum bu kadar nefret ettiğim bir şey yoktu kgt nin mekanından tüm elemanlarından bıktık robot gibi bilgisayar başında hiçbişey yapamıyolar hep aynı şeyler
akif gelir yerini tespit edebildiniz mi
çalışıyoruz akif
sonra aynura gelir yerini tespit ettik
hadi çıkıyoruz
bu kgt tamamen vadiden çıksın var ya bayram edecem başka da hiçbişey istemiyorum

Yorumlara bakıyorum da ağlasam mı gülsem mi gerçekten bilemedim? Yorum yapmayı düşünmüyordum ama yorumları görünce dayanamadım :(

Vadinin reytinglerinin düşmesini sadece senaryoya bağlamak çok saçma geliyor. Şöyle bir düşünsek evet vadi düştü düşsün ama bu sistem de hata yok sadece senaryo da hata var demek asıl beni özen o oluyor üstüne bunu diyen ben vadi sevenlerim diyenleri görmek beni daha da özüyor :( asıl vadicilik bu değildir olamaz önce bunu kabul etmemiz lazım yoksa başta hata yaparız.

Neymiş senaryo kötüymüş allah aşkına kendinizi millete güldürtmeyin sistemin şaibeli olduğu uzaydan bile belli oluyor. Üstüne kumandalar kadınların eline geçince vadi ister istemez düşüyor kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra tatlı dilli olmak artık saçmalık bunun farkına vardığım için bu sistemi savunanın mantığını anlayamıyorum. En basitinden vadi geçen haftalar kocamın ailesini geçiyordu bu hafta ne oldu da düştü önce bir buna cevap vermek lazım aslında @takas aga zaten cevabını yazmıştı saçma sapan bir sistem var bunu tahmin etmek o kadar zor olmamalı ve bunun için büyük bir emek vermeye de gerek yok. Vadi senaryosu kotuymus e tnt dönemin de vadi süper diyen insanlar gördüm hatta dehşet bölümler diyen arkadaşlarım oldu peki o bölümler hiç mi kötü almadı cevap basit aldı çünkü sistem ve yeni kanal olunca iyi bölümler de kötü reytingler aldı ve almaya devam edecek ha bu demek değil ki vadinin bu sezon ki bölümleri süper çünkü senaryoda da sorunlar ama sistem senaryodan daha beter. Ayrıca hep bir ağızdan tutturmuşuz eskiye dönüş artık bunu da unutmaliyiz eskiye dönüş diye bir şey yok hep eski raconlari eski sahneleri beklemek yanlış çünkü kopyalar onu yasatamaz ha senaristler yavaş yavaş senaryoyu oturtuyor ama bir anda olmaz bunun için belli bir süre lazım. Yoksa bir mehmet karahanli arslan amca kılıç vb yaratmak için bir haftada eskisi gibi olsun diyen seyirciler olursa kimse kusura bakmasın ama fehmi olur mehmet karahanli, hakkı olur kılıç, yusuf da polat alemdar olur sonra bizde gelip elestirelim :(:(:(:(:(

Ha ayrıca sistemde hata yoksa beşiktaş maçı üstelik penaltılara giden bir maçın bu kadar düşük reyting alması bana mantıklı gelmiyor, geliyor diyen de bana samimi gelmiyor.

turan kaçgar sahnesine hastayım zaten kaç kez izledim sayamadım o kafayı kopardığı anda çalan efsane müzik ve mematinin hazzı hey gidi hey :D

@papuleoo cum rating konusundada yazdım ben bu ratinglere inanmıyorum
herşey bir bütün olacak senaryo önemli diziyi izlettiren senaryo zaten o yüzden
senaryo diyoruz biz

Yorumlara bakıyorum da ağlasam mı gülsem mi gerçekten bilemedim? Yorum yapmayı düşünmüyordum ama yorumları görünce dayanamadım :(

Vadinin reytinglerinin düşmesini sadece senaryoya bağlamak çok saçma geliyor. Şöyle bir düşünsek evet vadi düştü düşsün ama bu sistem de hata yok sadece senaryo da hata var demek asıl beni özen o oluyor üstüne bunu diyen ben vadi sevenlerim diyenleri görmek beni daha da özüyor :( asıl vadicilik bu değildir olamaz önce bunu kabul etmemiz lazım yoksa başta hata yaparız.

Neymiş senaryo kötüymüş allah aşkına kendinizi millete güldürtmeyin sistemin şaibeli olduğu uzaydan bile belli oluyor. Üstüne kumandalar kadınların eline geçince vadi ister istemez düşüyor kimse kusura bakmasın ama bu saatten sonra tatlı dilli olmak artık saçmalık bunun farkına vardığım için bu sistemi savunanın mantığını anlayamıyorum. En basitinden vadi geçen haftalar kocamın ailesini geçiyordu bu hafta ne oldu da düştü önce bir buna cevap vermek lazım aslında @takas aga zaten cevabını yazmıştı saçma sapan bir sistem var bunu tahmin etmek o kadar zor olmamalı ve bunun için büyük bir emek vermeye de gerek yok. Vadi senaryosu kotuymus e tnt dönemin de vadi süper diyen insanlar gördüm hatta dehşet bölümler diyen arkadaşlarım oldu peki o bölümler hiç mi kötü almadı cevap basit aldı çünkü sistem ve yeni kanal olunca iyi bölümler de kötü reytingler aldı ve almaya devam edecek ha bu demek değil ki vadinin bu sezon ki bölümleri süper çünkü senaryoda da sorunlar ama sistem senaryodan daha beter. Ayrıca hep bir ağızdan tutturmuşuz eskiye dönüş artık bunu da unutmaliyiz eskiye dönüş diye bir şey yok hep eski raconlari eski sahneleri beklemek yanlış çünkü kopyalar onu yasatamaz ha senaristler yavaş yavaş senaryoyu oturtuyor ama bir anda olmaz bunun için belli bir süre lazım. Yoksa bir mehmet karahanli arslan amca kılıç vb yaratmak için bir haftada eskisi gibi olsun diyen seyirciler olursa kimse kusura bakmasın ama fehmi olur mehmet karahanli, hakkı olur kılıç, yusuf da polat alemdar olur sonra bizde gelip elestirelim :(:(:(:(:(

Ha ayrıca sistemde hata yoksa beşiktaş maçı üstelik penaltılara giden bir maçın bu kadar düşük reyting alması bana mantıklı gelmiyor, geliyor diyen de bana samimi gelmiyor.
kesinlikle katılıyorum şu reytingler 7 değilde 13-14 olsa kimse bunları yazmazdı yazsa da arada geçiştirirdi bu saçma sistemin kurbanı olacak değiliz
bikaç sıkıntılı durum var kgt gibi onun dışında vadi güzel

biz sokakları boşaltan diziyiz aslanım reytingler elbette bizim için bi fark yaratmaz ama görünen köyde kılavuz istemez diyosunuzki senaryo yavaş yavaş oturacak ya Allah aşkına ne oturması adamlar 2 seneden belli kuluçkaya yattılar civcivlerini çıkartıyolar siz hala daha oturucak diyosunuz son olarak ben bu dizinin ilk anından belli izleyicisi saatlerini onun uğrunda harcamış biri olarak her istediğim yorumu yaparım ve en iyi sahneleri izlemekte benim hakkım neticede biz izlemesek ekmek kazanamazlar bu yüzden yemişim reytingini isterse 1 reyting alsın sıkıntı oda değil sıkıntı kurgu konsept sıkıntı PANA YAZIM GRUBU.