Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abi üzüm üzüme baka bak kararır yapacak bişey yok ne desem karşı çıkıyosunuz :D
ama polat alemdar konusunda artık bişeyler yapılsın millet bu adamı görmek istiyor geçen seneyi pas geçti dedik seneye coşturacak daha beter bikaç bölüm dışında yok adam
biz polatı safiyeyle akifle konuşurken görmek istemiyoruz aksiyonun içinde kendini sonuna kadar vermiş şekilde düşmanlarıyla mücadele ederken görmek istiyoruz
bu bölümde hiç gözükmemesini kabul edemeyiz

bunun dışında ben bölümü beğendim aksiyon dolu bi bölümdü sizin gibi karamsar olamam daha geçen hafta coşuyorduk 1 haftada ne oldu kötü bi bölümde değildi açıkçası
kgt oluşumu bittiği gün bayramdır o elemanlar ölsün başka hiçbişey istemiyorum vadinin sonunu bu adamlar getirecek yok böyle bişey

birde şu abdülheyi geri döndürseler olmaz mı yav :D dönsün kardeşim herkes döndürüyor biz niye döndürmeyelim yüzü yanmış olsun bi yerlerde saklanıyor olsun çıksın gelsin abisinden özür dilesin tekrar girsin
abdulhey geri getirmezler onların ki iyi ayrılık olmadı çünkü

Aslında şöyle bir baktığında herkesin eleştirdiği noktalar aynı onun için şurda 2 saat aynı şeyleri yazmaya gerek yok.Nasıl olsa takan yok ki yazma ihtiyacı duyalım

Aslında şöyle bir baktığında herkesin eleştirdiği noktalar aynı onun için şurda 2 saat aynı şeyleri yazmaya gerek yok.Nasıl olsa takan yok ki yazma ihtiyacı duyalım
takmayan kim senaristlermi takmıyor olabilir ama o kadar çok
eleştiriyor ki tabii hakkımız eleştirecez normal ama bu kadar eleştirince
onlarda şaşırıyor bnce
yanlış anlamadım umarım yoksa başlıktakilerimi eğer öle düşünüyorsan
düşünme sen yorumunu yaz biz takarız cevabımız vadi izleyicisi birbirini
takmayacak seyirci değildir

takmayan kim senaristlermi takmıyor olabilir ama o kadar çok
eleştiriyor ki tabii hakkımız eleştirecez normal ama bu kadar eleştirince
onlarda şaşırıyor bnce
yanlış anlamadım umarım yoksa başlıktakilerimi eğer öle düşünüyorsan
düşünme sen yorumunu yaz biz takarız cevabımız vadi izleyicisi birbirini
takmayacak seyirci değildir
Çok doğru dedin abla :) senaristlerde seyircilerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyorlar ancak istek çok olunca hepsine yeterince yer veremiyorlar. Ama olsun vadi bu en kısa zamanda inşallah herkesin mutlu olacağı orta yolu bulacaktır.

Çok doğru dedin abla :) senaristlerde seyircilerin isteklerini yerine getirmeye çalışıyorlar ancak istek çok olunca hepsine yeterince yer veremiyorlar. Ama olsun vadi bu en kısa zamanda inşallah herkesin mutlu olacağı orta yolu bulacaktır.
aynen öyle o kadar çok şey istiyoruz ki bakın 6 günde 2 saate yakın
bölüm çekiyorlar bu kolay değil yazmakta kolay değil eleştirsekte anlayışlı
olmamız lazım

248. Bölümü az önce izledim.. bölümle ilgili gerekenler yazılmış.. herkesin yorumuna sağlık.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Bölümü herkes izlemiş anlaşılan inşallah birazdan izleme imkanı bulurum :)

@vadikızı bende senin gibi düşünüyorum :) bölümler eskiye göre kötü olabilir ancak düzeleceğine inanıyorum yalnız polat sahalar da yok ama necati abinin yaşı ortada belki ondan dolayı kendini arka plana atıyor da olabilir.

imkansız aga kimseyi mutlu edemezsin bak biz karaca ahmet i beğendik diyoru ordan pat çıkıyorlar şimdi kabadayı sırası mı diyor demem o ki eleştiriler falan bitmez

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy