Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yüce Majeste karakterine çok dikkat edilmeli.. bu karakterin çizgisini de bozarlarsa elimizde 'gizem' katacak kimse kalmaz artık.. işin tüm sihiri bozulur. Zaten Cahit üzerinden yazılan senaryo ile Tapınakcılara karşı olan gizem iyice bozuldu.. bu yeni senaristler geçen sezonun senaristleri olduğunu düşünüyorum.. dizi tekrardan toparlama sürecine girdi.. umarım bir daha senaryoda düşüş yaşanmaz.

Tapatalk 2

Yüce Majeste karakterine çok dikkat edilmeli.. bu karakterin çizgisini de bozarlarsa elimizde 'gizem' katacak kimse kalmaz artık.. işin tüm sihiri bozulur. Zaten Cahit üzerinden yazılan senaryo ile Tapınakcılara karşı olan gizem iyice bozuldu.. bu yeni senaristler geçen sezonun senaristleri olduğunu düşünüyorum.. dizi tekrardan toparlama sürecine girdi.. umarım bir daha senaryoda düşüş yaşanmaz.

Tapatalk 2
aga sana bir sır vereyim aramızda kalsın ortada yeni senarist falan yok 🙂

aga böyle birşey sözkonusu değildir sezon ortasında kurtlar vadisi gibi bir dizi için çok zor yeni senaristler gelse nasıl müdahil olacak vadi senaryosuna ikinciside böyle bir değişiklik olsa bu medyada yer alırdı öyle pana yazım gurubuna sadece sallamak olmaz övgüleride eleştirleride onların alması lazım zaten bu toparlanma olacağını ben kendi adıma haftalarca söyledim senaryo bu ışığı hep veriyordu

Şuanlık sıralamam..

230, 232, 233, 231, 235, 237, 240, 246, 244, 234, 236, 245, 243, 238, 239, 243, 242, 241

Tapatalk 2

aga böyle birşey sözkonusu değildir sezon ortasında kurtlar vadisi gibi bir dizi için çok zor yeni senaristler gelse nasıl müdahil olacak vadi senaryosuna ikinciside böyle bir değişiklik olsa bu medyada yer alırdı öyle pana yazım gurubuna sadece sallamak olmaz övgüleride eleştirleride onların alması lazım zaten bu toparlanma olacağını ben kendi adıma haftalarca söyledim senaryo bu ışığı hep veriyordu
Aga benim şahsi fikrim senaryo ekibinde ertuğrul şakar da var çünkü şt de bazı bölümlere yardım ediyordu.

Aslında polat yok diye pek de isteğim yok :( ancak bakmaya çalışırım arkadaşlar da çok övüyor.
aga bak bu düşünceyle yıllarca hep erteledim bu filmi ama salaklık ettiğimi geçenlerde izleyince anladım çoktandır izlerim izlerim diye erteliyodum düşün kaç sene oldu gladioyu izlememiştim tv de de göstermeyince netten kolay kolay izleyemem zaten ama geçenlerde izledim mükemmel ya filistinden kesinlikle daha güzel buna emin ol ve hemen izlemelisin bence

1.Kurtlar Vadisi Irak
2.Kurtlar Vadisi Gladio
3.Kurtlar Vadisi Filistin
Birde MURO filmi var onu da izleyebilirsin ben bunu izlemiştim tv de güzeldi komedi filmi

yavaş yavaş izliyorsun filmlerden başlayarak ama eski vadiyi bitirdiğinde yorumlarını çok merak ediyorum çok başka bişey be aga çok anlatılmaz yaşanır derler ya eski vadi tam odur bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dizisidir

Aga benim şahsi fikrim senaryo ekibinde ertuğrul şakar da var çünkü şt de bazı bölümlere yardım ediyordu.
yok be agam vadi bu öyle her önüne gelen senaryo ekibine girecek değil naptın :D

bu tür konuları bizim vadi ekibi dışında kimse yapamaz aga filmi izleyin diye süper falan yazdım yoksa bişey yoktu aksiyon sıfır zaten bunların sinema filmi olarak anlattıklarını bizim vadi bir bölümde 10 katı anlattı hatırlayın zaten hakan fidan sahnesini tıpa tıp vadiden almışlar kısacası çok daha iyi olabilirdi ama yine söylüyorum bu tür konularda vadiden başkası ya-pa-maz @-KADİR- @Maskeli Fedai

hee sonra olarak bir daha vadinin oyuncu kadrosuna en ufak bi laf söyleyen olursa karşısında bizi bulur vallah kadromuz mükemmel yıldızlar topluluğu gibi daha ne olsun kim olsun :D

Son düzenleme:
Kimi Sevdiysem Teker Teker Kaybediyorum Memati !

Benim Elimi Bağladılar Ya Soz Soyluyecez Ya Soz Dinleticez Ama Ne Olursa Olsun Kardeşime Can Borcunu Ödemeden Bu Dunyadan Gitmiycem Bu Da Benden Sana Son Sözdür..

yeter ki akif diziden çıksın :X helvayı zevkle ve heyecanla kaşıklarken o anı ölümsüzleştirmek adına sizlerle genel sohbet konusunda paylaşacam :))))) :Dçok sevilen :Fzat-ı muhterem akif abimizin diziden çıkmasını un helvası kesmez irmik helvası yaptıracam hem de dondurmalı daha janjanlı olur :A akif abimizin şanına yakışan bir uğurlama olur kendi adıma :))))) @takas

Son düzenleme:
yeter ki akif diziden çıksın :X helvayı zevkle ve heyecanla kaşıklarken o anı ölümsüzleştirmek adına sizlerle genel sohbet konusunda paylaşacam :))))) :Dçok sevilen :Fzat-ı muhterem akif abimizin diziden çıkmasını un helvası kesmez irmik helvası yaptıracam hem de dondurmalı daha janjanlı olur :A akif abimizin şanına yakışan bir uğurlama olur kendi adıma :))))) @takas
daha unutmadım sizin konsey konusundada bir adak sözünüz vardı :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy