Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Insaallah ablacim:)))) darisi cahit kiliksizinin basins😉)))
sırayla bu işler cnm önce akifi halledelimde sıra cahitede gelir o beklesin:F:F

bak ben biliyorsun polat geri dönünce akifin polatın yanında yeri yok ölücek diye iddada bulumustum polat tam dönmediğidnene rtelendi bence geçen günlerde @batuhankaralar da akif ölme tüyosu paylastı hatta @takas la geçen gün konustuk adamı bitirdiniz ölebilir falan dedi o bile dile getirdi ve fragmanda çelik yelek olma ihtimali bu sefer yok
hai inşş diyelim bence :F:F:F:F

sırayla bu işler cnm önce akifi halledelimde sıra cahitede gelir o beklesin:F:F

bak ben biliyorsun polat geri dönünce akifin polatın yanında yeri yok ölücek diye iddada bulumustum polat tam dönmediğidnene rtelendi bence geçen günlerde @batuhankaralar da akif ölme tüyosu paylastı hatta @takas la geçen gün konustuk adamı bitirdiniz ölebilir falan dedi o bile dile getirdi ve fragmanda çelik yelek olma ihtimali bu sefer yok
hai inşş diyelim bence :F:F:F:F
Bu bolum akif olurse sizin adiniza esime helva yaptirip butun apartmana dagatacam :))))))

Bu bolum akif olurse sizin adiniza esime helva yaptirip butun apartmana dagatacam :))))))
hahahaha inşş cnm :F:F:F
ölmezede 4-5 bölüm ortada olmaz vadide kgt ekiplerini ve akifi arka plana atmak istedikleri zaman hep vuruyorlar ve 3-4 bölüm göstermiyorlar yanı arka plana atmayı öyle çare buluyorlar kısaca akif ölmese bile 3-4 bölüm ortada olmucak her bakımdan kurtuluyoruz yanı :F:F:F

hahah ayy @takas içinemi doğdu acaba ilk defa akif ölebilir dedin ve olana bak
bize bitirdiniz diyordun ama akifi asıl sen bitirmiş olucaksın hahahha:F:F

aga şöyle söyliyim tam bir fiyaskoydu kötü olduğunu anlamıştım ama bu kadar kötü olabileceğini düşünmemiştim