beklemeyin akif ölmezAkif geberiyo yeni Polat Yusuf bence. O yeni adam ismini bilmiyorum bence Aslan Akbey gibi gizli biri çıkabilir
beklemeyin akif ölmezAkif geberiyo yeni Polat Yusuf bence. O yeni adam ismini bilmiyorum bence Aslan Akbey gibi gizli biri çıkabilir
en azından bu sefer kan var yani ümitlenebiliriz en azından oda birşeydir benceBence rekoru egale eder))))) sezon ortasinda akifi yem etmezler olursa sezpn finslinde olur
)))
Insaallah ablacimen azından bu sefer kan var yani ümitlenebiliriz en azından oda birşeydir bence![]()
sırayla bu işler cnm önce akifi halledelimde sıra cahitede gelir o beklesinInsaallah ablacim))) darisi cahit kiliksizinin basins😉)))
Bu bolum akif olurse sizin adiniza esime helva yaptirip butun apartmana dagatacamsırayla bu işler cnm önce akifi halledelimde sıra cahitede gelir o beklesin
bak ben biliyorsun polat geri dönünce akifin polatın yanında yeri yok ölücek diye iddada bulumustum polat tam dönmediğidnene rtelendi bence geçen günlerde @batuhankaralar da akif ölme tüyosu paylastı hatta @takas la geçen gün konustuk adamı bitirdiniz ölebilir falan dedi o bile dile getirdi ve fragmanda çelik yelek olma ihtimali bu sefer yok
hai inşş diyelim bence![]()
hahahaha inşş cnmBu bolum akif olurse sizin adiniza esime helva yaptirip butun apartmana dagatacam)))))
yeni polat düşüncesinden vazgeçin derim ben başka polat olmazAkif geberiyo yeni Polat Yusuf bence. O yeni adam ismini bilmiyorum bence Aslan Akbey gibi gizli biri çıkabilir
olabilir can boşuna sadece bu yüzden gelmedi demedi benceUyku kafaya mı vurdu bilmiyorum içimde her an yeni düşüncelet doğuyor yeni komutan konseye girmesin ?
Aga Ahmet YenilmezAkif geberiyo yeni Polat Yusuf bence. O yeni adam ismini bilmiyorum bence Aslan Akbey gibi gizli biri çıkabilir
nasıldı
nasıldı beğendinmi
nasıldı
Beklentimi yüksek tutmuştum ama pek beklediğim gibi değildi.Bazı konuları çok üstün körü geçmişler.Hakan Fidan olayı falan çok üstten işlendi.17 aralık ve 25 aralık konusuna hiç girmediler.Sonu da çok havada kaldı.Pek beğenmedimnasıldı beğendinmi
hımm gişede iyi olmadı diyorlardıBeklentimi yüksek tutmuştum ama pek beklediğim gibi değildi.Bazı konuları çok üstün körü geçmişler.Hakan Fidan olayı falan çok üstten işlendi.17 aralık ve 25 aralık konusuna hiç girmediler.Sonu da çok havada kaldı.Pek beğenmedim