heyacan çok da abi hava çok soğuk o biraz sıkıntıHayirli aksamlar arkadaslar) yarin ki bolum icin heyecan var mi?
heyacan çok da abi hava çok soğuk o biraz sıkıntıHayirli aksamlar arkadaslar) yarin ki bolum icin heyecan var mi?
Hayırlı akşamlar abiHayirli aksamlar arkadaslar) yarin ki bolum icin heyecan var mi?
Kesinlikle ayni dusuncedeyimHayırlı akşamlar abiuzun süredir beklediğimiz yüce majeste sonunda diziye giriyor heyecan buna bağlı olarak tavan yaptı diyebilirdim ta ki fragmana kadar orda ahmet yenilmezi görünce daha çok heyecanlandım
![]()
ben heyacan işini yarına bıraktım eğer bizim düşündüğümüz gbi bir karekter olursa efsane olur vadide o kadar söylüyorumKesinlikle ayni dusuncedeyim))) ahmet abi beni herseyden ve herkesten cok heyecanlandirdi
)) aklin yoli birdir benim guzel kardesim 😉))))
Bir tarafim diyor ki bu adam efsane olacak diger tarafimda diyor ji pana yazim grubu varken ne efsanesi anca olsa olsa ......... Diyorben heyacan işini yarına bıraktım eğer bizim düşündüğümüz gbi bir karekter olursa efsane olur vadide o kadar söylüyorum
ya şu adamların ismini cismini görsekde artık şu gizem ortadan bir kalksaBir tarafim diyor ki bu adam efsane olacak diger tarafimda diyor ji pana yazim grubu varken ne efsanesi anca olsa olsa ......... Diyor)))))
beşiktaş maçı varmış yarın 22:00 da en azından 1 saat vadiye bakarım diyordum amaHayirli aksamlar arkadaslar) yarin ki bolum icin heyecan var mi?
istersen ben sana link atarım sen yeter ki vadiyi izleyecemdebeşiktaş maçı varmış yarın 22:00 da en azından 1 saat vadiye bakarım diyordum ama
trabzon maçıda varmış 20:00 da babamdan kumanda kalmıcak bana malesef
nettende vadiyi artık izleyemiyorum digitürk pilaydan yayın vermiyor artık kanal d vadi bölümlerinde![]()
netten izlenme yasağı kalktımıistersen ben sana link atarım sen yeter ki vadiyi izleyecemde
Evet senin icin kotu olmusbeşiktaş maçı varmış yarın 22:00 da en azından 1 saat vadiye bakarım diyordum ama
trabzon maçıda varmış 20:00 da babamdan kumanda kalmıcak bana malesef
nettende vadiyi artık izleyemiyorum digitürk pilaydan yayın vermiyor artık kanal d vadi bölümlerinde![]()
bir yolunu buluruz nette yasak diye birşey olmaz 😉netten izlenme yasağı kalktımı![]()
bu yıl netten izlenmiyor cnm digitürk pilaya ben para verdiğim halde bile ordan bile izleyemiyorum tvi budan denedim yine izleyemiyorum paralı üyeliklerim olmasına rağmen yayın yasağı diye siyah ekran geliyor beşiktaş maçları olmayan haftalar televizyondan izliyordum bende babamla anlaşmıştık ama yarın hiç izleyemicem gibi görünüyorbir yolunu buluruz nette yasak diye birşey olmaz 😉
çiğdem aslında bir yönden senin canlı izleyememen acaba benim için avantajmı diye şöyle bir düşündümbu yıl netten izlenmiyor cnm digitürk pilaya ben para verdiğim halde bile ordan bile izleyemiyorum tvi budan denedim yine izleyemiyorum paralı üyeliklerim olmasına rağmen yayın yasağı diye siyah ekran geliyor beşiktaş maçları olmayan haftalar televizyondan izliyordum bende babamla anlaşmıştık ama yarın hiç izleyemicem gibi görünüyor
link bulursan tabikide bana özelden at girer mutlaka bakarım ara sıra foruma 🙂
Muhahahahahahahaçiğdem aslında bir yönden senin canlı izleyememen acaba benim için avantajmı diye şöyle bir düşündüm![]()
çiğdem aslında bir yönden senin canlı izleyememen acaba benim için avantajmı diye şöyle bir düşündüm![]()
Evet senin icin kotu olmus)))) olsun sende ertesi gun seyredersin ablacim😉))))
Yer cucesi kursaginda kalabilirben yarın izleyemiceme göre bu akif gerçekten gebericek demektir
ayy 3 yıldır bu anı bekliyorum ve bu yercücesi öyle bir haftayı seçiyorki gebermek için ben izleyemediğim bir haftayı seçiyor yanı ağız tadıyla canlı izleyip geberdiğini göremicem o zevki yaşayamıcam sırf bu yüzden akifin yarın ölüceğine emin oldum şuan
bu zevkten mahrum kalıcam çünkü![]()
hahahaha abiciğim foruma gelicem vadi bitince ve akif öldü haberi görücem inan hiçbir zevki yok hiçbir anlamıda yok yanı akifi ölürken canlı izleyemezsem gerçekten bunalıma girerim ve yarın izleyemicek olmamdan dolayı kesinlikle bu yer cücesi gebericek diye düşünmeye basladım ayy ölürken bile zevkimin içine edip öyle ölücekYer cucesi kursaginda kalabilir))) o yuzden seyretmemende hayir vardir
))) neme lazim o yer cucesi bogazinda kalir seni sikintili hallere dusurebilir😉)))o yuzden sen sen ol yer cucesiyle dalga gecip kotu temennilerde bulunma😉))))
Adama butun sezon yer cucesi dersen oda sana bu zevki tatdirmazhahahaha abiciğim foruma gelicem vadi bitince ve akif öldü haberi görücem inan hiçbir zevki yok hiçbir anlamıda yok yanı akifi ölürken canlı izleyemezsem gerçekten bunalıma girerim ve yarın izleyemicek olmamdan dolayı kesinlikle bu yer cücesi gebericek diye düşünmeye basladım ayy ölürken bile zevkimin içine edip öyle ölücek![]()
aaaaa sen çokk fenasın yaaaa adamın başını yedin şimdi baktın ölüyor hemen destekcisi konumuna bürünmüşsün hahahaAdama butun sezon yer cucesi dersen oda sana bu zevki tatdirmaz))))))))
@Çiğdem- beşer zulmeder,kader adalet eder![]()