Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aaaaa sen çokk fenasın yaaaa adamın başını yedin şimdi baktın ölüyor hemen destekcisi konumuna bürünmüşsün hahaha :F:F:F
Allah korusun allah yazdiysa bozsun😉))))))) akifin olumune taniklik yapamaman adina dedim butun dediklerimi:))))) yoksa kendi adima aksi dusunulemez bile😉))))

Allah korusun allah yazdiysa bozsun😉))))))) akifin olumune taniklik yapamaman adina dedim butun dediklerimi:))))) yoksa kendi adima aksi dusunulemez bile😉))))
hahah ayy işte tanıklık edemicem için ölüceği ihtimali çok yüksek:F:F

aa şuda var cnm akif şu ana kadar bir çok kez vuruldu ölme ihtimalleri oldu ama kimse ölüceğine ihtimal vermedi hatta bu sezonun ilk bölümleri ben akif ölür diyince bir çok üyeden tepki almıştım ama şimdi akif ölse inan çoğu kimsenin ne umrunda olur nede şaşırır çünkü senaryo son hatalarda bizi akifin ölümüne bence hazırlıyordu yani bu sefer akifin ölmesine şaşıran çok az kişi olur bana en çok @takas tepki gösteriyordu akif ölmez diye ama senaryo öyle bir hal aldıkı @takas bile belkide ilkd efa akif ölebilir diye düşündü ve bu perşembe ölse hiç şaşırmıcağına eminim yani senaristler bu ortamı daha kolay kolay oluşturamaz hazır ortam oluşmuşken bu sefer öldürmeliler bence tam sırası şuan:F

@Çiğdem- akif ölmez boşa hayal kurma derim 😀
vadide kimler kimler öldü cnm akif ölenelr listesinde ilk 20 ye girmez oyüzden akifin ölmesi vadi tarihinde en şaşırırmayacak oyuncu olur ayy zaten bu yer cücesi vadi tarihinde ilk defa oyuncu eletirmemizi sağladı herşey bu yer cücesinin başı altından çıktı vadi tarihinde ilks evilmeyen oyuncu oldu ve vadi oyuncularını eleştirmemize öncülük yaptı
bu cücenin vadideki tek yaptığı başarı budur cnm :F:F:F

burda elektrikler sürekli kesiliyor 1 metre kar var yarın vadiyi izleyemeyebilirim :(

burda elektrikler sürekli kesiliyor 1 metre kar var yarın vadiyi izleyemeyebilirim :(
Başakşehirdi deil mi 😉)))

vadide kimler kimler öldü cnm akif ölenelr listesinde ilk 20 ye girmez oyüzden akifin ölmesi vadi tarihinde en şaşırırmayacak oyuncu olur ayy zaten bu yer cücesi vadi tarihinde ilk defa oyuncu eletirmemizi sağladı herşey bu yer cücesinin başı altından çıktı vadi tarihinde ilks evilmeyen oyuncu oldu ve vadi oyuncularını eleştirmemize öncülük yaptı
bu cücenin vadideki tek yaptığı başarı budur cnm :F:F:F
akif reis vadiye adını yazdırdı çiğdem artık kimse bunu silemez o yüzden sen ne dersen de akik unutulmaz :A bu arada cidden söylüyorum

evet abi başakşehir olimpiyat stadının karşısı​
Vışşş oralar İstanbul deil Tekirdağ tarafı 😉)))

akif reis vadiye adını yazdırdı çiğdem artık kimse bunu silemez o yüzden sen ne dersen de akik unutulmaz :A bu arada cidden söylüyorum
geçç bunları cnm yaaa vadi izleyenler eski vadi ve pusu olmak üzere tüm ölenleri liste yapsınlar buna akifide sayın en üzüldüğünüz ölen oyuncular listesi yapsak
inan bana akifi ilk 20 ye en bile koymazsın oyüzden bu konuyu tartışmaya gerek bile yok
akifi öldü diye say ve ilk 20 listesi yap bak bakalım kendin akifi kouyormusun ilk 20 ye
oyüzden bu konuyu boşa konuşmayalım cnm erdal ve abuzeri akiften önceye koyucağına adım kadar eminim :A:A:A:A
@china_shangai

@Çiğdem- görüyorsun deil mi @-KADİR- in mantığını yeter ki vadide oynamış olsun çamurdan olsun 😉))) bu mantıkla Akifi bile unutulmazlar arasına koydu :))))) ben daha ne diyebilirim ki 😉)) sözün Bittiği an

yok abi tekirdağ değilya :) önceden k.çekmeceye bağlıydı şimdi başakşehir :)
La olm Tekirdağ bağlı olmadığını biliyorum :))))oralar o kadar uzak ki nerdeyse tekirdağa komşu gibilerinden dedim

@china_shangai @Çiğdem- evet akif unutulmazlar arasına çoktan girmiştir bunu öncelikle kabul etmemiz lazım ; haa büyük bir kitle hakkında olumsuz fikir beyan eder orası ayrı ama akif i yok sayamaz kimse müspet ya da menfi fark etmez akif damgasını vurmuştur :A benim söylediğim durum bu

@china_shangai @Çiğdem- evet akif unutulmazlar arasına çoktan girmiştir bunu öncelikle kabul etmemiz lazım ; haa büyük bir kitle hakkında olumsuz fikir beyan eder orası ayrı ama akif i yok sayamaz kimse müspet ya da menfi fark etmez akif damgasını vurmuştur :A benim söylediğim durum bu
@Çiğdem- görüyorsun deil mi @-KADİR- in mantığını yeter ki vadide oynamış olsun çamurdan olsun 😉))) bu mantıkla Akifi bile unutulmazlar arasına koydu :))))) ben daha ne diyebilirim ki 😉)) sözün Bittiği an
sevmek ayrı birşey cnm sana kimse bunu sevme diyemezki ama vadiye damga vurdu dersen bende sana ölen listesi yap ilk 20 ye kendin bile koymazsın diyorum
ayy hatta ne 20 i ya ilk 40 a koymazsın çünkü 20 kişi zaten sadece eski vadiden sayarız
20 kişide pusudan rahat çıkar akif ilk 40 a bile girmez üzülen ölen oyuncular listesinde
severimd ersin zevkler tartışılmaz derim ama damga vurdun dersen ilk 40 sırası yap kendin bile koymazsın hatta bize söyleme bu gece kendin otur ve yap listeni
biz söyleme kendin yap ve gör cnm :A:A:A

sevmek ayrı birşey ona kisme karışamaz istediğini sever desteklersin🙂🙂🙂

sevmek ayrı birşey cnm sana kimse bunu sevme diyemezki ama vadiye damga vurdu dersen bende sana ölen listesi yap ilk 20 ye kendin bile koymazsın diyorum
ayy hatta ne 20 i ya ilk 40 a koymazsın çünkü 20 kişi zaten sadece eski vadiden sayarız
20 kişide pusudan rahat çıkar akif ilk 40 a bile girmez üzülen ölen oyuncular listesinde
severimd ersin zevkler tartışılmaz derim ama damga vurdun dersen ilk 40 sırası yap kendin bile koymazsın hatta bize söyleme bu gece kendin otur ve yap listeni
biz söyleme kendin yap ve gör cnm :A:A:A

sevmek ayrı birşey ona kisme karışamaz istediğini sever desteklersin🙂🙂🙂
çiğdem anlatamadım ben akif i sevmiyorum bu ayrı ama vadiye damgasını vurdu unutulmazlar arasına girdi hep iyi anlamda olacak değil ki sen de vadi tarihinden bahsederken diyeceksin şöyle bir karekter vardı 3-4 yıl vadide oynadı hiç sevilmedi vs. yani vadi tarihine girdi demek istediğim bu 🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy