- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
bak işte ne güzel adak işe yarıyordaha unutmadım sizin konsey konusundada bir adak sözünüz vardı![]()
bak işte ne güzel adak işe yarıyordaha unutmadım sizin konsey konusundada bir adak sözünüz vardı![]()
akif reise birşey olmaz abi boşa heveslenmeyelim derim 🙂bak işte ne güzel adak işe yarıyor))) ne adak sözü verdiysek lafımızı yere düşürmemek adına bir bir yerine getiriyorlar darısı akif adağımında başına
))))
tamam da onlarda devamlı vurdurup bizlere ölecek hissi verdirip bu işin bokunu çıkarmasınlar yaniiiiiiiakif reise birşey olmaz abi boşa heveslenmeyelim derim 🙂
aga ıraktan iyi olamaz da filistinden kesinlikle iyi gladio gerçekten müthiş ya müziklerine ayrı bi hastayım zaten@-KADİR- @takas siz ve çevremdeki arkadaşlar sayesinde gladioyu da izlemiş bulunmaktayım
Filmi çok iyi yapmışlar tek kelime ile süper özellikle sonunu çok iyi bağlamışlar zaten o kızdan şüphelenmiştim ama iskenderin ölmeyeceğini hiç düşünmedim bu sayede devamını cekebilirler umarım en kısa zamanda devam filmi gelir.
Ayrıca şahsi fikrim bence kv ırak ve kv filistinden daha iyi hem kurgusu hem senaryosu en azından ben böyle hissettim![]()
Aga bence gladio ıraktan daha güzelaga ıraktan iyi olamaz da filistinden kesinlikle iyi gladio gerçekten müthiş ya müziklerine ayrı bi hastayım zaten
aga iskender öldü ama vadidehani o felçli hali var ya vadiye ordan devam etti ve düzeldi
bu filmin çekildiği sıralarda isko belli bi süre yok gibiydi vadide
aga iskenderli bölümler zaten gladio filmi gibidir her bölüm gladio vadiden bi bölüm gibiydi Irak çok büyük bi prodüksiyonduAga bence gladio ıraktan daha güzel
İskender vadiye felçli mi girdi? Ancak filmi yine olabilir sorun olmaz o.
Aga aradan yıllar geçti Gladio kalitesinde bir film gelmedi gitti.Açık ara siyasi olarak en iyi filmdir.Kod adı koz dediğin gibi becerememişler olmamış.Diyalogları pana yazım grubunun yazdığı diyaloglardan bile beter.Aksiyon yok heyecan yok gizem yok kurgu yok yok oğlu yokaga bak bu düşünceyle yıllarca hep erteledim bu filmi ama salaklık ettiğimi geçenlerde izleyince anladım çoktandır izlerim izlerim diye erteliyodum düşün kaç sene oldu gladioyu izlememiştim tv de de göstermeyince netten kolay kolay izleyemem zaten ama geçenlerde izledim mükemmel ya filistinden kesinlikle daha güzel buna emin ol ve hemen izlemelisin bence
1.Kurtlar Vadisi Irak
2.Kurtlar Vadisi Gladio
3.Kurtlar Vadisi Filistin
Birde MURO filmi var onu da izleyebilirsin ben bunu izlemiştim tv de güzeldi komedi filmi
yavaş yavaş izliyorsun filmlerden başlayarak ama eski vadiyi bitirdiğinde yorumlarını çok merak ediyorum çok başka bişey be aga çok anlatılmaz yaşanır derler ya eski vadi tam odur bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dizisidir
yok be agam vadi bu öyle her önüne gelen senaryo ekibine girecek değil naptın
bu tür konuları bizim vadi ekibi dışında kimse yapamaz aga filmi izleyin diye süper falan yazdım yoksa bişey yoktu aksiyon sıfır zaten bunların sinema filmi olarak anlattıklarını bizim vadi bir bölümde 10 katı anlattı hatırlayın zaten hakan fidan sahnesini tıpa tıp vadiden almışlar kısacası çok daha iyi olabilirdi ama yine söylüyorum bu tür konularda vadiden başkası ya-pa-maz @-KADİR- @Maskeli Fedai
hee sonra olarak bir daha vadinin oyuncu kadrosuna en ufak bi laf söyleyen olursa karşısında bizi bulur vallah kadromuz mükemmel yıldızlar topluluğu gibi daha ne olsun kim olsun![]()
la olm dalga mı geçiyon ne gladiosu ya ırakla kıyaslamayın sıradan bi vadi bölümü gibidir abartmayınAga aradan yıllar geçti Gladio kalitesinde bir film gelmedi gitti.Açık ara siyasi olarak en iyi filmdir.Kod adı koz dediğin gibi becerememişler olmamış.Diyalogları pana yazım grubunun yazdığı diyaloglardan bile beter.Aksiyon yok heyecan yok gizem yok kurgu yok yok oğlu yok
Aga Bahadır Raci olmadan sinema filmi bekleme ha olur ama bizim pana yazım grubu beceremez.Gladio nun Racinin kaleminden çıktığı belliydi.
Son olarak Gladio Iraktan daha iyi film bence aga kabul edelim![]()
Irak ı nasıl izlemedim aga sinemada yer bulamamıştık hatta 1 hafta 2 hafta sonra yer bulmuştukla olm dalga mı geçiyon ne gladiosu ya ırakla kıyaslamayın sıradan bi vadi bölümü gibidir abartmayın
Irak ı izlemedin heralde sen
pana yazım grubunu küçümseme isteseler müthiş film yaparlar
ırakla galdio aynı siklette bile olamaz açık ara ırak tartışmaya kapalıdırIrak ı nasıl izlemedim aga sinemada yer bulamamıştık hatta 1 hafta 2 hafta sonra yer bulmuştuk
Aslında Gladio ile ırak kıyaslanmamalı ırak filistinle karşılaştırılmalı.Gladio abartma aga dizi bölümü kalitesinde değildi açık ara film havası vardı.Koz dizi havasındaydı
![]()
bu bölümden çok ümitliyim) 2 senedir devam eden yüce majeste konusuna anlaşılan sonunda bir açıklık getirecekler
pana filimden ricam lütfen ama lütfen tapınakçılar konusunu basitleştirip ayağa düşürdüğünüz gibi bu konuyu da basite indirgeyip sinirlerimizi zıplatmayın
)))bu konu çok önemli bütün kafalarda ki amon ra yüce majeste hakkındaki soru işaretlerine bir anlamada cevap bulacak .inşaallah çok titiz davranmışlardır .birde şu ahmet yenilmez ustanın vadiye gelişi konusu inşaallah çok gizemli ve heyecan verici bir şekilde işlenir .aynı eskilerde olduğu gibi aslan bey polat ilişkisi yaşarız
))
tamam da onlarda devamlı vurdurup bizlere ölecek hissi verdirip bu işin bokunu çıkarmasınlar yaniiiiiii))))
ayy bu çocuğun kafasını kesseler akif kafasını omuzunun altına alır aynuranın yanına gider dik şunu aynura diye hahahaakif reise birşey olmaz abi boşa heveslenmeyelim derim 🙂
pna ekiden nekadar güzel fragmanlar yapıyormuş şu fragmana bakarmısınız insan brakın 1 haftayı 1 gün bile beklemek işkence gibi geliyorduKurtlar vadisi 3.sezon tanıtım fragmanı
şu fragmanda çalan müziği bilen varmı ben birtürlü hatırlayamadım bu müziğin adı ne🙂https://fav10.net/forum/threads/rekortmen-bölümün-efsanevi-fragmanı.243724/
konuya bakın arkadaşlar böyle bi fragman yok @china_shangai @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @papuleoo @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @ABAY_06 @Master.1000 @vadikızı