haklısın aga bizim malzemeler kuyruk oldu fırana girmeyi bekliyoaga abi bu işlerin uzmanı fırına vereceğini vermiş biz daha dünkü çocuğuz![]()
hemen efenim nasıl arzu buyurursanız öyle tenzip edip mamafi hazırlamaya çalışırızrecep takas kapatın konuyu tamam😉
muhabettin cılkı çıkmadan kapatalım konuyu aga oraya doğru gidiyo çünkühaklısın aga bizim malzemeler kuyruk oldu fırana girmeyi bekliyo![]()
aferim size akıllı çocuklarım benim😉haklısın aga bizim malzemeler kuyruk oldu fırana girmeyi bekliyo
hemen efenim nasıl arzu buyurursanız öyle tenzip edip mamafi hazırlamaya çalışırız![]()
yani aga zaten bende şimdi çıkıcam bi besmele çekip abdest al camiye yürü hadimuhabettin cılkı çıkmadan kapatalım konuyu aga oraya doğru gidiyo çünkü![]()
tamam anne bidaha üzmicez seni 😉aferim size akıllı çocuklarım benim😉
aferim recebim sana aferimyani aga zaten bende şimdi çıkıcam bi besmele çekip abdest al camiye yürü hadi![]()
aga bilerek öyle dedim ya hüsnüyüde yad edelim istedimrecep deli hüsnü gibi konuştun nasıl tenzip buyurursanız efendim falan![]()
onlar pis ben ciciaferim recebim sana aferim
evet bu arada sende camiye gidicenmiaga bilerek öyle dedim ya hüsnüyüde yad edelim istedim
onlar pis ben cici![]()
biz amellerimizi söylemiyoruz ablacım bi bakmışsın ben yokum 😉evet bu arada sende camiye gidicenmi
haklısın ablacım aferim sana bu için öperim senii😉biz amellerimizi söylemiyoruz ablacım bi bakmışsın ben yokum 😉
ya canını sıkma ne olursun o zamanda gelecek inşallahVaay be foruma ilk geldiğimde reyting konusu vardı 70 sayfa falan ne zaman açsam takas tüm foruma karşı vadiyi savunuyordu.O zamaanlar forumda yok intikam geçecek falan denirdi takasta savunurdu.Vadi 15 reyting falan alırdı sonra mematinin katili kim diye forumda konuşurduk falan bölümle ilgili tahmin yapardık son sahnenin nasıl olduğunu falan konuşurduk
Ya şimdi vadi konusunda başka şeyler konuşuyoruzinsan cidden o günleri özlüyor
![]()
ne iş yapıyosun kadir@takas agam yoğun bir tempoda çalışıyorum gündüzleri yazmaya fırsatım olmuyor 🙂
boşver abla çlışıyoz işte bir yerdene iş yapıyosun kadir
Teşekkür ederim aga daha önceden dedim mi bilmiyorum demediysem kusura bakma aklimda yazdm diye kalmış