Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya arkadaş bunlar adamı çileden çıkarır bi fragman vermediler gitti lanet olsun ya lanet olsun

Raci Şaşmaz'ın ayrılmasıyla ne kadar gereksiz insanlar varsa Pana Film'de toplanmış.. bence diziden çok, Pana Film'de genel ve ciddi şekilde sorunlar var. Burda ki sorunlarda otamatikmen diziye de yansıyor. Necati Şaşmaz bu işi iyi kötü bir yere götürürdü.. bunu sezon başında zaten ıspatladılar.. fakat bana göre şuan ki ekib dizinin akıbeti ile zerre kadar ilgilenmiyor.. ve malesef Necati Şaşmaz'da iyi niyetliği ile bu ekibin içinde boğulup gidecek.

Tapatalk 2

Raci Şaşmaz'ın ayrılmasıyla ne kadar gereksiz insanlar varsa Pana Film'de toplanmış.. bence diziden çok, Pana Film'de genel ve ciddi şekilde sorunlar var. Necati Şaşmaz bu işi iyi kötü bir yere götürürdü.. bunu sezon başında zaten ıspatladılar.. fakat bana göre şuan ki ekib dizinin akıbeti ile zerre kadar ilgilenmiyor.. ve malesef Necati Şaşmaz'da iyi niyetliği ile bu ekibin içinde boğulup gidecek.

Tapatalk 2
Pana Filmde egosu yüksek olan çok insan var.İzleyiciyi küçük görmeleri de çabası.

Raci Şaşmaz'ın ayrılmasıyla ne kadar gereksiz insanlar varsa Pana Film'de toplanmış.. bence diziden çok, Pana Film'de genel ve ciddi şekilde sorunlar var. Burda ki sorunlarda otamatikmen diziye de yansıyor. Necati Şaşmaz bu işi iyi kötü bir yere götürürdü.. bunu sezon başında zaten ıspatladılar.. fakat bana göre şuan ki ekib dizinin akıbeti ile zerre kadar ilgilenmiyor.. ve malesef Necati Şaşmaz'da iyi niyetliği ile bu ekibin içinde boğulup gidecek.

Tapatalk 2
Noktasına kadar katılıyorum. Adamlar bütün ağırlığı yeni diziye verdiler Vadi de nasıl olsa 7-8 reyting alıyor diye saldılar. 5 reytinge düşüp kanaldan uyarı gelince akılları başlarına gelir.

Aklıma 10.sezon bölümleri geldi.Mematinin katilinin aranması başlı başına bir gizemdi.Önce Yaşar ağa ve örgüt yaptı dedik sonra Adil bey oldu bir anda katil ordan faruk bey ve sonra sencer.Şurdaki akıl oyunlarına ve ters köşelerine bakar mısınız.Senaristler Nazife Annenin ölümünü de keşke böyle kullansalar diyecem de maalesef bizim senaristlerde o yetenek yok.Onlar ancak Sagir Akif kovalamacası Cahitin başrol gibi davranması ve Elifin okuluyla ilgili meseleleri bizlere anlatsınlar.Hanedanlar dediler sezon bitti halen bir gelişme yok :(