Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Fragman nerde kaldı arkadaş ya bunlar nasıl iş yapıyolar saldım çayıra mevlam kayıra.

Vadi Bu hafta Var..Ancak Fragman kasetinde bi sorun oluştu..Sorun Giderilmeye çalışılıyor.Sorun giderilince fragman yayina sunulacaktir!

aga inan bizde bir şansızlık var artık birileri büyü falan mı yaptı diye düşünüyorum bu kadar olur ya her şeyimiz ters gidiyor @34rcp44 @sürgünüm
aga büyü filan değilde eskisi gibi değil artık millette bi uyuşukluk var necati abide tek başına yetişemediği için herkes istediği gibi at koşturuyo hepsi gevşek yoksa durum şimdi böyle olmazdı

aga büyü filan değilde eskisi gibi değil artık millette bi uyuşukluk var necati abide tek başına yetişemediği için herkes istediği gibi at koşturuyo hepsi gevşek yoksa durum şimdi böyle olmazdı
aga bölüm koymasalar tamam da bak açıklamayı sen verdin kasette arıza oluşmuş bu kadarınıda kimse yapmaz aga o kadar da değil adam fragmanı niye geciktirsin durduk yere kendi üstüne tepki çeksin yok arkadaş kesin büyü falan yaptılar

aga bölüm koymasalar tamam da bak açıklamayı sen verdin kasette arıza oluşmuş bu kadarınıda kimse yapmaz aga o kadar da değil adam fragmanı niye geciktirsin durduk yere kendi üstüne tepki çeksin yok arkadaş kesin büyü falan yaptılar
aga bu bir örnek bu açıklamayı onların yapması lazım işleri bize eziyet çektirmek başka bişey değil

Raci-Bahadir-Cuneytten supheleniyorum ben :)