aga büyü filan değilde eskisi gibi değil artık millette bi uyuşukluk var necati abide tek başına yetişemediği için herkes istediği gibi at koşturuyo hepsi gevşek yoksa durum şimdi böyle olmazdı
aga bölüm koymasalar tamam da bak açıklamayı sen verdin kasette arıza oluşmuş bu kadarınıda kimse yapmaz aga o kadar da değil adam fragmanı niye geciktirsin durduk yere kendi üstüne tepki çeksin yok arkadaş kesin büyü falan yaptılaraga büyü filan değilde eskisi gibi değil artık millette bi uyuşukluk var necati abide tek başına yetişemediği için herkes istediği gibi at koşturuyo hepsi gevşek yoksa durum şimdi böyle olmazdı
aga bu bir örnek bu açıklamayı onların yapması lazım işleri bize eziyet çektirmek başka bişey değilaga bölüm koymasalar tamam da bak açıklamayı sen verdin kasette arıza oluşmuş bu kadarınıda kimse yapmaz aga o kadar da değil adam fragmanı niye geciktirsin durduk yere kendi üstüne tepki çeksin yok arkadaş kesin büyü falan yaptılar
aga şu hayatta o kadar sıkıntımız var bir de vadi bizi strese sokuyo hayret yaaga bu bir örnek bu açıklamayı onların yapması lazım işleri bize eziyet çektirmek başka bişey değil
Raci-Bahadir-Cuneytten supheleniyorum benaga bölüm koymasalar tamam da bak açıklamayı sen verdin kasette arıza oluşmuş bu kadarınıda kimse yapmaz aga o kadar da değil adam fragmanı niye geciktirsin durduk yere kendi üstüne tepki çeksin yok arkadaş kesin büyü falan yaptılar
aga sıkıntıya girmeye gerek yok şahsen artık ben girmiyorum zaten bu sezondan da ümidimi kestimaga şu hayatta o kadar sıkıntımız var bir de vadi bizi strese sokuyo hayret ya![]()
olabilir aga özelliklede bahadır dan herşeyi beklerimRaci-Bahadir-Cuneytten supheleniyorum ben![]()
İyi geceler agaolabilir aga özelliklede bahadır dan herşeyi beklerim
agalar iyi gecelr ben çıkyorum 🙂
Senin için bu bölümler güzel gidiyodurÖzlemişim agalarımı..
Biraz Vadi muhabbeti yapmak gerek.
kesin mi acaba kim dedi bunuVadi Bu hafta Var..Ancak Fragman kasetinde bi sorun oluştu..Sorun Giderilmeye çalışılıyor.Sorun giderilince fragman yayina sunulacaktir!
Aynen, Benim Tarzlık.Senin için bu bölümler güzel gidiyodur![]()
bizim kaynak verdi bu bilgiyikesin mi acaba kim dedi bunu
bu kaynak doğrumu yani güvenilir demibizim kaynak verdi bu bilgiyi
Ne derse cikiyorbu kaynak doğrumu yani güvenilir demi