evet %90 doğrubu kaynak doğrumu yani güvenilir demi
evet %90 doğrubu kaynak doğrumu yani güvenilir demi
tmm tşkler bilgi için umarım çok sormamı yanlış anlamadınızevet %90 doğru
süper cnm tmmNe derse cikiyor![]()
estağfurullah niye yanlış anlimki sorabilirsiniztmm tşkler bilgi için umarım çok sormamı yanlış anlamadınız
emin olmak istedimde😉
süper cnm tmm
Miy miy adamlarFragman hazırlamak çok zor herhalde![]()
Fragman yalan oldu
Hadi bölüm süper olsun fragman çıkmasın o da yok.bunlardan bi halt olmaz abi her hafta bize bunu ispat ediyolar.
ya aga bölümde olmasın 1 hafta bekliyelim ama ondan sonraki haftada tırt oluyo yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakalHadi bölüm süper olsun fragman çıkmasın o da yok.
Bu Pana bize o kadar hayal kırıklığı yarattı ki bünye alışıyor artıkya aga bölümde olmasın 1 hafta bekliyelim ama ondan sonraki haftada tırt oluyo yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal![]()
Pana Filmde egosu yüksek olan çok insan var.İzleyiciyi küçük görmeleri de çabası.Raci Şaşmaz'ın ayrılmasıyla ne kadar gereksiz insanlar varsa Pana Film'de toplanmış.. bence diziden çok, Pana Film'de genel ve ciddi şekilde sorunlar var. Necati Şaşmaz bu işi iyi kötü bir yere götürürdü.. bunu sezon başında zaten ıspatladılar.. fakat bana göre şuan ki ekib dizinin akıbeti ile zerre kadar ilgilenmiyor.. ve malesef Necati Şaşmaz'da iyi niyetliği ile bu ekibin içinde boğulup gidecek.
Tapatalk 2
En büyük örnek Mehmet Canpolat..Pana Filmde egosu yüksek olan çok insan var.İzleyiciyi küçük görmeleri de çabası.
Noktasına kadar katılıyorum. Adamlar bütün ağırlığı yeni diziye verdiler Vadi de nasıl olsa 7-8 reyting alıyor diye saldılar. 5 reytinge düşüp kanaldan uyarı gelince akılları başlarına gelir.Raci Şaşmaz'ın ayrılmasıyla ne kadar gereksiz insanlar varsa Pana Film'de toplanmış.. bence diziden çok, Pana Film'de genel ve ciddi şekilde sorunlar var. Burda ki sorunlarda otamatikmen diziye de yansıyor. Necati Şaşmaz bu işi iyi kötü bir yere götürürdü.. bunu sezon başında zaten ıspatladılar.. fakat bana göre şuan ki ekib dizinin akıbeti ile zerre kadar ilgilenmiyor.. ve malesef Necati Şaşmaz'da iyi niyetliği ile bu ekibin içinde boğulup gidecek.
Tapatalk 2