vadiye acayip bir yeni karekter gelecek ortalığı epey karıştıracak
yok aga bu adam neci bilmiyorum 🙂![]()
bu adamımı diyosun aga
off be heycanlandım aga İnşallah felaket psikopat bişey olur@takas aga şöyle söyleyeyim acayip psikopat bir karekter gelecekmiş 🙂
inş aga böyle bir karektere ihtiyaç varoff be heycanlandım aga İnşallah felaket psikopat bişey olur![]()
aga raskoln den haber var mı adam toz oldu resmen böyle sevilen isimlerin adeta yok edilmesi çok sinir ediyor insanıinş aga böyle bir karektere ihtiyaç var
aga ben daha geçen sordum bir sıkıntı yokmuş yer almaya devam edecekmişaga raskoln den haber var mı adam toz oldu resmen böyle sevilen isimlerin adeta yok edilmesi çok sinir ediyor insanı
ne alaksı var herkes istediğini yazar benim ona asla itirazım olamaz@china_shangai abi ben öyle yazdığımı düşünmüyordum amma sen öyle düşündüysen hiç yazmadım say 🙂
ABİ sen ne yazarsan kabulüm katılmayabilirim o ayrı konu emin ol şu güne kadar senin hiçbir sözüne alınmadım çünkü senin niyetini biliyorum haa vadi hakkındaki yorumlarına katılmam onu da söylerim senin yorumlarını hep görmeyi beklerim bekliyorum ona göre yani😀ne alaksı var herkes istediğini yazar benim ona asla itirazım olamaz)) her düşünce saygı değerdir ama konu vadi yazanda sen olunca dahada dikkkat etmek istiyorum.çünkü vadi konusunda seninle anlaşamıyoruz .vadi hakkında yazdıkların bana çok ütopik geliyor .vadiyi yermeye kıyamadığın gibi sanki herşey yerli yerindeymiş gibi methiyeler dizmen ,bana sanki büyük haksızlık yapılıyormuş edası veriyor , buna karşın benimde sana yazarken kelimeleri boğazıma diziyor sonrada diyorum ki boşver ya herşey fani dostluklar, kardeşlikler kalıcı diyip sükut ediyorum
))) artık bundan sonraki tavrımda bu yönde olacak
hiçbirşey beşerden kıymetli deil özelliklede diziler
Oha 😱 gerçekse varya olay oluragalar haberi gördünüz mü süleyman çakırın dizisi yapılacakmış senaristler bahadır ve cüneyt![]()