Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Google reklamlarıda alabilirsin, hadi inşallah. Ama çeşitliliği artırman lazım. :)
Daha hala siteyi tam olarak oturtamadım, birkaç yazar arkadaş daha var ama yazmadılar hiç :( Çeşitliliği bu yüzden arttıramıyorum yoksa şuanda oturmuş bir sistem vardı. Neyse ki önümde epey zaman var :D

tilki andrei 3 bölümde oynamadı tilki andrei vadiye 82.bölümde giriş yaptı ve 86.bölüm olans sezon finalinde boy gösterdi en son yanı 82,83,84,85 ve 86 olmak üzere tam 5 bölümde rol aldı 🙂🙂🙂

ayrıca ben tilki andreiyi rezil olduğunu düşünmüyorum eski vadidede çok az rol alıyordu 5 bölüm oynamasına rağmen toplam tüm dakıkaları çok kısa süre tutuyor
pusudada öyle yanı tilki andrei sadece icraat yaparken görünüyor boş sahnelerde görünmüyor oyüzden seviliyor zaten

eski vadide önce kendine çalısan o kadını öldürmüştü sonra rus konseyine meydan okumustu akrep bekiri öldürmüştü samurelin ölmesini sitiyordu öylede oldu polata meydan okudu ve adamalrını öldüürp gitmişti

aaa gelelim pusu dönemine burdada yine icraatlarda rol alıyor sadece
adamlarını piskopat gibi çok kolay öldürebliyor tüfek denemek için öldürmüştü sonra brandon la iş birliği yaptığını gördük daha güclü olarak vadiye döndü kaçırılan adamını gitti aldı baltazarları ise kullanıyor baltazarla çalısmıyor baltazar tilkinin adamı yanı türkiyede onalrı kullanıyor sonra raskolnu vuralak tekrar icrratla karşımıza çıktı banka soydu tamam erhan vurdu ama altınları falan kaptırmadı bence altınlarla silahları takas etmişti altınalr artık tilkiyi iliglendirmiyorki silahlarına cahitler ulaşamadı sonucta yine tilki kaarlı çıktı bu adam ne istiyorsa yapıyor polatlar engel olamıyor cahitide kaçıran tilki andrei büyük ihtimal
sadece polatla karşılaşması eksik bence cahiti kaçıran tilkiyse zaten polata tekrar meydan okuma sahneside gelicek 🙂🙂🙂
Kendin bile diyorsun bunları bunları yaptı pusu da bu icraatlerin hangisinin yapabildi Allah aşkına sadece banka başka birşey yapamadı.Adamlarını vurması çok büyük icraat.Raskolnü öldüremedi falan filan uzayıp gider

Kendin bile diyorsun bunları bunları yaptı pusu da bu icraatlerin hangisinin yapabildi Allah aşkına sadece banka başka birşey yapamadı.Adamlarını vurması çok büyük icraat.Raskolnü öldüremedi falan filan uzayıp gider
ayyyyy eleştiri yapıyorum eleştiri yapıyorum diye şikayet ediyorsunuz bu seferde ilkd efa bir koruyayım dedim bu seferde korumaktan dolayı şikayet alıyorum sizi nasıl memnun edicez beee :F:F:F:F

ahhh ben en iyi eleştiri yapan yapıma geri döneyim korumak falan benim yapıma uymuyor cidden ben eski eleştiri moduma geri dönüyorum :F:F:F

ayyyyy eleştiri yapıyorum eleştiri yapıyorum diye şikayet ediyorsunuz bu seferde ilkd efa bir koruyayım dedim bu seferde korumaktan dolayı şikayet alıyorum sizi nasıl memnun edicez beee :F:F:F:F

ahhh ben en iyi eleştiri yapan yapıma geri döneyim korumak falan benim yapıma uymuyor cidden ben eski eleştiri moduma geri dönüyorum :F:F:F
Aynen koruma modu sana pek gitmiyor :A

çağlar sise geri döndü
10308744_1709040042655741_2179744050113613383_n.png

çiğdem çok doğru bir analiz yapmışsın tilki konusunda yazdıklarına tamamen iştirak ediyorum :D

C

Son düzenleme:
haklsın aga bende böyle düşünüyorum:X

@takas aga hazır ol bu hafta muhteşem bir bölüm gelicek
hazırım zaten aga vadi demek mükemmellik demektir beklentim her zaman öyle talihsiz bi 4 bölüm yaşadık gerçekten kötüydü ama bundan sonra coşacaz dikkattttttt

10385483_761370583978193_1570282457137200313_n.jpg

eskilerden ustam ve hayranları

vadiye acayip bir yeni karekter gelecek ortalığı epey karıştıracak

Bir an kendime diyorum ulan bütün gün Vadi Vadi Vadi başka yaptigimiz bir şey yok ne seviyoruz biz Vadiyi be ama onlar bizim dusundugumuzun grami kadar dusunmuyorlar