Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas aga şöyle söyleyeyim acayip psikopat bir karekter gelecekmiş 🙂

vadiye acayip bir yeni karekter gelecek ortalığı epey karıştıracak
10428549_1709042625988816_2579033937368920055_n.jpg

bu adamımı diyosun aga

244. Bölümü az önce izledim.. gerçekten güzel bir bölüm olmuş. Demek ki isteyince oluyormuş.. Fehmi'nin klasik görüşmeleri ve bazı 'gereksiz' uzatmalar haricinde iyi bir bölüm yazılmış ve çekilmiş.. Sagir'in yaşlı teyze ile macerası bölüme ayrı bir renk katmış.. Sagir zaten kendi başına bir efsane.. yer alan teyze ile torun da oyunculuk anlamında tam not aldılar benden.. yaklaşık 237. Bölümden beri senaryoda bir ilerleme yoktu.. 244. Bölümle senaryoda ilk kez bir ilerleme oldu.. bölümün sonuna doğru Cahit üzeri yapılan gizem bölümü heycanlı kıran faktörlerden.. Armagedon'dan aldığımız heycanın yüzde birini lion timinden alamıyorum.. senaryo bu timi o kadar basit işliyor ve sağolsun bizim Cast direktörü de buna yakışır bir şekilde timi çoluk çocukla doldurarak işi iyice komedi haline getiriyor.. Pusat, Baltazar ve Settar senaryosunun olmaması ile ortaya izlenebilinir bir bölüm çıkmış. Ve bölümün en can alıcı kısmı Nazife anneye vedamız oldu.. Necati Şaşmaz'a söylenecek birşey yok zaten.. adam yaşattı resmen tüm duygularını bizlere.. rol icabi de olsa, adam son 12 yılda gerçekten büyük çemberlerden geçti.. ve morg da yine tüm gerçekliği ile içini döktü. Son 2 haftadır Vadinin ilk bölümlerini takib ediyorum.. ve ne tesadüf ki, bundan tam 12 yıl önce Nazife anne oğlunu (Ali Candan) kaybediyor ve bugün 12 yıl sonrasında Polat annesini.. adam Vadide Erhan'la birlikte tek kaldı.. etrafında bulunan tüm oyuncular sonradan gelme.. kamera arkasını da değerlendirirsek gerçekten de artık yanlız kaldığını söyleyebiliriz.
Dilerim bu beş kardeş er yada geç aralarında ki soruları çözer ve barışırlar..

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Zaten dizi Cahit-Fehmi özel hayatı, Settar-Zülfikar-2 karı dörtlemi, Polatın ailesinin yok oluşu, Elifin eğitim problemleri üzerinden devam ediyor. Sen ana hikayenin ilerlemesini bekle:)))

Ana hikaye neydi? Hanedanlar. Ben Hanedanlar konseptini duyunca yine, oha-falan oldum.. Ama hikaye ilerleyemedi. Amon geldi, Polata Ra-lık, yani Tanrılık vermek istediğini dedi. Hani "Tanrılarla savaşmak için Tanrı olcan" mantığı. Sevincimden evde 60 şınav çektim o an. Polat ne yaptı? Menemen yaptı. Biz de "dostluk, kardeşlik, oleyyyyy)))))" diye sevindik. Ula* adama Tanrılık teklif ettiler, yani "Tanrılar Savaşı" konsepti izleye bilirdik, sen hala onların menemen yeyişine sevin.

Senaryo ekibine bu konular üzerinde yoğunlaşan usta elemanlar almış olsalardı 2014-2015 sezonu Türk ve Dünya dizi tarihine "Tanrılar Savaşı" konseptiyle adını kazıyacaktı. ve muhteşem bir sezon olarak tarihe geçebilirlerdi.ama onlar bu haklarını yukarda bahsedilen çapsız karakterlerden yana kullandıkları için 12 yıllık çınarı ele güne rezil ettiler

kendi yorumumuda katarak sizlerle paylaşmak istedim .:D bu sezon ancak bu kadar güzel özetlenebilir .bize en başta ne vaad ettiler,gelinen son kertede yaşatıkları nelerdir:(:(:(.herşey apaçık ortada .ilk kanal d de yayınlanan tanıtım aklıma geldi ve orada polatın hanedanlar hakkındaki kelamları ne kadar da çok heyecanlandırmıştı bizleri. demek ki hepsi aldatmacaymış ağzımıza bir parmak balı sürüp amacları bizlere settar pıtbul akif ve diğer gereksizleri reva görmekmiş.:((( çok acı. DEMEK Kİ pana filim hilale ambere çalışan gereksiz ve boşta gezen karakterlere iş dağıtan iyilik sever hayır kurumuymuş.:)))) biz buna kendi ayağına sıkmak diyoruz kendi kendilerini resmen imha ettiler üstüne de tüy diktiler :D

Son düzenleme:
@-KADİR- bu yorumuna ne yorum yapacağıma karar veremedim :))) baya bir destansı yazı hazırladım sonrada sildim seni severim kalbini kırmamak adına kendimden vazgeçtim:(:(:( çünkü kendi adıma yorumun dalga geçer gibi ,kafa bulur gibi bir yorum olmuş :( onun için sükut en hayırlısı :)

@china_shangai abi ben öyle yazdığımı düşünmüyordum amma sen öyle düşündüysen hiç yazmadım say 🙂

Son düzenleme:
@china_shangai abi ben öyle yazdığımı düşünmüyordum amma sen öyle düşündüysen hiç yazmadım say 🙂
ne alaksı var herkes istediğini yazar benim ona asla itirazım olamaz :))) her düşünce saygı değerdir ama konu vadi yazanda sen olunca dahada dikkkat etmek istiyorum.çünkü vadi konusunda seninle anlaşamıyoruz .vadi hakkında yazdıkların bana çok ütopik geliyor .vadiyi yermeye kıyamadığın gibi sanki herşey yerli yerindeymiş gibi methiyeler dizmen ,bana sanki büyük haksızlık yapılıyormuş edası veriyor , buna karşın benimde sana yazarken kelimeleri boğazıma diziyor sonrada diyorum ki boşver ya herşey fani dostluklar, kardeşlikler kalıcı diyip sükut ediyorum:)))) artık bundan sonraki tavrımda bu yönde olacak :) hiçbirşey beşerden kıymetli deil özelliklede diziler

Son düzenleme:
ne alaksı var herkes istediğini yazar benim ona asla itirazım olamaz :))) her düşünce saygı değerdir ama konu vadi yazanda sen olunca dahada dikkkat etmek istiyorum.çünkü vadi konusunda seninle anlaşamıyoruz .vadi hakkında yazdıkların bana çok ütopik geliyor .vadiyi yermeye kıyamadığın gibi sanki herşey yerli yerindeymiş gibi methiyeler dizmen ,bana sanki büyük haksızlık yapılıyormuş edası veriyor , buna karşın benimde sana yazarken kelimeleri boğazıma diziyor sonrada diyorum ki boşver ya herşey fani dostluklar, kardeşlikler kalıcı diyip sükut ediyorum:)))) artık bundan sonraki tavrımda bu yönde olacak :) hiçbirşey beşerden kıymetli deil özelliklede diziler
ABİ sen ne yazarsan kabulüm katılmayabilirim o ayrı konu emin ol şu güne kadar senin hiçbir sözüne alınmadım çünkü senin niyetini biliyorum haa vadi hakkındaki yorumlarına katılmam onu da söylerim senin yorumlarını hep görmeyi beklerim bekliyorum ona göre yani😀

10952140_691451927638157_2567737810380023764_n.jpg

yasinin bakışlar mematiye benziyor :D

245.bölüm veya 246.bölüm yeni lion timi komutanı Türkiye'ye gelecek ve Türkiye yi kana bulayacak
işte yeni komutan;

10393972_10205901826567166_3508989975036849728_n.jpg

Pana Film şu anda var gücüyle kara kutuya çalışıyor farkettiyseniz agalar.Eğer tutarsa Vadi bitebilme gibi bir ihtimali var :( bana kalırsa bu sezon final yapsın ardından bir sinema filmi sonra 1 sezon ara ve bomba gibi kadroyla yeniden dönüş.

agalar haberi gördünüz mü süleyman çakırın dizisi yapılacakmış senaristler bahadır ve cüneyt :(