Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga başka icraatlarıda var da senaristler tilki yi şimdiye kadar sakladılar her şeyi tüketmek istemiyorlar tilki bu 9 bölümde o kadar aktif olsa ve her işinde başarılı olsa o zaman polat ın ve ekibinin karizması çizilmez mi o yüzden tiki nin de başarrısızlıklarını illaki görecez bunun dengesini iyi ayarlamaları lazım bunu yaparkende karekterin havası bozulmamalı​
Neyi kimi tüketmekten bahsediyon kadir:)))) vadi tükeniyor sen hala senaristlerin tilkiye rol yazmamasını savunuyorsun😉))) bazen enteresan yorum yapıyon vesselam😉))

aga başka icraatlarıda var da senaristler tilki yi şimdiye kadar sakladılar her şeyi tüketmek istemiyorlar tilki bu 9 bölümde o kadar aktif olsa ve her işinde başarılı olsa o zaman polat ın ve ekibinin karizması çizilmez mi o yüzden tiki nin de başarrısızlıklarını illaki görecez bunun dengesini iyi ayarlamaları lazım bunu yaparkende karekterin havası bozulmamalı
Neyi kimi tüketmekten bahsediyon kadir:)))) vadi tükeniyor sen hala senaristlerin tilkiye rol yazmamasını savunuyorsun😉))) bazen enteresan yorum yapıyon vesselam😉))
vadi nin tükendiği falan yok abi sen rahat ol senin hoşuna gitmiyor olabilir ben kendimce açıklama yapıyorum işte 😀

vadi nin tükendiği falan yok abi sen rahat ol senin hoşuna gitmiyor olabilir ben kendimce açıklama yapıyorum işte 😀
Aynen aga bence de vadi gibi bir dizi bir iki yıl iyi değil diye ( bana göre iyi :) ) bitmez bence en az iki üç yıl daha rahat oynar hemde sağlam senaryo ile oynar.

Aynen aga bence de vadi gibi bir dizi bir iki yıl iyi değil diye ( bana göre iyi :) ) bitmez bence en az iki üç yıl daha rahat oynar hemde sağlam senaryo ile oynar.
aynen öyle aga yeter ki necati abiye bir şey olmasın onun haricinde vadi bitmez 😀

Eski vadiden arşiv oluşturacaktim PC nakavt oldu :(
bende onu yapacam ilerde full bölümler müzikler sinema filmleri hepsi müthiş bi kurtlar vadisi arşivi düşünüyorum

bu arada tilki yorumuna kesinlikle katılmıyorum siz tilkiyi ne sanıyorsunuz bilmiyorum adam hala aynı karizmasında adamı tövbe haşa ilah yapıyorsunuz nerdeyse yapmayın aga
3 bölüm oynaıp kaçıp gitti efsane oldu şimdi de çizgisini hiç bozmadan devam ediyor daha savaş yeni başlıyor kadir diyeceklerimi her zamanki gibi demiş zaten imzamı atıyorum

bu arada bakalım pana reyting hamleleri yapacak mı gerçi ne yapabilirler ki nazife anne ölüyor düşüyoruz adamların da işi zor

bende onu yapacam ilerde full bölümler müzikler sinema filmleri hepsi müthiş bi kurtlar vadisi arşivi düşünüyorum

bu arada tilki yorumuna kesinlikle katılmıyorum siz tilkiyi ne sanıyorsunuz bilmiyorum adam hala aynı karizmasında adamı tövbe haşa ilah yapıyorsunuz nerdeyse yapmayın aga
3 bölüm oynaıp kaçıp gitti efsane oldu şimdi de çizgisini hiç bozmadan devam ediyor daha savaş yeni başlıyor kadir diyeceklerimi her zamanki gibi demiş zaten imzamı atıyorum

bu arada bakalım pana reyting hamleleri yapacak mı gerçi ne yapabilirler ki nazife anne ölüyor düşüyoruz adamların da işi zor
Aga 13 bölüm iindirdin ama bozuldu

Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölüm HD

izlenme sayısı;
643.227

Kurtlar Vadisi Pusu 244. Bölüm HD

izlenme sayısı;
643.227

B8sz5hECYAEOUeF.jpg:large

B8ntJbXCEAAie-J.jpg:large

B8s0ofcCQAAcgRA.jpg:large

B8stsO6CEAAsTZd.jpg:large

B8styMeCMAAyTga.jpg:large

aga bu durumdan nasıl çıkacaz vadiyi çok zor günler bekliyor farkındasın demi reyting anlamında diyorum
aga bu reytingler artmaz ben ümidi kestim hiç beklentiye girmemize gerek yok sana şöyle söyleyeyim bence bir operasyon olacak benim tek ümidim bu ondan sonra reytingler biraz daha normale döner eğer bu operasyon olmazsa işimiz zor reyting önemli değil diyoruz ama vadinin devam etmesi içinde reyting en önemli olay

aga bu reytingler artmaz ben ümidi kestim hiç beklentiye girmemize gerek yok sana şöyle söyleyeyim bence bir operasyon olacak benim tek ümidim bu ondan sonra reytingler biraz daha normale döner eğer bu operasyon olmazsa işimiz zor reyting önemli değil diyoruz ama vadinin devam etmesi içinde reyting en önemli olay
bizim o operasyonu bekleyecek kadar vaktimiz olmayabilir aga bişeyler yapılması lazım mutlaka

bizim o operasyonu bekleyecek kadar vaktimiz olmayabilir aga bişeyler yapılması lazım mutlaka
aga ne yapabilirsin ki saçma sapan işler oluyor bunun ötesi yok en basit düz mantıkdır öldürürsün birilerini artış yaşarsın vadide ki koca çınarlar çıktı bir etksi olmadı ne yapacaklar ki pana ya da birşey diyemiyorum sansayonel transferde yaptılar olmadı resmen vadiyi bu sistemde doğruyorlar aga