Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ya kardeşim polat kaza geçirdi adamın bu bölümde oynaması bile büyük şans adamlarında suçu yok ama ben inanıyorum dizi önümüzdeki haftalar reytinglerde belli bir yükselme olacak zaten abdülhey dönecek diyorlar

bu reytingler benim canımı acayip sıkıyor ya vadi kötü olsa hiç emek verilmese falan insana koymaz yine üzülürsün ama suçu kendinde ararsın
yav müthiş senaryo var müthiş kaliteli bölümler heycan var aksiyon var herşey var geçen sezona bin çeker ama niye bu reytignleri alıyoruz mantıklı bi açıklama bulamıyorum
acaba kanalda mı sorun var anlayamıyorum

bu reytingler benim canımı acayip sıkıyor ya vadi kötü olsa hiç emek verilmese falan insana koymaz yine üzülürsün ama suçu kendinde ararsın
yav müthiş senaryo var müthiş kaliteli bölümler heycan var aksiyon var herşey var geçen sezona bin çeker ama niye bu reytignleri alıyoruz mantıklı bi açıklama bulamıyorum
acaba kanalda mı sorun var anlayamıyorum
Ben dedim aga Atv den ayrilmamaliyiz diye

10177483_744806608902429_8594937878757201115_n.jpg

10177483_744806608902429_8594937878757201115_n.jpg

Vay be hadi hayirlisi vadinin dusuk reytingleri herkesin istihani kabartmis hayirlisi olsun

abi bu işe çözüm bulmaları lazım ya vadi tarihinin en düşük sezonu aralık ayına geldik 8 reytign zor alıyoruz inanılcak gibi değil
Ben bununla ilgili cozum onerimi dort bes sayfa evvel ysptim paraya biraz daha kiyip cok sukseli iki transfer yapmalari lazim ve bu hanedanlar konusuna tam gaz devam etmeleri lazim usta iki haftaya sahalara donus yapacaktir su baltazar ve yanindaki siskodan kurtulmak lazim settar agayida daha iyi kullanmak lazim aslinda muthis bir oyuncu artik sokaklar devri cakirla kapandi bunu pusatla devam ettirmenin hicbir yarari yok pusatida polatin yanina soksunlar

Ben bununla ilgili cozum onerimi dort bes sayfa evvel ysptim paraya biraz daha kiyip cok sukseli iki transfer yapmalari lazim ve bu hanedanlar konusuna tam gaz devam etmeleri lazim usta iki haftaya sahalara donus yapacaktir su baltazar ve yanindaki siskodan kurtulmak lazim settar agayida daha iyi kullanmak lazim aslinda muthis bir oyuncu artik sokaklar devri cakirla kapandi bunu pusatla devam ettirmenin hicbir yarari yok pusatida polatin yanina soksunlar
ne transferi abi andy garcia geliyor bişey olmuyor oyuncuların hiçbir yararı olmaz feriştahı gelse etki etmez bence çözüm başka yerlerde aranmalı aslında vadide herşey süper millet oturup kocamın bilmem neyi falandır filandır izlemez bu dizilerin reytingi en az 4-5 tir ötesi yok
vadinin 8 lerde sürünmesini kabul edemiyorum abi ya adama koyuyor