Polat Şaşmaz
Favori Üye
Yakinda kokusu cikaraga olabilir zira vadinin bu düşüşünün mantıki hiçbir gerekçesi yok
kabul edilir bi yanı yok aga tabi ki kabul etmiyoruz kışa geldikçe reytingler düşüyor bu ne saçmalık yaEn başta söyleyeyim ben bu reytinglere güvenmiyorum , vadinin bu reytinglerde kaldığınıda kabul etmem söz konusu olamaz.
evet aga bu yapılmalı senin de söylediğin gibi peş peşe full aksiyonlu bölümler yapılmalı zaten kış geliyor hava şartları bozulacak aksiyon sahneler ister istemez azalcak bu kartı oynamalıyız kıytırk kaçak ta bile vadiden çok aksiyon var , zaten bu işin uzmanı vadidir öyle dozunda verir ki o sahnelerin zevki kaçmaz,abi oyuncudan ziyade kadirin de dediği gibi aksiyon 1.planda olmalı reyting için şart bu yapacak bişey yok @china_shangai
@-KADİR- aga içimdekileri yazmışsın başından sonuna kadar katılıyorum ve çözüm burda bence de
bize göre çok iyi konular tamam da çoğu insan anlamıyor bunları arada ufak ufak sahneler şeklinde vermeleri lazım dün ilk 30-40 dakka gram aksiyon olmadı bi o konuşuyor bi o konuşuyor ilk yarım saat sıkıldım yani vadiyi yarım yamalak izleyen insanlarda olabilir adam 10 dakka izler 20 dakka izler baktı sıkılıyor değiştirir kanalı çünkü bu tür insanlar ne konuştuklarını falan anlamaz aksiyona heycana bakar
dediğin gibi 1 bölüme aksiyonla başlayalım ki izleyiciyi dizide tutsun mesela geçen sene 209.bölüm var baştan sona aksiyon süper zevk almıştım öyle bi kaç bölüm peş peşe gelmesi lazım
aga kaçak ın her yeri aksiyon olsa nolur ya boş ve kuru aksiyon gürkan uygun faktörü dışında kötüevet aga bu yapılmalı senin de söylediğin gibi peş peşe full aksiyonlu bölümler yapılmalı zaten kış geliyor hava şartları bozulacak aksiyon sahneler ister istemez azalcak bu kartı oynamalıyız kıytırk kaçak ta bile vadiden çok aksiyon var , zaten bu işin uzmanı vadidir öyle dozunda verir ki o sahnelerin zevki kaçmaz,
aga kötü olduğunu biliyorum tabi, o yüzden izlemiyorum zaten, basettiğim aksiyonun artırılması durumuhee birde önemli bir nokta bu sezonla ilgili dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum
geçen sezonu beğenmeyen epep insanlar vardı ama her bölümün sonu merakla bitiyordu yani insan off burda biter mi ya diyerek merak ediyordu diğer bölümü
ama bu sezon öyle bi son ya 1 kez olmuştur ya 2 kez
bölüm sonu normal bi yerde bitiyor mesela bu bölüm sonu da öyle oldu polatın çözümlemlerinde bitti kimse merak etti mi sonda ne olacak diye yok sanki bölümü yarıda kesiyolarmış gibi bitiyor bölüm sonları
bu aslında çok önemli bi detay izleyiciyi merak ettireceksin ki diğer haftayı dört gözle beklesin sadece vadiyi izleyenler deil izlemeyip son sahnelerde takılanlarda öbür hafta orda ne olacak bi açayım derken takılıp kalsın
bölüm finallerine özellikle çalışılmalı
aga kaçak ın her yeri aksiyon olsa nolur ya boş ve kuru aksiyon gürkan uygun faktörü dışında kötü
ama dediğin tabi doğru
tuncay abidin hüsnü efsane ötesi olur aga vallahi var ya coştururlaraga kötü olduğunu biliyorum tabi, o yüzden izlemiyorum zaten, basettiğim aksiyonun artırılması durumu, aga birde bize komedi şart vadideki o güzel mizah kayboldu murodan bu yana bu konuda eksik kaldık bunada çözüm şart reçete olarakda ''tuncay - abdidin-hüsnü'' üçlüsü diyorum
zaza da ilk iki sezonunda iyiydi doğru, aga biz bunları söyulüyoruz tamam ama bu sistemde bozukluk var bu reytingleri kesinlikle hak etmiyoruz çıldırıcam cidden birileri dalga geçiyor kocamın ailesi nedir ya vadinin olduğu yerde esamesi okunmaz okunmamalıtuncay abidin hüsnü efsane ötesi olur aga vallahi var ya coştururlar
dediğin gibi komedi yönümüz yok artık murodan sonra zaza dayıyı da unutma aga o da efsane oldu dayını sevimisin ve kulak çekme hareketleriyle
hala bu kulak çekmeyi yapanlar var
zaza dayıdan sonra yok işte
birde şu kgt ye son verilsin nolur ya gıcık oluyorum hepsine ve mekanlarına
adamlarında adamları olsun mesela memati kazım gibi abdülhey ali gibi
ali dedimde ali ve gaye de abdülle yok oldular
bu şekilde olsun mesela erhan çıksın o bebelerin içinden ve bi adamı olsun cahitinde aslında çözüm önerilerim çok ama imkansız şeyler çoğu
hiç sorma aga sen mi ben mi çıldıracakzaza da ilk iki sezonunda iyiydi doğru, aga biz bunları söyulüyoruz tamam ama bu sistemde bozukluk var bu reytingleri kesinlikle hak etmiyoruz çıldırıcam cidden birileri dalga geçiyor kocamın ailesi nedir ya vadinin olduğu yerde esamesi okunmaz okunmamalı
bende aga resmen moralim bozuldu ya en az bir saat toplayamadım sonra abdest falan aldımda kendime geldim,hiç sorma aga sen mi ben mi çıldıracak
kütüphanede ders çalışıyodum sabah malum dün vadiden dolayı hiç çalışmadım saat 10.15 gibi reytinglere baktım resmen moralim dip yaptı ya o kadar bozuldum ki ne çalışma isteği kaldı ne başka bişey insanın canını sıkıyor ister istemez
valla aga ben herşeyi kafaya takıyorum bunun da moral bozukluğu yeni yeni geçiyor İnşallah hak yerini bulurda hakettiğimiz oranları alırız emeklerin karşılığı alınırbende aga resmen moralim bozuldu ya en az bir saat toplayamadım sonra abdest falan aldımda kendime geldim,
amin aga ya çok iyi bölümler izliyoruz vadinin en boş bölümü bu reytinglerden yüksek alırvalla aga ben herşeyi kafaya takıyorum bunun da moral bozukluğu yeni yeni geçiyor İnşallah hak yerini bulurda hakettiğimiz oranları alırız emeklerin karşılığı alınır
ya aga tnt gibi bi kanalda bile bu sezondan yüksek alıyorduk 8 nedir hatta 7 ye düşecez nerdeyse harbiden biri geçen sene böyle olacak dese bana gülerdim vay arkadaş vayamin aga ya çok iyi bölümler izliyoruz vadinin en boş bölümü bu reytinglerden yüksek alır
aga işte biz sıkılmayız anlattıkları hoşumuza gider ama çok uzayınca o kısım sıkar dünde ilk 30 dakka acayip uzattılar sonra şov vardı amaBen ilk yarım saat sıkılmadım nedenseçünkü bu konular tam bana göre
![]()
aga kanalla da ilgili bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum artık bence pek ilgili değil ama sıkıntı nerede onu bilmiyoruz işteya aga tnt gibi bi kanalda bile bu sezondan yüksek alıyorduk 8 nedir hatta 7 ye düşecez nerdeyse harbiden biri geçen sene böyle olacak dese bana gülerdim vay arkadaş vay
aga işte biz sıkılmayız anlattıkları hoşumuza gider ama çok uzayınca o kısım sıkar dünde ilk 30 dakka acayip uzattılar sonra şov vardı ama![]()