Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

geçen sene bu zamanlar 14-15 reyting alıyorduk ne oldu da yarı yarıya düştük

En başta söyleyeyim ben bu reytinglere güvenmiyorum , vadinin bu reytinglerde kaldığınıda kabul etmem söz konusu olamaz.

Dizi için ilk önerim aksiyona önem verilmeli, tamam gizem olsun , derin mevzular olsun, tamam tarih olsun , yalnız bunlar seyirciyi sıkmasın, dün adım gibi eminim polat süha konuşmasından gereksiz boş sahne olarak gören bir ton insan vardı, bence de anlatılanlar ne kadar önemli çok hassa ve faydalı olsalarda işleniş tarzı çok büyük hataydı, bu bir dizi birşeyleri seyirciye öğretme gibi amaç edinilmemeli, artık senaryoyu bu kadar ince yazmaya gerek yok, zira biz bu kadar detayı sevmiyoruz, sıkılıyoruz, aksiyon şart oğlu şart Pusat Tilki Sagir Raskoln kesinlikle etkin olmalı, bir bölümede çatışmayla başlayalım , dakikası uzun sürsün, tabi akif i şişirmektende vazgeçilmeli dünkü bebe gelmiş utanmadan Erhan a Cahit ismiyle hitap ediyor, bu çok can sıkıcı bir durum.
Üstteki yazdıklarım yan unsurlardı asıl olması gereken Polat Alemdar , kardeşim biz onu izlemek istiyoruzbu insanlar hep Polat Alemdar hayranı , tabi otururken değil aksiyonun tam içinde olarak görmek istiyoruz.Bu gelecek bölümler için bir fikirdir şu an bunu söyleyemem zira bunu dersem Necati abiye haksızlık etmiş olurum , müthiş bir özveri gösterip işinin başına döndü helal olsun.

Son düzenleme:
abi oyuncudan ziyade kadirin de dediği gibi aksiyon 1.planda olmalı reyting için şart bu yapacak bişey yok @china_shangai
@-KADİR- aga içimdekileri yazmışsın başından sonuna kadar katılıyorum ve çözüm burda bence de
bize göre çok iyi konular tamam da çoğu insan anlamıyor bunları arada ufak ufak sahneler şeklinde vermeleri lazım dün ilk 30-40 dakka gram aksiyon olmadı bi o konuşuyor bi o konuşuyor ilk yarım saat sıkıldım yani vadiyi yarım yamalak izleyen insanlarda olabilir adam 10 dakka izler 20 dakka izler baktı sıkılıyor değiştirir kanalı çünkü bu tür insanlar ne konuştuklarını falan anlamaz aksiyona heycana bakar
dediğin gibi 1 bölüme aksiyonla başlayalım ki izleyiciyi dizide tutsun mesela geçen sene 209.bölüm var baştan sona aksiyon süper zevk almıştım öyle bi kaç bölüm peş peşe gelmesi lazım

abi oyuncudan ziyade kadirin de dediği gibi aksiyon 1.planda olmalı reyting için şart bu yapacak bişey yok @china_shangai
@-KADİR- aga içimdekileri yazmışsın başından sonuna kadar katılıyorum ve çözüm burda bence de
bize göre çok iyi konular tamam da çoğu insan anlamıyor bunları arada ufak ufak sahneler şeklinde vermeleri lazım dün ilk 30-40 dakka gram aksiyon olmadı bi o konuşuyor bi o konuşuyor ilk yarım saat sıkıldım yani vadiyi yarım yamalak izleyen insanlarda olabilir adam 10 dakka izler 20 dakka izler baktı sıkılıyor değiştirir kanalı çünkü bu tür insanlar ne konuştuklarını falan anlamaz aksiyona heycana bakar
dediğin gibi 1 bölüme aksiyonla başlayalım ki izleyiciyi dizide tutsun mesela geçen sene 209.bölüm var baştan sona aksiyon süper zevk almıştım öyle bi kaç bölüm peş peşe gelmesi lazım
evet aga bu yapılmalı senin de söylediğin gibi peş peşe full aksiyonlu bölümler yapılmalı zaten kış geliyor hava şartları bozulacak aksiyon sahneler ister istemez azalcak bu kartı oynamalıyız kıytırk kaçak ta bile vadiden çok aksiyon var , zaten bu işin uzmanı vadidir öyle dozunda verir ki o sahnelerin zevki kaçmaz,

hee birde önemli bir nokta bu sezonla ilgili dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum
geçen sezonu beğenmeyen epey insanlar vardı ama her bölümün sonu merakla bitiyordu yani insan off burda biter mi ya diyerek merak ediyordu diğer bölümü
ama bu sezon öyle bi son ya 1 kez olmuştur ya 2 kez
bölüm sonu normal bi yerde bitiyor mesela bu bölüm sonu da öyle oldu polatın çözümlemelerinde bitti kimse merak etti mi sonda ne olacak diye yok sanki bölümü yarıda kesiyolarmış gibi bitiyor bölüm sonları
bu aslında çok önemli bi detay izleyiciyi merak ettireceksin ki diğer haftayı dört gözle beklesin sadece vadiyi izleyenler deil izlemeyip son sahnelerde takılanlarda öbür hafta orda ne olacak bi açayım derken takılıp kalsın
bölüm finallerine özellikle çalışılmalı

evet aga bu yapılmalı senin de söylediğin gibi peş peşe full aksiyonlu bölümler yapılmalı zaten kış geliyor hava şartları bozulacak aksiyon sahneler ister istemez azalcak bu kartı oynamalıyız kıytırk kaçak ta bile vadiden çok aksiyon var , zaten bu işin uzmanı vadidir öyle dozunda verir ki o sahnelerin zevki kaçmaz,
aga kaçak ın her yeri aksiyon olsa nolur ya boş ve kuru aksiyon gürkan uygun faktörü dışında kötü :D
ama dediğin tabi doğru

Son düzenleme:
hee birde önemli bir nokta bu sezonla ilgili dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum
geçen sezonu beğenmeyen epep insanlar vardı ama her bölümün sonu merakla bitiyordu yani insan off burda biter mi ya diyerek merak ediyordu diğer bölümü
ama bu sezon öyle bi son ya 1 kez olmuştur ya 2 kez
bölüm sonu normal bi yerde bitiyor mesela bu bölüm sonu da öyle oldu polatın çözümlemlerinde bitti kimse merak etti mi sonda ne olacak diye yok sanki bölümü yarıda kesiyolarmış gibi bitiyor bölüm sonları
bu aslında çok önemli bi detay izleyiciyi merak ettireceksin ki diğer haftayı dört gözle beklesin sadece vadiyi izleyenler deil izlemeyip son sahnelerde takılanlarda öbür hafta orda ne olacak bi açayım derken takılıp kalsın
bölüm finallerine özellikle çalışılmalı

aga kaçak ın her yeri aksiyon olsa nolur ya boş ve kuru aksiyon gürkan uygun faktörü dışında kötü :D
ama dediğin tabi doğru
aga kötü olduğunu biliyorum tabi, o yüzden izlemiyorum zaten, basettiğim aksiyonun artırılması durumu :X , aga birde bize komedi şart vadideki o güzel mizah kayboldu murodan bu yana bu konuda eksik kaldık bunada çözüm şart reçete olarakda ''tuncay - abdidin-hüsnü'' üçlüsü diyorum

Osman Wöber hem komedi açısından hemde kurulacak konsey için şart oldu.. umarız yakında Vadiye geri döner.

Tapatalk 2

aga kötü olduğunu biliyorum tabi, o yüzden izlemiyorum zaten, basettiğim aksiyonun artırılması durumu :X , aga birde bize komedi şart vadideki o güzel mizah kayboldu murodan bu yana bu konuda eksik kaldık bunada çözüm şart reçete olarakda ''tuncay - abdidin-hüsnü'' üçlüsü diyorum
tuncay abidin hüsnü efsane ötesi olur aga vallahi var ya coştururlar :D
dediğin gibi komedi yönümüz yok artık murodan sonra zaza dayıyı da unutma aga o da efsane oldu dayını sevimisin ve kulak çekme hareketleriyle
hala bu kulak çekmeyi yapanlar var :D
zaza dayıdan sonra yok işte

birde şu kgt ye son verilsin nolur ya gıcık oluyorum hepsine ve mekanlarına
adamlarında adamları olsun mesela memati kazım gibi abdülhey ali gibi
ali dedimde ali ve gaye de abdülle yok oldular
bu şekilde olsun mesela erhan çıksın o bebelerin içinden ve bi adamı olsun cahitinde aslında çözüm önerilerim çok ama imkansız şeyler çoğu

sezon başı tuncay geri dönüyor diye haberler çıktı ama ses yok daha

önerilerimden biri de samimi olmayan karakterlere son verilsin kgt mesela arkadaş adamların diziye hiçbi katkıları yok ya boş beleş karakterler
niye raskoln ü herkes seviyo örnek veriyorum sadece
çünkü adamın bi tarzı var ve çok samimi geliyor izleyenlere
pusat neden seviliyor akif neden sevilmiyor en basit örnek
pusat daha samimi ve candan akif havalı ukala bi tip ve herkes nefret ediyor artık
dünkü bebenin erhana emir verir gibi konuşması zaten bitiriyor adamı bu konuda Necati abide de biraz suç buluyorum istese buna bi ayar verebilir
tmm ölmeyecekse bile sıradan bi karaktere büründürülmeli erhana falan abi demeli
yılların erhanını da çocuk bakıcılığına soyundurdular eski vadide erhan ın üstüne komik adam tanımam ben abdülle sağ kol 2.adam muhabbetleri yarıyordu beni :D bi de şimdiki pozisyonuna bakın
bunlarda çözüm önerileri
aslında çözecek bişey yok reyting açısından diyoruz bunları

Son düzenleme:
tuncay abidin hüsnü efsane ötesi olur aga vallahi var ya coştururlar :D
dediğin gibi komedi yönümüz yok artık murodan sonra zaza dayıyı da unutma aga o da efsane oldu dayını sevimisin ve kulak çekme hareketleriyle
hala bu kulak çekmeyi yapanlar var :D
zaza dayıdan sonra yok işte

birde şu kgt ye son verilsin nolur ya gıcık oluyorum hepsine ve mekanlarına
adamlarında adamları olsun mesela memati kazım gibi abdülhey ali gibi
ali dedimde ali ve gaye de abdülle yok oldular
bu şekilde olsun mesela erhan çıksın o bebelerin içinden ve bi adamı olsun cahitinde aslında çözüm önerilerim çok ama imkansız şeyler çoğu
zaza da ilk iki sezonunda iyiydi doğru, aga biz bunları söyulüyoruz tamam ama bu sistemde bozukluk var bu reytingleri kesinlikle hak etmiyoruz çıldırıcam cidden birileri dalga geçiyor kocamın ailesi nedir ya vadinin olduğu yerde esamesi okunmaz okunmamalı

zaza da ilk iki sezonunda iyiydi doğru, aga biz bunları söyulüyoruz tamam ama bu sistemde bozukluk var bu reytingleri kesinlikle hak etmiyoruz çıldırıcam cidden birileri dalga geçiyor kocamın ailesi nedir ya vadinin olduğu yerde esamesi okunmaz okunmamalı
hiç sorma aga sen mi ben mi çıldıracak
kütüphanede ders çalışıyodum sabah malum dün vadiden dolayı hiç çalışmadım saat 10.15 gibi reytinglere baktım resmen moralim dip yaptı ya o kadar bozuldum ki ne çalışma isteği kaldı ne başka bişey insanın canını sıkıyor ister istemez

hiç sorma aga sen mi ben mi çıldıracak
kütüphanede ders çalışıyodum sabah malum dün vadiden dolayı hiç çalışmadım saat 10.15 gibi reytinglere baktım resmen moralim dip yaptı ya o kadar bozuldum ki ne çalışma isteği kaldı ne başka bişey insanın canını sıkıyor ister istemez
bende aga resmen moralim bozuldu ya en az bir saat toplayamadım sonra abdest falan aldımda kendime geldim,

bende aga resmen moralim bozuldu ya en az bir saat toplayamadım sonra abdest falan aldımda kendime geldim,
valla aga ben herşeyi kafaya takıyorum bunun da moral bozukluğu yeni yeni geçiyor İnşallah hak yerini bulurda hakettiğimiz oranları alırız emeklerin karşılığı alınır

valla aga ben herşeyi kafaya takıyorum bunun da moral bozukluğu yeni yeni geçiyor İnşallah hak yerini bulurda hakettiğimiz oranları alırız emeklerin karşılığı alınır
amin aga ya çok iyi bölümler izliyoruz vadinin en boş bölümü bu reytinglerden yüksek alır

amin aga ya çok iyi bölümler izliyoruz vadinin en boş bölümü bu reytinglerden yüksek alır
ya aga tnt gibi bi kanalda bile bu sezondan yüksek alıyorduk 8 nedir hatta 7 ye düşecez nerdeyse harbiden biri geçen sene böyle olacak dese bana gülerdim vay arkadaş vay

Ben ilk yarım saat sıkılmadım nedense :A çünkü bu konular tam bana göre :)
aga işte biz sıkılmayız anlattıkları hoşumuza gider ama çok uzayınca o kısım sıkar dünde ilk 30 dakka acayip uzattılar sonra şov vardı ama :D

ya aga tnt gibi bi kanalda bile bu sezondan yüksek alıyorduk 8 nedir hatta 7 ye düşecez nerdeyse harbiden biri geçen sene böyle olacak dese bana gülerdim vay arkadaş vay

aga işte biz sıkılmayız anlattıkları hoşumuza gider ama çok uzayınca o kısım sıkar dünde ilk 30 dakka acayip uzattılar sonra şov vardı ama :D
aga kanalla da ilgili bir sıkıntı olabilir diye düşünüyorum artık bence pek ilgili değil ama sıkıntı nerede onu bilmiyoruz işte