Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Vadi total ve abc1 de birinci ab grubunda üçüncü olmuş

Total 8.36 abc1 9.12 ab grubunda 6.70

Son düzenleme:
Soylenecek soz yok 8 nedir ya​
Maç bile 6.18 almış kocamın ailesi totalde maçla aynı almış ab grubunda 7.40 almış

reytinler gerçekten çok kötü bu diziden kaynaklanan bişey değil ama niye böyle oluyo deneklerin hepsi kurtlar vadisine düşman heralde efsaneyi bitirtmeye çalışıyolar ama hala gönüllerin şampiyonu KVP dir çünkü nereye giderseniz toplu mekan olsun cafe berber tarzı yerler olsun her yerde Kanal D Vadi açık ama reytingler malesef...

Hic bu kadar dusus yasanmamisti.acil onlem alma zamani geldi bu boyle devam etmez
dün yorumada yazdım bıçak kemiğe dayandı artık bir an önce usta sahalara dönmeli
kadir ben salı günleri demiştim bunları zaten akifle olan yazımda abiciğimde bana katılmıştı zaten😉😉😉
ayyy bunu pana ekibi nasıl göremiyor sorun necati beyin olmaması değil sorun akifin olması
geçen hafta demiştim kredimiz kalmadı şu dönemde akif olmaz diye yine dönüp dolaştırıp akifi polatın yerine koydular @batuhankaralar ve @Polat Şaşmaz da bu konuda deyindiler dün akifin erhana abi dememsi ismiyle hitap etmesi sadece erhan değil cahitede aynı şekilde hitap ediyor diğer kgt çocukları erhana cahite nasıl abi diyorsa akifte diyecek ayoll abdülhey bile mematiye abi diyordu polatın en yakınında olan kişiye diğer geri kalanalr abi demek zorunda mematiye bile abdülhey erhan abi diyordu şimdi mematinin konumunda olan erhan ve cait var polatın yanında bu ikisine geriye kalan herkes abi demek zorunda akif kim oluyorda erhana ismiyle hitap ediyor senin çocukluk arkadaşınmı erhan ayoll sonrada akifi neden sevmiyorsunuz diyorlar peki bunu soranlara siz neden akifi seviyorsunuz önce bunun cevabını verin bence o saygısız terbiyesiz çocuğun ben neresini sevebilirimki haftaya 8 reyting altına düşebiliriz çünkü bu haftaya en azından umudumuz vardı akif belkı olmaz polatın yerine diye ama bu kesinleştiğine göre haftaya totelde 7 reyting düşersek kisme şaşırmasın şuuuu dönemde akifle olmaz çünkü vadinin kredisi kalmadı 8 altına düşersek kanal d vadiyi bitiricek diyorlar ali buhara mete vadiyi bitirtmeden zaten rahat etmicek iyice bir vadinin içine bir etsin koca vadiyi güzelce bir rezil etsinde akifte rahat etsin akif sevenlerde güzelce bir kına yakarsınız ozaman neyse bu sefer ağır konuşmadan bitiriyorum ayy bıktım çünkü vadiyi sevmesem ne halleri varsa görsünler diyecem ama diyemiyorum işte:kizgin::kizgin:

Bence sorun Akifte değil Geçen sezon full Akifi izledik ama reytingler süperdi soruk reyting deneklerinde. Denekleri ergenlere çevirmişler ....
ayoll biz zaten geçen sene düşmeye başladık bu sene vadi ekibi hatasından dönmediği için sonumuzu hazırlıyorlar geçen sene son aylarda ab gurubunda ciddi düşüşler gördük arkadaşım hoşgeldine geçiliyorduk totelde 11 reytingi geçemez olmuştuk ve atv kanalından dahada batmadan kurtulduk cnm çok daha fazla ahsar görmeden bu sezonada kredi brakmadık ama tüm kredilerimizi aslında geçen sezon harcadık ama vadi ekibi ne yapıyor hala aynı hataları aynı akifi kullanarak bu sezon sonumuzu hazırlıyorlar geçens ezonu çok ucuz atlattık bu sezona kredimiz kalmadan girdik ve vadi ekibi bus ezonda aynı hataları yapınca böyle olduk koca vadi kanalın bitirme tehrikesiyle karşı karşıya kaldı tamam başka kanal buluruz ama kanal d vadiyi yolladı gerçeğinide ben kolay kolay hazmedemem ozaman ali buhara mete ve onun destekcileri güzelce bir törenle kına yakarlar kimse kusura bakmasın 🙄🙄🙄

sorunu reytingde digil de oyuncu kadrosunda arayin sonucta 2 onemli isim gitti diziden abdulley memati yani dususu normal
sorun gidenlerde değil kalanlara senaryo yazanlarda çakır gitti yükseldi karahanlı laz ziya kılıç ve daha niceleri çıktı bu diziden memati çıktıktan sonra bile reytingimiz yükseldi sıkıntı senaryoyu yazan adamların torpil kullanması isterlerse polat alemdarıda öldürsünler dizi reyting kaybı yaşamaz senaryo iyi olursa.

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman