- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Vadi total ve abc1 de birinci ab grubunda üçüncü olmuş
Total 8.36 abc1 9.12 ab grubunda 6.70
Son düzenleme:
Soylenecek soz yok 8 nedir yaVadi total ve abc1 de birinci ab grubunda üçüncü olmuş
Abi nerden baktin reytinglereSoylenecek soz yok 8 nedir ya
Maç bile 6.18 almış kocamın ailesi totalde maçla aynı almış ab grubunda 7.40 almış
artık bakmaya gerek yok hüsran zamanlarını yaşıyoruzAbi nerden baktin reytinglere
Medyatava
Hic bu kadar dusus yasanmamisti.acil onlem alma zamani geldi bu boyle devam etmezartık bakmaya gerek yok hüsran zamanlarını yaşıyoruz
dün yorumada yazdım bıçak kemiğe dayandı artık bir an önce usta sahalara dönmeliHic bu kadar dusus yasanmamisti.acil onlem alma zamani geldi bu boyle devam etmez
Ben necati beyi dun gayet iyi gordum sahalara en az iki hafta sonra hazir olur diye dusunuyorumdün yorumada yazdım bıçak kemiğe dayandı artık bir an önce usta sahalara dönmeli
abi bu sonuçlara çok üzülüyorum ,Ben necati beyi dun gayet iyi gordum sahalara en az iki hafta sonra hazir olur diye dusunuyorum
Bu konuyla ilgili bir yazi yazacam bu hafta icinde ooiabi bu sonuçlara çok üzülüyorum ,
Hic bu kadar dusus yasanmamisti.acil onlem alma zamani geldi bu boyle devam etmez
kadir ben salı günleri demiştim bunları zaten akifle olan yazımda abiciğimde bana katılmıştı zaten😉😉😉dün yorumada yazdım bıçak kemiğe dayandı artık bir an önce usta sahalara dönmeli
sorunu reytingde digil de oyuncu kadrosunda arayin sonucta 2 onemli isim gitti diziden abdulley memati yani dususu normalBence sorun Akifte değil Geçen sezon full Akifi izledik ama reytingler süperdi soruk reyting deneklerinde. Denekleri ergenlere çevirmişler ....
ayoll biz zaten geçen sene düşmeye başladık bu sene vadi ekibi hatasından dönmediği için sonumuzu hazırlıyorlar geçen sene son aylarda ab gurubunda ciddi düşüşler gördük arkadaşım hoşgeldine geçiliyorduk totelde 11 reytingi geçemez olmuştuk ve atv kanalından dahada batmadan kurtulduk cnm çok daha fazla ahsar görmeden bu sezonada kredi brakmadık ama tüm kredilerimizi aslında geçen sezon harcadık ama vadi ekibi ne yapıyor hala aynı hataları aynı akifi kullanarak bu sezon sonumuzu hazırlıyorlar geçens ezonu çok ucuz atlattık bu sezona kredimiz kalmadan girdik ve vadi ekibi bus ezonda aynı hataları yapınca böyle olduk koca vadi kanalın bitirme tehrikesiyle karşı karşıya kaldı tamam başka kanal buluruz ama kanal d vadiyi yolladı gerçeğinide ben kolay kolay hazmedemem ozaman ali buhara mete ve onun destekcileri güzelce bir törenle kına yakarlar kimse kusura bakmasın 🙄🙄🙄Bence sorun Akifte değil Geçen sezon full Akifi izledik ama reytingler süperdi soruk reyting deneklerinde. Denekleri ergenlere çevirmişler ....
sorun gidenlerde değil kalanlara senaryo yazanlarda çakır gitti yükseldi karahanlı laz ziya kılıç ve daha niceleri çıktı bu diziden memati çıktıktan sonra bile reytingimiz yükseldi sıkıntı senaryoyu yazan adamların torpil kullanması isterlerse polat alemdarıda öldürsünler dizi reyting kaybı yaşamaz senaryo iyi olursa.sorunu reytingde digil de oyuncu kadrosunda arayin sonucta 2 onemli isim gitti diziden abdulley memati yani dususu normal