Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Yok artık aga Raskoln kafadan öldü tamam Kurtlar Vadisinin ne yaptığı belli olmuyor ama bazen istemediğimiz derece de oluyor.Mr.Key ve Raskoln @-KADİR-

Bu arada Tilki nire Raskoln nire.Tilki daha efsanedir aga açık ve net.Raskoln bana göre gereksizdi @takas

Ölümü de iyiydi :A

Bu ülkeye 2 Rus fazla

Yok artık aga Raskoln kafadan öldü tamam Kurtlar Vadisinin ne yaptığı belli olmuyor ama bazen istemediğimiz derece de oluyor.Mr.Key ve Raskoln @-KADİR-

Bu arada Tilki nire Raskoln nire.Tilki daha efsanedir aga açık ve net.Raskoln bana göre gereksizdi @takas

Ölümü de iyiydi :A

Bu ülkeye 2 Rus fazla
aga kesin konuşma derim 2 hafta sonra bir daha konuşalım :A

Beyaz Karanfil total de 22 ab de 19 abc1 de ise 18.sırada

:F:F:F:F:F:A:A:A:A:A
aga bu dizi biter tutma ihtimali hiççç yok :Freaksiyonda sezon sonunda final yapar :kiki:

Aga adam kafan tek kurşun yedi bak kafadan diyorum ölmemesi imkansız o zaman Mr.Key de ölmedi :A

Reaksiyon ocakta final yapar :F
aga konuyu sulandırma sana birşey söylüyoz ya 2 hafta sabret işte :T:

aga bitsin tabi ya zaten biz hiç izlemdik izleyenlerde hiç üzülmez herhalde , şunların mort olmasını bekliyom :F

Beyaz karanfilin tutmayacağı çok belliydi olan kara ile Abdüle oldu reaksiyona transfer olurlar

vadi bu hafta üç guruptada birinci herkes haddini bilsin !

@takas aga dün söylemiştim karagül düşecek gibi diye bu da çıktı bu hafta reyting konusunda turnayı gözünden vurdukl :X

aga konuyu sulandırma sana birşey söylüyoz ya 2 hafta sabret işte :T:

aga bitsin tabi ya zaten biz hiç izlemdik izleyenlerde hiç üzülmez herhalde , şunların mort olmasını bekliyom :F
2 hafta sabretmeye gerek yok kafadan tek kurşunle işi bitti sizin Raskolnün sözde Tilkiyle kapışacaktı pehh Tilki nire Raskoln nire :A

2 hafta sabretmeye gerek yok kafadan tek kurşunle işi bitti sizin Raskolnün sözde Tilkiyle kapışacaktı pehh Tilki nire Raskoln nire :A
La aga anlamiyon mu adam istihbarat almis kesin yani olmedi Selahattin Belde twitten yazmisti ölmeyecem diye tesekkur mesaji etmediyse kesin ölmedi

La aga anlamiyon mu adam istihbarat almis kesin yani olmedi Selahattin Belde twitten yazmisti ölmeyecem diye tesekkur mesaji etmediyse kesin ölmedi
Aga saçmalama ya Raskoln uyarı aldı diye dedi ölmeeycem senaryoyu önceden verdi dye uyarı aldı ve kaldırdı o yazıyı.Birkaç güne teşekkür eder hem ona bakarsan Polpo da ölmeyecekti ama öldü işte

Aga saçmalama ya Raskoln uyarı aldı diye dedi ölmeeycem senaryoyu önceden verdi dye uyarı aldı ve kaldırdı o yazıyı.Birkaç güne teşekkür eder hem ona bakarsan Polpo da ölmeyecekti ama öldü işte
aga boşver takılma , bu hafta ki başarımız artarak devam edecek diye düşünüyom siz ne düşünüyorsunuz ? 🙂

aga senarist isterse ölmez bak ibrahim tatlıses kafasından mermi yedi ölmedi yeter ki senaristler istesin bende onu söylüyorum farklı düşüncelerden zarar gelmez ben sadece farklı bir ihtamaldende bahsediyorum 😀
Aga yapma Allah aşkına İbrahim Tatlısesin ne alakası var o gerçekti Vadi sadece bir dizi hem böyle bir ihtimal dahi yok aga Raskoln öldü öldü

Forum İstatistikleri

Konular
176,583
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy