Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

sevilen ve tutulmuş bir karakter bu kadar basit harcanırdı ancak bu konuda çok öfkeliyim gerçekten
aga sende üstte bişey yazdın harbiden mi şakaydı insan öldüğünü biliyor ama yine de bi ümitleniyor
aga 2 hafta sonra görücez :D , biz şimdilik bunu şaka olarak kabul edelim sonuçta burası kurtlar vadisi herşey olabilir çok ihtimalde olmasada yinede herşey olsbilir

Ya adam ölmeyecek yazmadı twitter hesabından bu da bir ümittir bize :D Gerçi her ne kadar Tilkiyi sevsem de Raskoln de iyi di be agalar bize Tilkiyi hatırlatıyordu geldiği zamanlarda

@takas aga şunu düşün tilki yle raskoln yüz yüze gelseler aralarında bir kapışma olsaydı daha fazla heyecan olmaz mıydı, izleyici bu çekişmeden daha çok hoşlanmaz mıydı, senaristler böyle bir fırsat varken bunu niye kullanmasınlar, bu sorulara bir cevaplamaya çalış ve sonucunda hangi fikir sende uyanıyor :X ve böyle bir senaryo ekipi bu fırsatı hiç kaçırır mı?

aga 2 hafta sonra görücez :D , biz şimdilik bunu şaka olarak kabul edelim sonuçta burası kurtlar vadisi herşey olabilir çok ihtimalde olmasada yinede herşey olsbilir
aga bak bişey duyduysan söyle gözünü sevim :D

@takas aga şunu düşün tilki yle raskoln yüz yüze gelseler aralarında bir kapışma olsaydı daha fazla heyecan olmaz mıydı, izleyici bu çekişmeden daha çok hoşlanmaz mıydı, senaristler böyle bir fırsat varken bunu niye kullanmasınlar, bu sorulara bir cevaplamaya çalış ve sonucunda hangi fikir sende uyanıyor :X ve böyle bir senaryo ekipi bu fırsatı hiç kaçırır mı?
aga malesef öyle bi fırsıta kaçırabilirler mr.key i hiç düşünmeden harcadılar kimleri harcadılar raskolnü de harcayabilirler

ya aga bunu yapmayın bişey varsa söyleyin merakta bırakmayın bizi :D

@Polat Şaşmaz aga 234-235 bölüm müzikleri vadi forumunda yoktu yeni müzikleri nasıl indirecez

@-KADİR- aga senin kaynak ney aga ? Güvenilir mi :D

Duymuş ki böyle kesin konuşuyor benden kaçmaz :A
aga güvenilir falan diğemem sonuçta başka birisinin tanımadığın birisinin söylediklerine ne kadar inanabilirsin ama ; andy garcia nın ilk gelişini yine tilki andre nin geleceğini tüyo olarak ilk belirtende bendim 🙂

235.bölüm müzikler varda aga 234 ü paylaşmadılar belki adamların hesaplarından bulurum bakacam şimdi

235

https://yadi.sk/d/i97_EHKJcREg6
235 yeni çıkmış hemen indirim

aga bütün bildiklerimi paylaşıyorum emin ol 😀 bu bölümü izledin mi
sana güveniyorum aga eğer raskoln ölmezse varya çok sevinirim çok :D
izledin mi derken tekrarı diyosun galiba yok aga daha tekrarını bilgisayara atmadım

235 yeni çıkmış hemen indirim

sana güveniyorum aga eğer raskoln ölmezse varya çok sevinirim çok :D
izledin mi derken tekrarı diyosun galiba yok aga daha tekrarını bilgisayara atmadım
eyvallah aga, bende yarın cafelere bakcam tez zamanda bulup izleyecem bölümde kaçırdığımız ayrıntılar vardır kesin iyice bir olayları kavrayalım 😀

eyvallah aga, bende yarın cafelere bakcam tez zamanda bulup izleyecem bölümde kaçırdığımız ayrıntılar vardır kesin iyice bir olayları kavrayalım 😀
Attık ya bölümü Allah Allah hemen indirme fırsatınız varken neden internet kafelerde sürüyonuz anlam veremiyorum

235.bölümün müziklerinin yarısından çoğu yok tam yapmamış hiçbi işime yaramadı
tilkinin yeni müziğini indircektim mesela akifin dublindeki sahnelerinde çalan müzik falan çoğu yok 3-5 tane bilindik müziği koymuş

aga o programları kullanamadım ben ya karışık geldi biraz birde uzun sürüyor anladığım kadarıyıa

yav bizde biliyoruz indirmeyi ama çok kota yiyo sınırsızda olsa hız düşüyor belli bi limitten sonra internet kafeye yarın veya öbür gün gidecem 234 ve 235.bölümleri atacam kopyala yapıştır :D