Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ben sana ne dedim celal !

ömer baba nın sırrı ne acaba?
10340164_970347796314978_4909925646702652789_n.jpg
Sen ? :D

Acaba ömer baba aslan bey ve kuzey vargın ve suha bey kardeş olmasın.
yok aga daha neler , zaten doğu beyle adil bey kardeş , aslan da bunların yetişdikleri adam, süha bey kim işte orası meçhul olan kısım ve ömer baba nın durumu hep soru işareti?

Son düzenleme:
yok aga daha neler , zaten doğu beyle eşref bey kardeş , aslan da bunların yetişdikleri adam, süha bey kim işte orası meçhul olan kısım ve ömer baba nın durumu hep soru işareti?
Kuzey vargın ( dizideki adını hatırlayamadım ) aslan bey benim kardeşim demişti. Sonra ömer baba ve kuzeyin bakkalda görüşmeleri beni bu fikre itti. Eski bölümleri izlemedim onun için doğu beyi bilmiyorum.

Kuzey vargın ( dizideki adını hatırlayamadım ) aslan bey benim kardeşim demişti. Sonra ömer baba ve kuzeyin bakkalda görüşmeleri beni bu fikre itti. Eski bölümleri izlemedim onun için doğu beyi bilmiyorum.
yok aga senin kafan karıştı kardeş olanlar adil bey(kuzey vargın) ile doğu bey kardeş, aslan ın bunlarla bir kan bağı yok 🙂

@takas aga senin açtığın konuyu milliyet de haber yapmış , yetmemiş hakan boyav da haberi paylaşmış :kiki::F

http://www.milliyet.com.tr/beyaz-karanfil-dizisine-hakan-magazin-1961852/
yok artık :kiki: keşke konuda vadiyi övüp satıcıları yerseydim :D @Polat Şaşmaz aga hiç önemli değil kaynak göstermeden alsınlar konularımı vadi için yapıyorum gerisi önemli değil :D neyse bu akşamda bi başarı konusu açayım vadiyle ilgili adamlar şov yapıyor :D

evet şu an bu baronluk konusu pek sağlam olmayacak gibi geliyor bana da , bakarsın yanılırız sağlam bir konsey olur ama hiç sanmıyorum
@china_shangai abi aslında oyuncu on numara ama karakterde iş yok öyle bi senaryo yazdılar ki bu adam daha şimdiden gereksizler listesine adını yazdırdı yoksa baronda olabilirdi rahatlıkla
mesela zafer ergin adam doğuştan baron :D
birde @-KADİR- aga meteye teklif götürmelerinden belli konseyden bi cacık olmaz boşuna ordan bişey beklemeyelim :d
eski konseyle asla kıyaslayacak bi oluşum olamaz laz ziyalar hüszrev ağalar kılıçlar testereler hey yavrum hey her biri efsane tiyatro oyuncuları laz ziya konuşunca tv başındakileri bile etkilerdi nur içinde yatsın mekanı cennet olsun

şaka yapma aga derim :D

10402937_361992000629379_7852400420543130034_n.jpg

yav harbiden bu adam nasıl ölür akıl sır almıyor ulan yorumlara bakıyorum herkes çok seviyor yemişim tilkisini be keşke geri dönmeseydi raskoln daha iyiydi
adamı pisi pisine hiç ettiler raskoln beni hem heyecanlandırıp hem de gülümsetiyordu adamı harcadılar resmen

adamı pisi pisine hiç ettiler raskoln beni hem heyecanlandırıp hem de gülümsetiyordu adamı harcadılar resmen
sevilen ve tutulmuş bir karakter bu kadar basit harcanırdı ancak bu konuda çok öfkeliyim gerçekten
aga sende üstte bişey yazdın harbiden mi şakaydı insan öldüğünü biliyor ama yine de bi ümitleniyor

sevilen ve tutulmuş bir karakter bu kadar basit harcanırdı ancak bu konuda çok öfkeliyim gerçekten
aga sende üstte bişey yazdın harbiden mi şakaydı insan öldüğünü biliyor ama yine de bi ümitleniyor
Yalçın Bulut gibi buna da bir kılıf uydurup Tilkiden intikam almasını sağlayabilirler belki