Acaba ömer baba aslan bey ve kuzey vargın ve suha bey kardeş olmasın.
yok aga daha neler , zaten doğu beyle adil bey kardeş , aslan da bunların yetişdikleri adam, süha bey kim işte orası meçhul olan kısım ve ömer baba nın durumu hep soru işareti?Acaba ömer baba aslan bey ve kuzey vargın ve suha bey kardeş olmasın.
Kuzey vargın ( dizideki adını hatırlayamadım ) aslan bey benim kardeşim demişti. Sonra ömer baba ve kuzeyin bakkalda görüşmeleri beni bu fikre itti. Eski bölümleri izlemedim onun için doğu beyi bilmiyorum.yok aga daha neler , zaten doğu beyle eşref bey kardeş , aslan da bunların yetişdikleri adam, süha bey kim işte orası meçhul olan kısım ve ömer baba nın durumu hep soru işareti?
yok aga senin kafan karıştı kardeş olanlar adil bey(kuzey vargın) ile doğu bey kardeş, aslan ın bunlarla bir kan bağı yok 🙂Kuzey vargın ( dizideki adını hatırlayamadım ) aslan bey benim kardeşim demişti. Sonra ömer baba ve kuzeyin bakkalda görüşmeleri beni bu fikre itti. Eski bölümleri izlemedim onun için doğu beyi bilmiyorum.
Doğru ya adil beydi adıyok aga senin kafan karıştı kardeş olanlar adil bey(kuzey vargın) ile doğu bey kardeş, aslan ın bunlarla bir kan bağı yok 🙂
yok artık@takas aga senin açtığın konuyu milliyet de haber yapmış , yetmemiş hakan boyav da haberi paylaşmış
http://www.milliyet.com.tr/beyaz-karanfil-dizisine-hakan-magazin-1961852/
@china_shangai abi aslında oyuncu on numara ama karakterde iş yok öyle bi senaryo yazdılar ki bu adam daha şimdiden gereksizler listesine adını yazdırdı yoksa baronda olabilirdi rahatlıklaevet şu an bu baronluk konusu pek sağlam olmayacak gibi geliyor bana da , bakarsın yanılırız sağlam bir konsey olur ama hiç sanmıyorum
hahahaaragones diyor ki artık karahanlı gibi kuvvetli baron ve konseyine ihtiyacımız var sonra da teklif ettiği adama bak)))
Ben sana ne haber gönderdim Celal !ben sana ne dedim celal !
Sen birde eskileri seyret eski Vadi 97 bölüm Dünya tarihinin en mükemmel senaryosu en süper bölümleri10 reytingi geçmişiz,bu bölüm süperdi.
Vadi haftaya daha iyi olacak.![]()
şaka yapma aga derim@takas aga raskoln ölmedi desem ne derdin![]()
adamı pisi pisine hiç ettiler raskoln beni hem heyecanlandırıp hem de gülümsetiyordu adamı harcadılar resmenşaka yapma aga derim
![]()
yav harbiden bu adam nasıl ölür akıl sır almıyor ulan yorumlara bakıyorum herkes çok seviyor yemişim tilkisini be keşke geri dönmeseydi raskoln daha iyiydi
sevilen ve tutulmuş bir karakter bu kadar basit harcanırdı ancak bu konuda çok öfkeliyim gerçektenadamı pisi pisine hiç ettiler raskoln beni hem heyecanlandırıp hem de gülümsetiyordu adamı harcadılar resmen
Yalçın Bulut gibi buna da bir kılıf uydurup Tilkiden intikam almasını sağlayabilirler belkisevilen ve tutulmuş bir karakter bu kadar basit harcanırdı ancak bu konuda çok öfkeliyim gerçekten
aga sende üstte bişey yazdın harbiden mi şakaydı insan öldüğünü biliyor ama yine de bi ümitleniyor