evet şu an bu baronluk konusu pek sağlam olmayacak gibi geliyor bana da , bakarsın yanılırız sağlam bir konsey olur ama hiç sanmıyorumşu baronluk mevzuuna gireceklerse lütfen ama lütfen sağlam kelli felli adamlardan yapsınlar diyecem ama fehmiye kaldık .baronu fehmi olan konseyden ne hayır gelir.geçen sezonda muratla sarptan baron ve konsey oluşturmak istediler o konseyde sarpa sarmiştı
)))) birde dizide amon ve adamlarını baya güçsüz duruma düşürdüler . toparlanıp sağlam gelmeleri lazım diyecem ama güvendikleri adamda fehmi kuzuzade
ondan da ne köy olur ne kasaba
))))
aragones diyor ki artık karahanlı gibi kuvvetli baron ve konseyine ihtiyacımız var sonra da teklif ettiği adama bakevet şu an bu baronluk konusu pek sağlam olmayacak gibi geliyor bana da , bakarsın yanılırız sağlam bir konsey olur ama hiç sanmıyorum
abi bu konseyden fazla bir iş çıkmaz hiç umudum , yalnız algis in oyunculuğunu beğeniyorum fena değildi yalnız brandon a göre çok pasif kalıyor 🙂aragones diyor ki artık karahanlı gibi kuvvetli baron ve konseyine ihtiyacımız var sonra da teklif ettiği adama bak)))
argones hakikaten muhteşem tam tapınakçı tipi var gizemli bir tipabi bu konseyden fazla bir iş çıkmaz hiç umudum , yalnız algis in oyunculuğunu beğeniyorum fena değildi yalnız brandon a göre çok pasif kalıyor 🙂
rahmetliye de çokca benziyor bana aragones in kardeşi deseler hiç itiraz etmemargones hakikaten muhteşem tam tapınakçı tipi var gizemli bir tip
oyunculuğunda bence sıkıntı yok senin söylediğin gibi senaristler fehmi ye güçlü bir senaryo yazmadılar kendileri bunu oluşturdu peki adamı sonra niye baron yapıyorsunuzbence fehmi rolünü oynayan arkadaşa iyi senaryo yazamadılar çok pasif ve salak bir tip çizdiler .daha oturaklı kuvvetli bir karakter oluştursalardı belki baronluk yakışırdı
he aga bekliyok sahneyiBölüm sonunda kafa kesme sahnesi var
Oraya takas yazsalar adam ünlü olacak@takas aga senin açtığın konuyu milliyet de haber yapmış , yetmemiş hakan boyav da haberi paylaşmış
http://www.milliyet.com.tr/beyaz-karanfil-dizisine-hakan-magazin-1961852/
aga o haberin istihparatını verende önemli aslında takas agama 😀Oraya takas yazsalar adam ünlü olacak
@takas aga paylaşırken FavoriForumum uyelerinden takasin haberine gore.. Yi ekle her zaman
Kim ?aga o haberin istihparatını verende önemli aslında takas agama 😀