Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bölüm bitiminde aga bölüm bitiminde@Şaşmaz o resim fragmanda en son sahne, sen hala fragmanı izlemiyor musun![]()
Ama yalnız fragmanı izlememe gerek yok şu gözlere bak Allahım öfff ulan
Bölüm bitiminde aga bölüm bitiminde@Şaşmaz o resim fragmanda en son sahne, sen hala fragmanı izlemiyor musun![]()
cidden vakalık bir durum, bölüm bittiğinde izlyecekmiş fragmanıBölüm bitiminde aga bölüm bitiminde
Fantezine hayranım)))))
Aga bir kere dene bak geçen hafta fragmanı izlemedim ne olacak ne bitecek habersizdim ben coştum yav bak bir dene bak cidden süper oluyor ya ama dayanman lazım varya fragman izlemeden bölüm nasıl güzel nasıl dehşet oluyor eski Vadi gibicidden vakalık bir durum, bölüm bittiğinde izlyecekmiş fragmanı![]()
Aksaçlının mekanı deşifre olduğuna göre bu bölüm büyük ihtimalle ofise dönüyoruzPolat'ın ofisi ne zaman bitecek acaba
aga ben daga fragmanı beklemeye zor dayanıyom birde izlememeye nasıl dayanayımAga bir kere dene bak geçen hafta fragmanı izlemedim ne olacak ne bitecek habersizdim ben coştum yav bak bir dene bak cidden süper oluyor ya ama dayanman lazım varya fragman izlemeden bölüm nasıl güzel nasıl dehşet oluyor eski Vadi gibiEskiden fragman mragman bilmezdim haftadan haftaya bir özet bir yeni bölüm her bölümde coşardım 234.bölümde izlemedim fragmanı aynı o hava birde bölüm güzel değildi demişsiniz ben yerimde duramadım birde aksiyonlu bölüme denk gelseydik ben giderdim bu bölümde İnşallah full aksiyon olur
Aksaçlının mekanı deşifre olduğuna göre bu bölüm büyük ihtimalle ofise dönüyoruz
İman gücüne sarıl agaaga ben daga fragmanı beklemeye zor dayanıyom birde izlememeye nasıl dayanayım![]()
bekliyoruz ama şimdilik bir gelişme görmedik herhalde 2015 te kullanıma açılır 🙂Polat'ın ofisi ne zaman bitecek acaba
töbe töbe dur aga şimdi ortalığı karıştırmaİman gücüne sarıl aga![]()
Ama fragmanı izlemeyip bölüm başlangıcında herşeyden habersiz olaylar nasıl gelişiyor aksiyon var mı Polat ne yapacak sorusu ve ardı ardına patlayan bombalar zevki ateşliyor agatöbe töbe dur aga şimdi ortalığı karıştırma
o fragmanı izlemek yorumlamak fikirlerde bulunup çözümleme yapmak tahminlerde bulunmak bunlar başlı başlına ayrı bir zevk bundan mahrum mu kalalım yani
aga sana yolunda başarılar bende o dayanma gücü yok 😀Ama fragmanı izlemeyip bölüm başlangıcında herşeyden habersiz olaylar nasıl gelişiyor aksiyon var mı Polat ne yapacak sorusu ve ardı ardına patlayan bombalar zevki ateşliyor agaZevkler ve renkler tartışılmaz ama sana şunu diyorum bir kere dene bende ilk günden nasıl dayanacam falan diyodum sonra bölümü görünce artık böyle yapmaya karar verdim
![]()
valla aga ya daha fragmanı beklemeye zor dayanıyoruz bide izlemeyecez çatlarım ben hayatta dayanamam zaten sabırsız biriyimaga ben daga fragmanı beklemeye zor dayanıyom birde izlememeye nasıl dayanayım![]()
ben bilmem onu kendisi burda ne derse artıktöbe töbe dur aga şimdi ortalığı karıştırma
o fragmanı izlemek yorumlamak fikirlerde bulunup çözümleme yapmak tahminlerde bulunmak bunlar başlı başlına ayrı bir zevk bundan mahrum mu kalalım yani
O tecahülü arifane sanatını iyi kullanıyor izliyor izlemiyorum havası veriyor)))))
aga aynen katılıyorum bende böyle olmasını isterdim ama şu an ki gidişatla pek mümkün gibi durmuyorRaci Şaşmaz'ın Pana Yapımı şuan tam sponsorumuz olabilirdi.. ama gel gör ki biz elin Suat Altın İnşaat sponsor olmuşuz ve onların reklamını yapıyoruz.. işe bak.. Raci ile Necati efsaneleri şu gereksiz kırgınlığı bitirse keşke.. Raci yine ilgilenmesin Pana Film ile ama en azından barışsınlar.. adamın manevi desteği bile Vadide hissedilecektir..
Tapatalk 2
Oho aga ben de baya böyle sizden değişik şeyler varpolat şaşmaz enteresan bi adam zaten fragmanı bölüm bittikten sonra izlesen nolur olm
bu arada bu sezon gökhan kırdarda performans düşüklüğü var bunu eski bölümleri izleyince çok daha net anlıyorum adam eskiden şov yapıyormuş bu sezon bazı müzikler vadiye yakışmıyor bazıları doğru kullanılmıyor efsanevi müziklerimiz piyasada yok
mesela o müthiş yürüyüş sahnesinde kim bilir ya müzik çalmaz yada alakasız bi müzik çalacaktır
bundan sonra karaktere özel müzikler hariç yeni hiçbir müzik yapılmamalıdır zaten her ana uygun tonla vadi müziği var bunları kullansak bile çoğuna sıra gelmez
Eğer izlediysem iki gözüm önüme aksın abi. Yalnız az önce bir sayfa da yanlışlıkla fragman sahnelerini gördüm hemen kafamı çevirdim sayfayı kapattım. Polatın Elife sarılmasını gördüm mesela eğer doğru gördüysemtöbe töbe dur aga şimdi ortalığı karıştırma
O tecahülü arifane sanatını iyi kullanıyor izliyor izlemiyorum havası veriyor)))))
bu sanat da aklımda hep tecavüzcü arif diye kalmıştı ne zaman görsem hep o gelir aklıma o sayede bu soruları hiç kaçırmadımtöbe töbe dur aga şimdi ortalığı karıştırma