ben raskoln ün ölmesini istemiyorum raskoln un vardır bir planı aga sen rahat ol 🙂Baltazarda ölecek Raskolnde
ben raskoln ün ölmesini istemiyorum raskoln un vardır bir planı aga sen rahat ol 🙂Baltazarda ölecek Raskolnde
yav takdınız raskoln e o kadar kişiyiz @takas agam hariç hepiniz raskoln ölecek diyonuz ne alıp veremediğin var adamlaRaskoln de ölecek![]()
Tilkinin sahalara dönüşü için Raskolnü öldürmesi önemli bizi gereksiz karakterlerden kurtaracakyav takdınız raskoln e o kadar kişiyiz @takas agam hariç hepiniz raskoln ölecek diyonuz ne alıp veremediğin var adamla![]()
aga ne gereksizi lütfen rica ediyorum adam geçen sezonun tek parlayan karekteri raskoln gibi karekter daha da gelmez biz vadi uzun yıllar devam etsin diyoruz yarın tilki de ölecak ne olacak sonra nasıl mr.key ucuza gitti dyorsak yarın raskolnde ölürse şüphesiz onuda boş yere harcamış olacaklarTilkinin sahalara dönüşü için Raskolnü öldürmesi önemli bizi gereksiz karakterlerden kurtaracak![]()
bu bölümde amon u ekibini görecez abi resmi gördüysen epey merak uyandırıcı bir sahneYa kardeşim girsinler amon RA aten konularına gizem tavan yapsın bıraksınlar baltazarmış rascolnmuş pusatmış fehmiymiş girsinler artık hanedanlar kripteks konularına biraz evvelki karakterler vadiyi sıradanlaştırıyorlar
hadi aga bekliyom bir an önce bul konuyu 🙂Agalar bu tipinizi gösterin konusu vardı tipimi gösterecem sizlere o konuyu bulamadım belki siz biliyonuzdur ?
Konunun ismini unuttumbu bölümde amon u ekibini görecez abi resmi gördüysen epey merak uyandırıcı bir sahne
hadi aga bekliyom bir an önce bul konuyu 🙂
keşke onun oynadığı sahnelerde pür dikkat kesiliyorum, hep bir beyin fırtınası yapıyorum , tabi bunada şükür bu bölümle beraber 5 bölüm ediyorbu bölümde amon u ekibini görecez abi resmi gördüysen epey merak uyandırıcı bir sahne
Gördüm keşke bütün sezon oynama şansı olabilseydi
Polat herhalde bu sefer annesinin gittiğini görecek kafayı sıyıracakkeşke onun oynadığı sahnelerde pür dikkat kesiliyorum, hep bir beyin fırtınası yapıyorum , tabi bunada şükür bu bölümle beraber 5 bölüm ediyor
![]()
yok artık daha neler, aga inanmam bizi işetiyosunPolat herhalde bu sefer annesinin gittiğini görecek kafayı sıyıracak
Robert Downey Jr. a teklif götürülmüş
@takas @-KADİR- @34rcp44 @Maskeli Fedai @china_shangai @Master.1000
Admin Robert Downey Jr. ile görüşme var mi ?yok artık daha neler, aga inanmam bizi işetiyosun![]()
eee ne bu şimdi kime sordunda cevap aldın aga inan ki sevinmek istiyorum bu habere ama seni tandığım kadarıyla beni kandırmaya çalışıyon gibi geliyor malesef 🙂Admin Robert Downey Jr. ile görüşme var mi ?
Robert Downey Jr. İle Henüz Bir Görüşme Yok Ama Teklif Götürüleceğini Biliyorum Al Pacino İle İse Görüşmeler Devam Ediyor...
![]()
Kaynak bizim admineee ne bu şimdi kime sordunda cevap aldın aga inan ki sevinmek istiyorum bu habere ama seni tandığım kadarıyla beni kandırmaya çalışıyon gibi geliyor malesef 🙂
aga bence bunlar hayal tamsm biz konuşuyoruz da vadi bunları nasıl ödeyecek o kadar bütçe varsa bu oyuncuları sinema filminde izliyelim yani bunlar cidden hayal en gerçekci isim sharestone onun dışındakiler çok çok süpriz olurKaynak bizim admin![]()
Aga Necati Sasmaz Pana Film ve Kanala D ortak oduyormus Necati Sasmaz maasinin bir kismini bu tür oyunculara yatiriyormusaga bence bunlar hayal tamsm biz konuşuyoruz da vadi bunları nasıl ödeyecek o kadar bütçe varsa bu oyuncuları sinema filminde izliyelim yani bunlar cidden hayal en gerçekci isim sharestone onun dışındakiler çok çok süpriz olur
olsun aga bu adamlar bir bölüm oynasalar en az 300-500 bin euro alırlar bu kadar bütçeyi kaldıramazlar söyliyim imkan yokAga Necati Sasmaz Pana Film ve Kanala D ortak oduyormus Necati Sasmaz maasinin bir kismini bu tür oyunculara yatiriyormus