istseler bu iş olur hiçbir detay yok mezardada başkası olur sıkıntı değil ama tabi böyle birşey yapmazlarHerseyi gectim mezarlik sahnesi her seyi bozuyor
istseler bu iş olur hiçbir detay yok mezardada başkası olur sıkıntı değil ama tabi böyle birşey yapmazlarHerseyi gectim mezarlik sahnesi her seyi bozuyor
bu iş imkansız tartışılmaya bile gerek yokArkadaslar Sizce Abdulhey Yeniden Diziye Done Bilirmi ? Beyaz Karanfil Tutmazsa Belki Geriye Done Bilir Bence
Hem Patlamadan Sonra Nasil Oldu Sonrasin Gostermediler
Diziden Cikinca da Ismini Yazmadilar ama halbuki 11 Yil Dizide Oynamis
Polat Ömer babalara demedi mi Abdülhey sizlere ömür diye?Arkadaslar Sizce Abdulhey Yeniden Diziye Done Bilirmi ? Beyaz Karanfil Tutmazsa Belki Geriye Done Bilir Bence
Hem Patlamadan Sonra Nasil Oldu Sonrasin Gostermediler
Diziden Cikinca da Ismini Yazmadilar ama halbuki 11 Yil Dizide Oynamis
dedi o iş bitmiştir ne geri dönmesi bu iş çocuk oyuncağı mıPolat Ömer babalara demedi mi Abdülhey sizlere ömür diye?
aga bende sizin gibi düşünüyorum ama şu halde senaryoda abdühey çok rahat tekrar diziye dahil edilebilir , tabi böyle birşey olmaz orası başkaHarbiden ya aga durduk yere nasıl Abdülheyin ölmedğini söylediniz aklım almöıyor bu adam Vadiyi sattı hiç Necati abi alır mı bir daha onu geçtim Abdülhey konuusu kapandı direk hatta komple kgt bombalanması konusu bitti.Komplo teorisi üretmeye gerek yok
eyvallah abi bu aralar niyeyse seyrek görüşür olduk@china_shangai abi nasılsın?
Seni gördüm daha iyi oldum
anladım abi, Allah acil şifalar versin, bu hafta raskoln reis biraz şov yasında kafan dağılsın birazeyvallah abi bu aralar niyeyse seyrek görüşür olduk
Hastamıza evinde ailecek refakat ediyoruz
Muzik guzelde su soyleyene gicik kapiyorum sevmiyorum o adamiSözüm yok şu benden kırıldığına
Gidip başka dala sarıldığına
Gönlüm inanmıyor ayrıldığına
Gözyaşım sen oldun kahırım
sensin..
Evvelim sen oldun ahirim sensin..
![]()