Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

cia fbi swat sadece 230.bölümde göründüler sonraki bölümlerde yoklar sadece 230.bölümde piramit belgeler kamuoyuna açıklandığında devreye girdiler armageddon zaten bitti polat alemdar onların kökünü kazıdı tapınakçılar mabedde öldüler seçilmiş tapınakçılar hala varlar büyük efendi ve yüce majeste gibi karakterler ise saha adamı değiller sadece lion timi şedid ve tilki andrei var...

Raci Şaşmaz'ın Pana Yapımı şuan tam sponsorumuz olabilirdi.. ama gel gör ki biz elin Suat Altın İnşaat sponsor olmuşuz ve onların reklamını yapıyoruz.. işe bak.. Raci ile Necati efsaneleri şu gereksiz kırgınlığı bitirse keşke.. Raci yine ilgilenmesin Pana Film ile ama en azından barışsınlar.. adamın manevi desteği bile Vadide hissedilecektir..

Tapatalk 2
aga suat altın inşaat sponsor olayını anlamadım biraz anlatsan neye sponsor oldular ki kayseri erciyesin sponsoruydu bize de mi olmuşlar :D

Oho aga ben de baya böyle sizden değişik şeyler var :D Mesela başladığım bir filmi bitene kadar izlerim bırakamam örneğin Karadayı. Bir işe başladım mı o işi bitirmek için uğraşırım ucunda ölümde olsa o uçurumun içine kendimi atarım daha çok var :D
belli zaten bi tuhaflık olduğu :D aga sen benim kardeşim falan olsaydın çok döverdim ama bunu hissediyorum fazla tuhaflıkta iyi değil :D

şu lafı da hiç sevmiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz
ulan saçma sapan işler yaparlar bu lafı söylerler tartışıyorum nolcak tartışırım saçma sapan iş yaparsan tartışırlar da öyle değil mi abi sen diyosun bu konuda @china_shangai
polat şaşmaz bunu senin için demedim aga yanlış anlaşılma olmasın :D

Raci Şaşmaz'ın Pana Yapımı şuan tam sponsorumuz olabilirdi.. ama gel gör ki biz elin Suat Altın İnşaat sponsor olmuşuz ve onların reklamını yapıyoruz.. işe bak.. Raci ile Necati efsaneleri şu gereksiz kırgınlığı bitirse keşke.. Raci yine ilgilenmesin Pana Film ile ama en azından barışsınlar.. adamın manevi desteği bile Vadide hissedilecektir..

Tapatalk 2
keşke barışsalar keşke ama raci de bahadırların yanında
necati şaşmazı hepsi sattı

ben en az raci kadar bahadırı da severdim keşke hepsi barışsa

belli zaten bi tuhaflık olduğu :D aga sen benim kardeşim falan olsaydın çok döverdim ama bunu hissediyorum fazla tuhaflıkta iyi değil :D

ulan saçma sapan işler yaparlar bu lafı söylerler tartışıyorum nolcak tartışırım saçma sapan iş yaparsan tartışırlar da öyle değil mi abi sen diyosun bu konuda @china_shangai

Bende abi falan dinlemez bende seni döverdim :F

Kim okurdu kim yazardı
Bu düğümü kim çözerdi
Koyun kurt ile gezerdi
Fikir başka başk'olmasa

@takas aga 🙂

aga suat altın inşaat sponsor olayını anlamadım biraz anlatsan neye sponsor oldular ki kayseri erciyesin sponsoruydu bize de mi olmuşlar :D

Dizi başlamadan önce çıkan sponsor.. bizim Euro D'de 'Suat Altın İnşaat' sponsoru sunuyor Vadiyi.. atv'de de 'Kozza Termal' dı..

Tapatalk 2

Bende abi falan dinlemez bende seni döverdim :F
saygısızlığı hiç sevmem karşılık vermiş olsaydın dayağın şiddet kat sayısı artardı aga :D
bende babama saygısızlık yaparsan ki eğer beni de en ağır şekilde cezalandırsınlar isterim çünkü büyüğe saygı çok önemlidir
ama senin gibi bi kardeşim olmasını da isterdim bi yandan da çok zevkli olurdu hemde vadici :D

Dizi başlamadan önce çıkan sponsor.. bizim Euro D'de 'Suat Altın İnşaat' sponsoru sunuyor Vadiyi.. atv'de de 'Kozza Termal' dı..

Tapatalk 2
Allah Allah demekki avrupada başka oluyomuş sponspor
burda atiker aga geçen seneki gibi

aslında sağlam bi sponspormuş he kayseri erciyessporun da sponsoru

next nextstarı da çok severim ama benim için romanson saatleri 1 numaradır

Allah Allah demekki avrupada başka oluyomuş sponspor
burda atiker aga geçen seneki gibi

aslında sağlam bi sponspormuş he kayseri erciyessporun da sponsoru
aga oda çok uzun be spiker üç defa tam adını söylemeye kalksa maçın ilk yarısı bitecek :F

Jenerikte Senaryo kısmında ki efsane isimler..
Raci Şaşmaz
Bahadır Özdener
Cüneyt Aysan

Tapatalk 2