Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bu dizide ben Zazanin yanindayim arkadas ne kadar kotu karakteri canlandirirsa canlandırsin Vadiyi satmadi en azindan
aga ben izlemem ama ilk bölümü izleyip konuyu anlamam lazım 🙂 yalnız abdülle zaza nın sesleri felaket kötüReaksiyona da bak bari
Ben bir 5 dk açtım o kadar kötüydü ki uyuya kalmışım hiç bulaşma agaaga ben izlemem ama ilk bölümü izleyip konuyu anlamam lazım 🙂 yalnız abdülle zaza nın sesleri felaket kötü
Hangi diziden bahsediyon ?Ben bir 5 dk açtım o kadar kötüydü ki uyuya kalmışım hiç bulaşma aga![]()
Zazanin ses aynıaga ben izlemem ama ilk bölümü izleyip konuyu anlamam lazım 🙂 yalnız abdülle zaza nın sesleri felaket kötü
Yok aga ayni ama biraz oynama yapmislarfarklı kullanıyor aga
kumarhane basıkın , tombalacının evine yapılan baskın, rajon kesmiyorum kafa kesiyorum, tombalacının ölümü , ormandaki çatışma, laz ziye yla polat ın ormandaki çatışma sahneleri, memati nin rusları taraması bunlar sahneler zaten izlemeye başlayınca zevkten dört köşe olurAgalar kuzeni Vadiye baslattim Vadinin en iyi bolumunu soyleyin o 6 mafya olayi disinda onu izlettirim dizi gorsun![]()
aga açıkşası pek bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum onlarlaBu Fehmi'nin oğlu Yusuf'da ki gizemlilik, bir kaç ay önce denizde kaybolan beş gencle bir bağlantısı var mı? Şuan Bugün Tv'de olayla ilgili bir program izliyorum da.. kaybolanlardan birisinin ismi de Yusuf.. nedense bunu da Vadiye bağladım.
Tapatalk 2
aga hakkı sanki vadide oynatılmak üzere yetiştirilmiş bir oyuncu gibi müthiş yakışıyor müthişHakkı Bafralı'yı bu kadar zaman sonra yeniden senaryoya dahil etmeleri çok iyi olmuş.. gerçekten harika bir oyuncu, Vadiye yakışıyor. Fehmi karakteri iyi başladı fakat son iki bölümde biraz bozdular.. daha doğrusu oğluları biraz sıkılmaya neden oldu. Levent Can Vadiye renk kattı..
Tapatalk 2
aga açıkşası pek bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum onlarla
onların ki sıradan bi olaydı vadiyle ne alakası olsun ki deniz motoruyla gezerken kayboldular
tabi @china_shangai abi daha iyi bilir
Beyaz Karanfil dizisi tek kelimeyle fiyasko olmuş tek gerçek KURTLAR VADİSİ ötesi yokkkkkkk
Vadiyi satanların sonu bir olur açık ve NET
Haftanın en güzel günü günün en güzel saatleri [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] dememe son 6 gün![]()
aga hakkı sanki vadide oynatılmak üzere yetiştirilmiş bir oyuncu gibi müthiş yakışıyor müthiş
levent can çok iyi oyuncu da onun senaryosu daha iyi yazılabilir dediğin gibi oğulları sıktı
bu sezonun yıldızı tuncer salman ın canlandırdığı Sagir dir
adamım o![]()