Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu dizide ben Zazanin yanindayim arkadas ne kadar kotu karakteri canlandirirsa canlandırsin Vadiyi satmadi en azindan

Agalar kuzeni Vadiye baslattim Vadinin en iyi bolumunu soyleyin o 6 mafya olayi disinda onu izlettirim dizi gorsun :A
kumarhane basıkın , tombalacının evine yapılan baskın, rajon kesmiyorum kafa kesiyorum, tombalacının ölümü , ormandaki çatışma, laz ziye yla polat ın ormandaki çatışma sahneleri, memati nin rusları taraması bunlar sahneler zaten izlemeye başlayınca zevkten dört köşe olur :A

Ve o dizi de yayından kaldırıldı!

Ana Sayfa» MAGAZİN
1x1.gif
1x1.gif

23.10.2014 23:01
21129.jpg

Kanal D dizileri tek tek yayından kaldırmaya devam ediyor. Son olarak 'Benim Adım Gültepe' dizisinin ömrü 7 bölüm sürdü
500 bine yakın yurttaş sansüre karşı birleşiyor! Destek için Beğen takip et
Başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu , İlker Kızmaz , Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakak'ın paylaştıkları 'Benim Adım Gültepe' dizisi ekran yolculuğu bitti.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin, daha önce de yayından kaldırılacağı iddiaları gündeme gelmişti.
Kanal yönetimi dün akşam ekranlara gelen dizinin Total'de 8. AB'de ise 5.olması nedeniyle dizinin kaldırılması yolunda karar aldı.
BANA ARTIK HİCRAN DE DİZİSİ DE VEDA ETTİ
Kanal D, Benim Adım Gültepe'den önce de Bana Artık Hicran De dizisini yayından kaldırılmıştı. Kanal, bugün yine Zuhal Topal'ın Cümbür Cemaat isimli programını da yayından kaldırılanlar listesine ekledi.
Yeni sezon projeleri bir bir hayal kırıklığıyla sonuçlanan Kanal D'nin bu sezon en başarılı performansı gösteren dizisi ise Kurtlar Vadisi Pusu.
Vadi, diğer kanalların programları ve dizileri de baz alındığında, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi en çok izlenen yapım olma özelliğini koruduğu gözleniyor.

Bu Fehmi'nin oğlu Yusuf'da ki gizemlilik, bir kaç ay önce denizde kaybolan beş gencle bir bağlantısı var mı? Şuan Bugün Tv'de olayla ilgili bir program izliyorum da.. kaybolanlardan birisinin ismi de Yusuf.. nedense bunu da Vadiye bağladım.

Tapatalk 2

Bu Fehmi'nin oğlu Yusuf'da ki gizemlilik, bir kaç ay önce denizde kaybolan beş gencle bir bağlantısı var mı? Şuan Bugün Tv'de olayla ilgili bir program izliyorum da.. kaybolanlardan birisinin ismi de Yusuf.. nedense bunu da Vadiye bağladım.

Tapatalk 2
aga açıkşası pek bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum onlarla
onların ki sıradan bi olaydı vadiyle ne alakası olsun ki deniz motoruyla gezerken kayboldular
tabi @china_shangai abi daha iyi bilir

Beyaz Karanfil dizisi tek kelimeyle fiyasko olmuş tek gerçek KURTLAR VADİSİ ötesi yokkkkkkk

Vadiyi satanların sonu bir olur açık ve NET

Haftanın en güzel günü günün en güzel saatleri [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] dememe son 6 gün :d

Hakkı Bafralı'yı bu kadar zaman sonra yeniden senaryoya dahil etmeleri çok iyi olmuş.. gerçekten harika bir oyuncu, Vadiye yakışıyor. Fehmi karakteri iyi başladı fakat son iki bölümde biraz bozdular.. daha doğrusu oğluları biraz sıkılmaya neden oldu. Levent Can Vadiye renk kattı..

Tapatalk 2

Hakkı Bafralı'yı bu kadar zaman sonra yeniden senaryoya dahil etmeleri çok iyi olmuş.. gerçekten harika bir oyuncu, Vadiye yakışıyor. Fehmi karakteri iyi başladı fakat son iki bölümde biraz bozdular.. daha doğrusu oğluları biraz sıkılmaya neden oldu. Levent Can Vadiye renk kattı..

Tapatalk 2
aga hakkı sanki vadide oynatılmak üzere yetiştirilmiş bir oyuncu gibi müthiş yakışıyor müthiş :d
levent can çok iyi oyuncu da onun senaryosu daha iyi yazılabilir dediğin gibi oğulları sıktı

bu sezonun yıldızı tuncer salman ın canlandırdığı Sagir dir
adamım o :D

aga açıkşası pek bi bağlantısı olduğunu sanmıyorum onlarla
onların ki sıradan bi olaydı vadiyle ne alakası olsun ki deniz motoruyla gezerken kayboldular
tabi @china_shangai abi daha iyi bilir

Beyaz Karanfil dizisi tek kelimeyle fiyasko olmuş tek gerçek KURTLAR VADİSİ ötesi yokkkkkkk

Vadiyi satanların sonu bir olur açık ve NET

Haftanın en güzel günü günün en güzel saatleri [HASHTAG]#KurtlarVadisiPusu[/HASHTAG] dememe son 6 gün :d

Eyvallah.. Beyaz Karanfil asıl yarın alır cevabını.. reytinglerde fena çakilacak.

Tapatalk 2

aga hakkı sanki vadide oynatılmak üzere yetiştirilmiş bir oyuncu gibi müthiş yakışıyor müthiş :d
levent can çok iyi oyuncu da onun senaryosu daha iyi yazılabilir dediğin gibi oğulları sıktı

bu sezonun yıldızı tuncer salman ın canlandırdığı Sagir dir
adamım o :D

Aynen katılıyorum.. Vadi'nin yeni bombası resmen.. Tuncer Salman resmen yaşıyor karakteri.. Vadiyi özledik vallah. Hakkı'da Tuncer Salman'da kalıcılı olur umarım.

Tapatalk 2

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy